23 / 89
    v takovéto sestavě

    Má fakt úžasnou výbavu a kolik stojí, asi nic levného viď? A budeš volit i tuhle baravnou kombinaci? Přijde mi hezky neutrální🙂

    19. led 2011

    jj to je ta barva, kterou chceme, ten set stojí necelý 16 tis. Jen se všude píše, že letní mimi se tam pak v zimě nemusí vejít, tak musíme poměřovat korbičky ted 🙂 jak jsou velké uvnitř.

    19. led 2011

    ahoj.ja ho mam taky objednanej(jenom barvu Energy) a uz se moc tesim....korbicka je trochu mensi ale jestli necekate nejakeho cvalika:D tak se tam v 7 mesicich jeste vleze.jinak doporucuju.a nova kolekce ma nadherne barvicky..

    11. dub 2011

    za mě taky jedno obrovské doporučení. malá by se mi tam vešla do 7 měsíců, ale měli jsme obří neskladný fusak, tak na půl roce šla do sporťáku (v lednu). Ale dá se dát do lehu a ze stran nijak nefouká, takže se toho případně bát nemusíš 😉 jinak je lehoučkej, krásně se ovládá i jednou rukou a to okno ve stříšce sporťáku je super (dá se vzadu odzipovat stříška i u korbičky, což jsem přes léto velice ocenila. šel tam vzduch, ale přes síťku tam nenalítala žádná havěť)

    3. čer 2011