jarcca
5. pro 2016
78 

Naše zkušenost s Hipp

15. čer 2020

Před dvěma měsíci jsem svého syna přestala kojit a začlo neúprosné studování a hledání mezi všemi UM na trhu. Všichni chceme pro své prcky to nejlepší a občas je dost obtížné zorientovat a vyznat se mezi tolika produkty! Proto jsem zbystřila, když jsem se dozvěděla o možnosti zde na koníku testovat HiPP BIO Combiotik. A štestíčko se na mě usmálo a já mohla testovat...za což chci koníkovi moc poděkovat! 🙂

Nedočkavě jsme vyhlíželi balíček, už když přišel jako by syn tušil komu zahřeje bříško! 

Při zkoumání krabičky jsem zjistila, že nám mlíčko připravilo pár vychytávek pro lepší použítí. Růžek pro zarovnávání dávky, lepítko na pytlík a držáček na odměrku.

Velmi si cením, že nám chtějí ulehčit práci, ale bohužel mi tyto vychytávky přídou dosti nedomyšlené a nakonec jsem ani jednu nevyužila. 

Při používání růžku i když se snažíte sebevíc skončí spousta UM mimo sáček na dně krabičky. Lepítko po dvou použití přestává lepit. A když chcete vytáhnout odměrku z držáčku musíte pokažde sahat na místa, kterými nabíráte UM...což mi z hygienických důvodů také nevyhovovalo. 

Konzistence samotného UM mi přišla dosti mastná oproti předchozím námi vyzkoušeným mlíčkům. Po nadávkování dlouho držela tvar odměrky a při vyklepávání z dávkovače se často zasekla a poměrně velké množství zůstávalo přichyceno na nádobce.

A co na mlíčko říkal náš kulíšek? Tomu opravdu moc zachutnalo! Chuť je určitě velkou předností tohoto UM!

Mlíčko dostává jen na noc, ale při testování byl pár dní nemocný a tak si dopřával pár dní i přes den. 

Běžně chce UM 150ml večer a 1x v noci. Co jsme začli testovat mlíčko Hipp jeho běžná dávka mu nestačila a chtěl aspoň 180ml...bohužel se tím čas dávky neprodloužil, ale budil se častěji a museli jsme v noci dávat 2x. Po konci testování jsem se vrátila na naše původní UM a opět se mu doba mezi nočními krmeními prodloužila...to je pro mě asi hlavní důvod proč zůstanu u naší původní UM. 

Nejsem žádná Biomatka, ale zajímalo by mě proč nám všichni výrobci nutí dávat našim drobečkům už odmala palmový olej (i když s certifikáty původu), raději synovi dám mlíčko kde jsou oleje našemu tělu více blízké a i to je pro mě jeden z důvodů proč zakoupit UM jiného výrobce.

I tak chci koníkovi a společnosti Hipp poděkovat za možnost vyzkoušet něco nové!

#test_hipp

Začni psát komentář...

Odešli