Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Kočenky zlaté, je tady někdo z vás, kdo jezdí často do IKEI a byl by mi ochotný vzít nový katalog 2017 a poslat mi ho poštou? Poštovné ev. jiné náklady bych uhradila předem převodem na účet. Děkuju za nabídky ❤ !!!

    Nápověda: Komentáře jdou zobrazit pouze na blogu pisatele KZ.. z hlavní strany je nerozbalíte..🙂 🙂

    Kůň zakopnul a bloknul se.. asi zas moc lajkuju.. tímto se všem omlouvám..😀! A nelajkujte, bo to spadne celé 😀!!!

    Technická... tetky, jakou mám pořídit autosedačku pro dítě.. míry: 18,5kg, 110 cm, 2 roky.. Tak nějak jsem zjistila, že do té naší 9-18 už se poněkud nevejde.. Jezdíme teda jen občas, takže asi nechci žádnou superexpresultraznačkovou za statisíce..🙂. Po čem mám koukat? Takhle "malé" dítě asi ještě nejezdí na takovém tom >podsedáku<?? Je nějaký typ pro mladší velké děti 😀? Kuju za rady.. odvděčím se srdéčkem.. :-* ♥

    #moje_prava_tvar Dlouho jsem tu nebyla a vidím výzvu.. tak jo, jdu do toho, ničemu se nebráním🙂! Tady máte moji PRAVOU tvář.. tu levou vyfotím zítra..🙂 🙂!!!

    TIP pro všechny, kterým v žilách místo krve koluje čistý kofein nebo prostě jen milují kávu ve všech podobách.. Zkuste do svého ranního espressa, capuccina, latté nebo jen třeba do čaje přidat trošku mletého KARDAMOMU.. Ta chuť je naprosto neskutečně DOKONALÁ a navíc uděláte také něco pro své zažívání a zdraví.. (viz google..🙂 ). LAHODA 🙂!!!

    Tak dlouho se chodí na Koně na čumendu, až.. jsou dva plné koše čerstvě vyžehleného prádla rozházeny po celém bytě.. Nevím, jestli se mám smát nebo brečet.. Ta minuta ticha mi opravdu stála za to..🙂! Teď je dítě na zemi, obrácený prádelní koš má na zádech.. asi si hraje na želvu?? Nevím, asi si dám na záda ten druhý a půjdu si hrát taky..😀 😀

    Po 20 letech mám jít poprvé na sraz spolužáků ze základky, který bude v rámci školního plesu.. Pač se takových akcí klasicky neúčastním a hodlám být hvězdou večera, musím se náležitě připravit.. Téma dnešního večera: ÚČES... mám ofidlanou klasickou podobu "podkovy".. alias uniformního to střihu žen na mateřské.. co s tím?? Snažím se poradit s gůglem a vyplivnul mi TOTO.. To se asi nehodí, že..😀?? Nemáte někdo nějaký super tip 🙂? Nejlíp i s obrázkem..😀?

    Tak co tu je nového, číhám, číhám a nic nevidííím..🙂 🙂!!

    Dnes se mi stala zvláštní věc. Vedu dítko na vodítku-znáte takové ty vodící dětské batůžky-výborná věc mimochodem- no, jdeme tak bezelstně chodníkem směrem domů z obchodu.. a mezitím se mi do zad opře cosi velikosti a hmotnosti bejka, totální pes Baskervillský, ne nepodobný tomu z obrázku.. Zhruba tak 2x vyšší než můj 2letý synek a nejmíň 2x těžší než já a to už je co říct..!! A pozor.. tento pes si volně pobíhal mezi paneláky na sídlišti.. a 100m za ním vykračoval jeho spokojený majitel.. Stálo mě hodně sil a kousání do rtu, abych jeho neposlala do patřičných míst a z toho psa neudělala Lajku (letěl by přes půl chodníku, ikdyž on za to nemůže, že jeho majitel je tydýt).. Kde to jsme jako.. děti se vodí na vodítku a psi se vám za odměnu téměř zahryznou do hýždě.. A skutečně běžte někam s tvrzením, že "von je Punťa ťuťuťu hodnéééj, hezkéééj, vodvšivenéééj, vodvzteklenéééj...". je to pořád zkratkovitě jednající zvíře a jestli jako takové ho jeho majitelé nezabezpečí, tak se stane zvíře i ze MĚ a příště si mě podobně postižení pejskaři NEPŘEJTE!!! Jsem milovník zvířat, ale nikdy ne navzdory ukousnuté hlavě mého dítěte ..vrrrrrrrrrrrrr ☹!!!!

    Vážení přátelé, už podruhé za 2 dny mě na ulici oslovil zcela neznámý mladší muž (pokaždé jiný), řkouc: "Jééé, vy máte tááák krásné dítě..." TAK NEVÍM.. tady jsou 3 možnosti: 1) Buď je Alís opravdu tak činané dítě á la Princ Krasoň, 2) Dotyčný mě chtěl oslovit, pač jsem se mu líbila já (nepravděpodobně 😀 ), 3) DIVIL SE, ŽE TAKOVÁ KRAXNA MOHLA POVÍT TAKOVÉHO HEZOUNA a chtěl tím říct, jestli není třeba adoptovaný..😀 😀 ??? Tak jak??? No, já mám asi JASNO 😀! Sakra 😀! (Zdeptána realitou dnešního dne jsem chtěla pánovi odpovědět: "Jo, ale na nočník ještě nechodí.." ☹ ).***

    To je tak, když.. si chcete osvěžit obličej termální vodou ve spreji a místo toho sáhnete po antiperspirantu ve spreji.. Každopádně se mi asi dlouho nebude potit obličej..😀 😀 😀

    janamal37
    18. čer 2015    Čtené 0x

    Holubí šachista aneb "svoboda projevu" v diskuzích nejen na MK..

    V souvislosti s mojí KZ ( http://www.modrykonik.cz/blog/janamal37/message/jak-tak-obcas-procitam-nektera-temata-ccxcv4/ ) a opětovné nepochopení její podstaty některými uživateli, rozhodla jsem se uveřejnit zde článek, který mě velice zaujal. Zachovávám jeho původní znění. Poznáváte se v něm 😀? Poznáváte v něm někoho jiného?... "A vo tom to je..!"

    Motto: Argumentovať s neznalými ľuďmi je ako hrať šachy s holubmi: Nezáleží na tom akí ste dobrí v šachu, holubi poprekacujú figúrky, oserú šachovnicu a nakoniec vyletia späť k svojmu kŕdľu hlásať víťazstvo.“ upravené a parafrázované od Scott D. Weitzenhoffer

    Holubí šachista je druh trotla, ktorý sa dá rozpoznať ľahko: nezáleží na tom aký kvalitný je argument proti, vždy si bude húsť to svoje. Tento jedinec do debaty nevstupuje, aby konfrontoval svoje poznatky a názory, ale aby vylial svoje potreby do pléna (analógia s holubími exkrementami). Zväčša neovláda a nerešpektuje základné pravidlá konštruktívnej debaty. O téme ktorá sa preberá, vie veľmi okrajovo (často len názov) alebo má o nej nepravdivé, za to o to silnejšie obhajované „vedomosti“.

    Holub rád rieši témy „Pravdy“ a problémov ľudstva, či už duchovný pokrok alebo alternatívne pseudovedecké nezmysly. Neberie ohľad na poznatky, ktoré by mal mať osvojené zo ZŠ, je schopný sa vyhecovať až do takej miery, že by bol schopný ponoriť ruku do kyseliny, len aby dokázal že má pravdu (čo by sa ale nestalo). Holub chce pravdu mať, nie ju spoznať.

    S holubom nie je možné uzavrieť debatu normálnym spôsobom. Namiesto rozumného formulovania svojich postojov ovláda mnohé tematické klišé, ktoré sú obsahom ubíjajúce. Holub nedokáže rozpoznať, kde je chyba jeho argumentu a preto ku koncu útočí z pohľadu „Hlásateľa Pravdy, Lásky a Porozumenia“. Umlčanie holuba (zastavenie jeho kydania) je doprevádzané plačom, ako je utláčaná pravda a akí sú ostatní tyranskí diktátori (bez ohľadu na to, koľko krát sám nerešpektoval pravidlá slušnej komunikácie).

    Nad holubmi sa nedá vyhrať diskusia – nemajú dostatok sebareflexie aby si uvedomili, že sú ostatným na smiech. Nemajú schopnosti zamyslieť sa nad svojimi názormi komplexne a hľadať na nich chyby. Nie sú schopní základného logického myslenia.

    Holubí šachista kazí diskusiu. Nie je to troll, ktorý by vedel, čo robí. Je to ignorant, ktorý využíva celú škálu biasov a fallacies. Pre ozdravenie diskusie a psychohygienu ostatných členov je nutné holuba odplašiť – znemožniť mu kaziť ostatným možnosť dozvedieť sa niečo nové. Vôbec nejde o potláčanie slobody slova – naopak, je to o umožnení prístupu ku kvalitným informáciám pre ostatných, ktorých holub vyrušuje.

    Holubí šachista je tvor diskvalifikovaný z debaty – samo-diskvalifikovaný. 

    Zdroj:  http://www.pouzimerozum.sk/2012/02/08/holubi-sachisti/  

    Holka z paneláku se neztratí..aneb petržel pěstěná na lžíci vody😀! #zahradnickeokenko #uchylkyvsednihodne #vtip #demence #inspirace ..chtěla jsem označit i femibion,pač v těch listech je určitě hodně kyseliny listové,ale nechci mu dělat konkurenci..😀 😀!!!

    N(V)esmírné moudro pro dnešní den:
    Člověk se nejdříve učí chodit a mluvit a později už jen držet hubu a krok..

    Achjo, Terminátorovi se tlačí ven najednou 4 STOLIČKY.. z této příčiny synek opakovaně tlačí hojné a tekuté STOLIČKY.. a když při tom ještě sedí na STOLIČCE, tak je to stoličkové boží dopuštění úúúplně všude..😀 ☹. Asi to taky znáte. A pak má člověk psát něco pozitivního..😀! Pro názornost přikládám obrázek té naší stoličky..🙂