1 / 1

    Moje řeč, já tohle taky sneším! Já bych mu to i řekla, že ho má mít na vodítku.
    Můj syn má hrůzu ze psů a kdyby se okolo nějpohyboval takovej pes, tak ho odvezou. Hlavně on je hysterický, tak by se ho ten pes pak mohl leknout a klidně pokousat.

    14. led 2016

    *nesnáším 😊

    14. led 2016

    Za posledni mesic jsem se s utokem psa na meho syna setkala dvakrat. Vcera znova. Mam rada psy a jednoho i mame, ale pokud znovu bude nejaky utocit tak ho nakopnu ...

    14. led 2016

    Pejsek Vas nspadl?

    15. led 2016

    Řekla bych mu to. Nesnáším, když nás očuchává cizí pes a nekdy i po nás skáčou!!! Mám ráda zvířata, ale nevim, proč by mě měl každej druhej oňuchňávat. Zvlášť, když je to nějaký tele!

    15. led 2016

    já bych se do rtů nekousala, normálně bych na něj zavolala ať si ho odvolá,že nechceš aby se ti motal kolem dítěte. Kdyby sám trochu přemýšlel udělal by to bez toho aby mu to musel někdo říkat...sama mám psa a miluju je,ale tohle taky nesnáším

    15. led 2016

    @ladykate83 Do sedínky mě sice nehryznul, ale dost citelně se o mě opřel.. ale hlavně jsem měla strach o synka, pes byl minimálně 2x větší i těžší než on ☹.

    28. led 2016

    My tu máme takhle inteligentní sousedku.Má 3 psy 2 velký a jednoho dost agresivního malýho,toho už měl manžel zakouslýho v bundě.Ani jednoho nedá při procházce na vodítko a jak otevřem bránu jsou psi u nás a manžel se naštval a psa onsunul nohou,protože když jsem ho já rukou postrkovala,aby odkráčel nic si z toho nedělala a milá inteligentní paní ho ještě okřikla,že nouhou teda ne a tak se naštval a řekl,že může být ráda,že nevzal rovnou vidle a druhý den jsme měli mrtvou naši kočku před bránou.No kdopak to asi udělal že?Nehorázná nestydatost a ta hvězda chodí stále na prcházky bez vodítek mmch. jeden z těch psů je zákeřná rasa.Inteligenci takových lidí absolutně nepobírám.

    3. říj 2016