denitek
    3. pro 2016    Čtené 83x

    Jak Nikolka k HiPP-u přišla 🙂

    No byla jsem úplně u vytržení, že jsme byly poctěny testováním tohoto mlíčka! Očekávaly jsme jednu krabičku, ale místo toho nám přes plot přehodil kurýr celou mega krabici se 4mi krabicemi! 

    (to byl příběh sám o sobě 😀 chudák kurýr nás nemohl v tom našem vesnickém bludišti a když nás našel tak ze zadní strany domu, kde je hlavní silnice a kde mají slépky výběh, takže nám zásilka letěla vzduchem! 😀 )

    WOW! Na fotce je dostatečně zřejmé, jak byla překvapená i Nikolka.

    A shodou okolností se u nás doma vyskytuje i krabička, kterou je možné koupit s mlíčkem, když je na něj někde akce 🙂 Já jsem jí tuším dostala? Musím o ní pět jen chválu! Na víčku je držátko na naběračku, na vršku krabičky je razovnávací růžek, který umožní rovnou naběračku 🙂

    Máme bohaté zkušenosti s různými mlíčky a přijde mi, že má ze všech nejméně sladkou pachuť. Dobře se rozmíchává, nepění, má příjemnou chuť. Ostatní mlíčka mi přijdou, že dost páchnou, nebo pění, že lahvička pomalu exploduje v ruce. U jedné značky mi to přišlo jako mouka rozmíchanáve vodě. A co je nejdůležitější! Nikolce strašně moc čvachtá 😀 

    Naprosto mě vyrazilo dech, jak se malé už po půl krabičce srovnalo kadění. Podle ní už by si teď švícaři mohli řídit hodinky! Dokonce už jsme vyzkoušeli nočník a pokaždé se malá do něj vykadila. a opravdu už vím pravidělně kdy jí tam posadit 🙂 Prostě se jí zažívání tak krásně srovnalo! Tohle vidím jako největší MEGAPLUS! 

    Nikolka po mlíčku je strašně spokojená, moc jí chutná 🙂 už konečně vím kolik kdy přes den udělat mlíčka. dřív mi přišlo, že má hlad dřív, někdy dýl, ale po hipp dostal náš den opravdu řád! A já jsem za to moc ráda, člověk pak hezky naplánuje celý den a zvládne 2x tolik 🙂

    Mimochodem bez mučení se přiznám, že jsem mléko využila 1x i trošinku jinak. Víte asi každá, že když jdete pro něco do krámu koupíte všecko možné jen ne to, pro co jste šly. Já takhle šla pro mléko do kávy. No a doma k buchtě si jdu udělat kafe... a safra, mléko nikde! v krámě už nám zavřeli... no nic, prubla jsem malilinko Nikolky UM. A dalo se to! Ne že bych měla v plánu to pít 😀

    Takže milý HiPP-e! Moc děkujeme za tuhle možnost! Určitě mlíčo všem doporučujeme! Nadšené jsme z něj obě a já teď už jiné mlíčko neobjednám!

    myskyyy
    3. pro 2016    Čtené 110x

    Naše zkušenost s kojeneckým mlékem HiPP BIO Combiotic 4

    Ještě než napíšu samotnou recenzi na pokračující mléko, ráda bych se vyjádřila k tomu, proč jsem nás do testování vlastně přihlásila.

    Našeho Matýska jsem kojila do čtvrtého měsíce, nebudu se o tom více rozepisovat, z jakého důvodu. Nicméně, hledala jsem vhodné mlíčko, které by mu vyhovovalo ve všech směrech. Vyzkoušeli jsme asi tři značky a jednou z nich byl i HIPP. Ten seděl Matýskovi nejlépe. Zasytil ho, neublinkával a měl dobré vyprazdňování. Takže my jsme od počátku na HIPPu.

    Když jsem zahlédla testování na mléko HIPP a přečetla si instrukce, přihlásit nás byla jasná volba. Zrovna jsme používali mlíčko číslo 3 a po spotřebování dvou zbylých krabic jsme chtěli přejít na čtyřku.

    Přišel den D a my byli vybráni. Musím pochválit jednak skvělou komunikaci s @konik_testuje , ale také rychlost dodání a v neposlední řadě množství dodaných krabic, které opravdu překvapilo 🙂

    Jelikož koukáme po akcích na mléka, máme doma i dózu HIPP, která je praktická, mléko v ní vydrží a krásně se dávkuje. Oceňuji i "udělátko" na zarovnání odměrek 🙂

    Po dodělání zbytku trojky jsme se hned vrhli na zkoušku čtyřky. Ihned po koupání na mě z koupelny Matýsek volal "maminkoooo mlíkoooo" 🙂 Změnu mléka nezaznamenal, ani není důvod, mléko má stejnou chuť i konzistenci (ano, testovala jsem ochutnáním 😀 ).

    Asi týden jsem nezaznamenala žádnou změnu, vše bylo při starém, vstávání 1x v noci a další dávka mléka. Nevím, jestli to je mlékem nebo "věkem", ale Matýsek nám začal spát hezky celou noc, takže se nám snížilo dávkování ze dvou mlék denně na jedno. Jedna krabice nám teď tedy vydrží opravdu dlouho.

    Na závěr - Od miminka se nám HIPP osvědčil. Kromě mléka jsme také dost využili možnosti příkrmů ve skleničkách a postupem času také sušenek, kapsiček apod. Značka HIPP je pro mě TOP v kojeneckých mlécích, zbytečně se po něm nepřibírá, je syté, snadno a rychle se připravuje a hlavně - náš Matýsek je díky tomu spokojený a zdravý kluk 🙂

    Moc děkujeme za možnost testovat a snad se nám poštěstí ještě někdy napsat nějakou zajímavou recenzi.

    audreyi
    3. pro 2016    Čtené 85x

    Robík a testování Hipp Bio Combiotik 2

    Na testování mléka HiPP BIO Combiotik 2 jsem se moc těšila. Mám sedmi měsíčního chlapečka Roberta,  kterého stále ještě kojím. Zároveň ale podnikám a kvůli práci už bych uvítala,  aby syna někdo mohl pohlídat trochu déle a nakrmit ho z lahvičky.  

    Značku Hipp mám opravdu ráda,  nejen, že používám kosmetiku a příkrmy, ale starší syn po ukončení kojení přešel právě na mlíčko HiPP,  které zbozňoval,  a které zároveň bylo jediné po kterém neblinkal a nezhoršovalo mu atopický ekzém. Proto bylo mléko HiPP tentokrát  mou první volbou a z vyhlášení testování jsem byla nadšená a doufala, že nás vyberou.  

    Vybrali nás a mlíčko velmi rychle dorazilo a my začali testovat.  Testování jsem pojala velmi svědomitě. Nakoupila nové lahvičky,  zásoby kojenecké vody a těšila se,  jak mlíčko bude Robikovi chutnat, jak budu vše dokumentovat a kolik si při testování užijeme legrace. Bohužel tady jsme narazili. Robík prostě mlíčko vůbec nechtěl. Zkoušela jsem mu mlíčko nabízet v různou denní dobu,  zkoušeli jsme různé typy lahviček,  lahvičku jsem nabízela já,  táta,  babička,  brácha... Bohužel všechny naše snahy skončili neúspěchem. Posledním pokusem byl nákup jiného mléka a to byla u nás trefa do černého,  Robikovi prostě chutnalo víc. 

    Moc mě mrzí, jak testování dopadlo.  Za mě  má mlíčko HiPP pořád zelenou. Má skvělý obal,  velmi oceňuji roh na zarovnání odměrky,  dobře se rozpouští,  a mě moc chutná,  stejně jako kdysi staršímu synovi.... Bohužel náš aktuální strávník má jiný názor a dal přednost konkurenci. 

    Moc děkuji za příležitost k testování. Popostrcila mě k tomu vyzkoušet umělé mlíčko a na konci testování mám  spokojené miminko,  které zvládne krmení z lahvičky v mé nepřítomnosti. Co mě mrzí,  že to není mlíčko HiPP. Bohužel chuti mého chlapečka neporucim.  Značce HiPP zůstaneme i nadále věrní v kosmetice a prikrmech. 

    vendelin93
    3. pro 2016    Čtené 56x

    Vojtíšek a jeho testování s HiPP Junior 3 Combiotic

    Tímto bych chtěla poděkovat koníkovi za možnost testování Mléka Hipp 3 Junior Combiotic! S mlékem HiPP jsme byli velice spokojeni, hlavně Vojtíšek, dokonce se nám i stolice upravila, takže s mlékem Hipp budeme pokračovat i nadále.

    Mléko HiPP  S obsahem železa a vitaminu D, který podporuje vstřebávání vápníku, a tím i zdravý růst kostí,takže za nás jednička s hvězdičkou!

    Na mléku HiPP 3 je skvělé, že se rozpouští i ve vlažné vodě a nedělá hrudky, což je úplně skvělé, protože nemusím prevarenou vodu dlouho chladit 😎 Hlavně mlíčko vubec nezapáchá jak od jiným výrobců, takže za nás palec hore 👍🏻👌🏻

    Na mléku HiPP jsme nenašli asi ani jednu chybu, vše nám skvěle vyhovuje, jak složení tak krabice a dávkovač mléka.

    Takže děkujeme ještě jednou za možnost vyzkoušení mléka HiPP 3 Junior.

    ter89
    3. pro 2016    Čtené 118x

    Testování Hipp BIO Combiotik 2

    Hned na začátku bych chtěla moc poděkovat Modrému koníkovi za možnost testování a společnosti HiPP, že mě a především mou dceru vybrali. A velké díky za tolik krabic!! Myslím, že málokterý výrobce UM, by poslal 4 balení, což pokryje minimálně měsíční dávku, spíš déle. Už jednou nám HiPP udělal velikou radost a to, když za účast v soutěži přislíbili zaslat "vzorky" jejich výrobků. A k mému velkému překvapení dorazila krabice, ve které bylo balení ovocných příkrmů a  několik dětských tyčinek/sušenek. 🙂

    S mlékem HiPP již zkušenosti máme. Když jsem dceru přestala kojit v jejích 2 měsících, na doporučení kamarádky jsme pořídili právě mléko HiPP BIO Combiotik 1 a používali jsme cca 2 měsíce. Po této době jsme UM vyměnili, jelikož dcera byla stále taková hladová, méně zasycená. U konkurenční značky jsme zůstali a nyní opět vyzkoušeli HiPP, teď už pokračovací mléko. 

    Testovat jsme začali asi o 14 dní později, chtěla jsem počkat než bude malé opravdu půl roku. Již v porodnici jsem dostala jako dárek plastový box HiPP, proto jsem si mléko hned přesypala, pro lepší manipulaci. Musím tedy říct, že papírové krabice HiPP jsou dobré, ale ta plastová je bezkonkurenční a jsem ráda, že jí mám. Viděla jsem takový box od jiné značky a ten se mi vůbec  nelíbil a ještě měl nějaké neduhy. 

    Dcera je už z poloviny na příkrmech, tudíž mléko má 2x-3x denně (ráno ještě v postýlce, odpolední svačina, večer před spaním). Jeden den ráno prostě dostala láhev s jinou UM, než dosud měla. Hodně jsem se bála, že to nebude chtít, že to do ní nedostanu. Omyl 😀 Vypila okamžitě celou láhev a změnu nezaznamenala. Možná naopak, jí HiPP chutná víc, protože se už dlouho nestalo, že by pokaždé vše vypila (210ml). Dokonce mi poslední dny UM často odmítala, tak jsem se bála co přijde a byla jsem hodně překvapená. 

    Pro mě jsou rozdíly při přípravě. Mléko mi voní, což jsem před tím moc neznala. Konzistence prášku je jiná, je hodně jemňoučky, nadýchaný. Ale mám pocit, že se ho také naopak spotřebuje více. Tudíž 1 krabice je na méně dávek než naše předchozí značka. Krásně se rozmíchává, nedělá hrudky, nepění, láhev není mastná.

    Co se týče přípravy a návodu na krabici, no... Nedělám to tak. Dělám to jak jsem zvyklá. Ohřeju láhev s vodou v ohřívačce a poté přisypu mléko a podávám dceři. Návod mi přijde složitý a zdlouhavý a upřímně jsem nezpozorovala rozdíl v předepsaném způsobu a mém způsobu, mléko mi přijde úplně stejné. 

    Velké pozitivum vidím v obsahuje probiotik. Se zavedením Hippu jsme zároveň dokončili užívání probiotických kapek, tak jsem měla celkem nahnáno co se bude dít, a vůbec nic se nedělo 🙂 Tohle ale přisuzuji právě HiPP-u, protože malá nepřišla o denní dávku probiotik a žádné bolení naštěstní nenastalo. 

    Závěrem chci říct, že celkově jsme obě spokojeny, dceři mléko chutná, prospívá, bříško jí nebolí a mě se dobře připravuje a voní mi 🙂 Se značkou HiPP máme velmi dobré zkušenosti, i co se týče příkrmů. Hodně sice vařím, ale také nakupuji. Nedávno jsme nakoupili velké zásoby příkrmů HiPP v Německu, protože upřímně, v České republice jsou dost předražené. 

    Ještě jednou moc děkuji za testování, mléko ještě máme a nějakou dobu nám vydrží. Předpokládám, že v používání tohoto mléka budeme pokračovat, v příkrmech určitě. 

    Jako "důkaz" spokojenosti přikládám foto malé po mléčné svačině 😀

    denikzaslouzilemamy
    3. pro 2016    Čtené 28x

    Bio sloník pro zdravé bříško

    Když jsem zjistila, že se na koníkovi bude testovat kojenecké mléko HiPP, byla jsem nadšená.

    Nedoufala jsem, že bychom měly se Sofinkou štěstí a mohly zkusit mléko otestovat, ale  o to mi ani primárně nešlo. Mléko HiPP, konkrétně A.R. variantu dcera pila skoro rok a bylo to jediné mléko tohoto charakteru pro děti s refluxem, které jí nejen chutnalo, ale nebolelo jí ani po něm bříško.

    Firma HiPP je pro mě srdcovou záležitostí. Jejich výrobky tím, že jsou v BIO kvalitě pro mě vždycky byly naprostou špičkou nejen ve výživě, ale i v kosmetice. A přiznám se, že jejich olejíček je můj zamilovaný a tajně ho dceři beru 🙂

    Nakonec se na nás usmálo štěstí a brzy nám byl doručený balíček se čtyřmi krabicemi kojeneckého mléka HiPP 4 Combiotic. Musím říct, že jsem nečekala, že v balení bude tolik krabic 🙂

    Malý sloník, který je maskotem HiPP hned Sofinku zaujal a chtěla mlíčko otestovat.

    Po otevření jsem ucítila známou mléčnou vůni a praktický růžek na straně krabice určitě usnadní dávkování.

    Protože už je velká holka a nepije z lahvičky, mléko jsem zkusila jen rozmíchat ve skleničce lžičkou a byla jsem velmi mile překvapena, protože se krásně rozpouští a nedělá hrudky.

    Sofinka pije denně ke svačině jednu skleničku mléka a moc jí chutná. Velmi kladně hodnotím i chuť mléka, která je neutrální, takže se z něj dá připravit mléčný koktejl, kaše nebo kakao. S obsahem PROBIOTIK A PRAEBIOTIK upraví zažívání a děťátko tak nebude trpět zácpou ani střídavými průjmy. I Sofinka si po pár dnech přestala na bříško stěžovat.

    Díky obsahu vitamínů A, C, D, které podporují imunitu pevně věřím, že zvládneme další zimu bez vážné nemoci.

    HiPP mléko obsahuje i tolik  potřebné omega 3 -esenciální omega- 3- mastné kyseliny, díky kterým se jeho mozek rozvíjí. Vápník je důležitý pro  silné kosti a zdravý růst.

    Balení je pěkné, má hezký čistý design a sáček je uzavíratelný.

    Za nás opět musím mléko doporučit, protože je to opravdu špička mezi kojeneckými mléky a právem se pyšní spokojenými miminky a jejich bříšky 🙂

    annapans
    29. lis 2016    Čtené 67x

    Matýskovo testování HiPP

    Protože jsme celá rodina už skoro měsíc nemocní, trvalo mi tentokrát sepsání recenze o něco déle, než jsem měla v plánu ale povedlo se. Tak tady je.

    Jako první (byť to nemá s mlíčkem nic moc společného) musím ocenit naprosto rychlé a perfektní dodání, plus velmi milé překvapení, že krabice s mlíčkem přišly 4 a ne jedna, jak jsem původně očekávala.
    A teď k samotnému hodnocení testovaného produktu.

    Balení:

    Se způsobem balení si někdo dal opravdu moc práce. Nápad se mi v podstatě líbí ale provedení mi naprosto nevyhovuje. Myšlenka, že každou odměrku hezky zarovnáte o speciální, k tomu určený okraj, je perfektní ale k dokonalosti chybí lepší volba materiálu. Krabice by musela být nejspíš plastová a ne papírová. Musíte totiž neustále manipulovat se sáčkem uvnitř. Stále rozlepovat a zalepovat, vyrovnávat pytlík až k okraji aby prášek při zarovnávání padal zase zpět kam má, a zastrkávat odměrku do možná dobře myšleného otvoru ale úplně nepoužitelného.

    • A) lepítko přestává lepit asi tak u 8 zabalení, protože se na něj samozřejmě chytá mléčný prášek
    • B) ať už vyrovnáte ten stokrát přehnutý a pomačkaný sáček sebelíp, vždycky vám něco "uteče" a dochází tak ke zbytečným ztrátám
    • C) na odměrce po pár dávkách samozřejmě zůstává mléčný prášek nalepený, takže si ho zase sypete všude po krabici. Celé balení je pak nevzhledně "špinavé" včetně odměrky v díře na kraji.

    Ideálním řešením se tak jeví plastové provedení krabice, se všemi zmíněnými vychytávkami a mléčným práškem přímo uvnitř. Z ekonomických důvodů bych navrhla výrobu plastové doplňovací krabičky jako bonus k většímu nákupu. A balení mlíček ve standartním papírovém provedení.

    Příprava mlíčka:

    Tak tohle pro mě byla popravdě taky trošku alchymie. Jsem zvyklá (u mlíček jiných značek) vzít převařenou vodu, ohřat ji na 40°C, nasypat prášek, zatřepat a je hotovo. Postup u HiPP je jako v chemické laboratoři. Ohřát vodu na 50°C , nalít dvě třetiny do lahve, nasypat prašek, zavřít a protřepat lahev, dolít zbytek vody, znovu zavřit a zatřepat, zchladit na 37°C. Na tohle bohužel většinou (když malej řve jak pardál) opravdu nemám čas. A ve tři ráno ani náladu.

    Asi je to důležité (pro zachování všech těch kultur) ale uživatelsky strašně náročné.

    Chuť mlíčka:

    Myslím, že malému mlíčko chutnalo. Od první lahvičky neměl problém. Vypil vždy vše, co jsem připravila a spokojeně usnul. Já sama posoudit nemůžu, protože nejsem schopna tyto kojenecká mléka ochutnat. Vadí mi ta nakyslá chuť. Ale určitě se najde nějaká maminka, která ochutnala a bude schopná vám k tomu říct víc.

    Složení:

    Na složení jsem byla obzvlášť zvědavá. Zaujalo mě hned několik bodů, které jsem chtěla prozkoumat. BIO, probiotik, podpora imunity.

    Že jsou všechny složky z eko zemědělství mě potěšilo. Nejsem žádná "BIOmatka", ale těší mě, když se suroviny nakupují u menších zemědělců a nepodporují se velké konglomeráty s našizenými produkty. Pokud je nějaké hospodářství certifikováno pro svojí trvalou udržitelnost, těší mě to ještě víc. Probiotika mě zajímala, protože je momentálně dodávám synkovi v mlíčku ještě navíc a takto jsem měla s mlíčkem HiPP jednu starost vyřešenou.

    A podpora imunity v tomto upršeném období pro mě byla taky důležitým bodem. Porovnala jsem si tedy složení mléka HiPP s jinými mléky a došla k závěru, že je naprosto stejné ale s tím, že v mléku HiPP je "všeho víc". Všech vitamínů, stopových prvků, minerálů a ostatního je v mléku obsaženo o nějaké to procento navíc oproti konkurenčním značkám. Mléko je také o něco energicky výživnější. Což také není na škodu.

    Já musím ještě na závěr naší recenze říct, že syn dostal po spotřebování asi 2 krabic obrovský průjem spojený se zvracením, což jsem nejprve přisuzovala právě změně kojeneckého mléka.

    Po pár dnech se ale ukázalo, že celou naši rodinu postihla střevní viróza, která řádí celým městem. Museli jsme tak nachvíli nasadit přísnou dietu ale nyní se k mléku Hipp vracíme a dotestujeme další dvě krabice.

    Jestli příjdu ještě na něco nového, určitě vám dám vědět.

    Chtěla bych zároveň ještě jednou moc poděkovat za možnost testování a na závěr přidat shrnutí.

    Kdyby bylo mléko v obyčejné krabici a připravovalo se postupem ohřej-nasyp-zamíchej, pak u nás stoprocentní spokojenost.

    Bohužel vzhledem k výše zmíněnému dávám 80%.

    #test_hipp

    balení:

    Balení je naprosto super, i když se jedná o papírovou krabici, má několik vychytávek, které jiná mléka nemají.

    (5 fotek)

    Hezky den,uz testujeme #test_hipp Hipp 3 necelý tyden -musim říct ,ze jsme velice spokojeni,maly ho teda i ve svých 18 měsících pije 2x-3x denne.
    -Hipp se rozpouští krasne i ve vlažné vodě netvoří hrudky
    -nezapacha a ma dobrou chuť
    -syn ma lepsi stolici
    Takze zatim jsme spokojeni 😍
    #test_hipp

    #test_hipp

    A dnes dorazil i balíček s mléky Hipp, k mému obrovskému překvapení jsou to 4 krabice, čekala jsem jednu. Teď měla dcera Bebu pro 2, ale hned jsem jí k večeři udělala Hipp Bio combiotic 2 a vypila celou flašku 🙂

    (3 fotky)

    Super ,uz nam dorazil bálicek sunaru od Hippu 😍dnešním dnem začneme testovat 👏🏻prvních 6 mesicu života Vojtiska jsme meli hipp bio combiotic 1 a velice nam vyhovoval ,pak jsme přešli na klasicky Sunar ,az do ted 😉od dnešního dne začínáme opět z Hippem ,uz se těšíme ❤️#test_hipp

    (2 fotky)
    konik_testuje
    21. říj 2016    Čtené 4306x

    Vaše zkušenosti s HiPP

    Aktualizace: Recenze našich uživatelek z tohto testování si můžete přečíst v tomto fóru.

    ----

    Představte si farmu ukrytou v lůně přírody. V blízkosti lesy plné zdravých stromů, výživná půda, čistá voda i vzduch. Tak nějak vidíme ekologické zemědělství. Svým dětem chceme dávat jen to nejlepší, a pokud je to možné, i co nejšetrnější k přírodě. Víte, že firma HiPP se stará o přírodu, ale především o vaše děti a jejich zdraví? A proto vyhlašujeme výzvu na testování kojeneckých produktů. Těšíte se?

    Co testujeme:

    Testujeme výrobky, které prošly 260 kontrolami. Nová generace mléčné kojenecké výživy je speciálně vyvinuta podle vzoru složení mateřského mléka tak, aby efektivně kombinovala přírodní kultury mléčného kvašení a "galakto-oligosacharidy" GOS (jednoduše řečeno mléčný cukr z laktózy nebo potravinová vláknina). Mateřské mléko není sterilní tekutina, obsahuje přirozené bakterie (kultury mléčného kvašení) a obsahuje vlákninu - oligosacharidy. Tyto dvě složky tak působí v mateřském mléce symbioticky: probiotické bakterie v mateřském mléce osidlují střeva a odrážejí útoky škodlivých mikroorganismů. Oligosacharidy jsou potravou pro tyto bakterie.

    Řada klinicky testovaných produktů na vyzkoušení pro vás se skládá z:

    HiPP 2 BIO Combiotik:

    - pokračující mléčná kojenecká výživa již od věku 6 měsíců, plná vitamínů A, C, D, které podporují imunitu. Je lehce stravitelná a obohacená o omega 3, které se starají o vývoj mozku a nervových buněk vašich budoucích školáků. Také obsahuje PRAEBIOTIK® a přírodní kultury mléčného kvašení PROBIOTIK®.

    HiPP 3 JUNIOR Combiotik:

    mléčná výživa určená batolatům od 1 roku. Svou bohatou výživou podporuje imunitu. Redukovaný obsah bílkovin, přírodní kultury mléčného kvašení a prebiotická vláknina (GOS) se postarají o bříško. Omega 3, jód, železo, vitamin D a vápník dodají vašim silákům vše potřebné. HiPP 3 JUNIOR Combiotik® obsahuje živiny, které jsou důležité pro správný růst Vašeho dítěte, a to v potřebném množství: redukované množství bílkovin odpovídající věku dítěte, důležité vitamíny a minerály pro zdravý vývoj. Proto HiPP 3 JUNIOR Combiotik® obsahuje např. železo a vitamin D, které podporují vstřebávání vápníku, a tím i zdravý růst kostí.

    HiPP 4 JUNIOR Combiotik:

    - další mléčná batolecí výživa od dvou let. HiPP 4 JUNIOR Combiotik® je přizpůsoben potřebám malých dětí, co se týče obsahu bílkovin a tuků. Dále obsahuje důležité látky podporující růst, které Vaše dítě právě potřebuje, jako přírodní kultury mléčného kvašení a praebiotika. Železo podporuje tvorbu krve a přispívá k rozvoji poznávacích funkcí. Vitamín C je důležitý pro imunitní systém, podporuje vstřebávání železa. Jód je důležitý pro činnost štítné žlázy. Pro silné kosti ve fázi vývoje obsahuje vápník, který podporuje stavbu zdravých kostí, a vitamin D, který je velmi důležitý pro zdraví kostí a zubů.

    Veškeré doplňující informace o firmě lze nalézt v článku od . Chcete-li všechno vědět o HiPP-u, stačí sledovat Petin profil.

    Koho hledáme:

    Tentokrát hledáme maminky, které již HiPP používají a přecházejí na "jinou velikost". To znamená, že přecházejí z 1 na 2, z 2 na 3 nebo z 3 na 4. Hledáme i maminky, které dosud kojily a rády by začaly s kojeneckým mlékem Hipp 2.

    Hledáme 15 z vás, které mléčnou kojeneckou výživu vyzkouší, otestují a napíšou recenzi. V rámci této kampaně budeme testovat dohromady 8 balíčků mlék číslo 2 (HiPP 2 BIO Combiotik), 4 balíčky mlék číslo 3 (HiPP 3 JUNIOR Combiotik), 3 balíčky mlék číslo 4 (HiPP 4 JUNIOR Combiotik). Na testování budete mít celý měsíc a pak budete tvořit recenzi plnou dojmů a fotografií těchto produktů, které se chlubí kontrolovanou kvalitou, za kterou značka ručí vlastním jménem. Svou recenzi zveřejníte pak ve svém blogu a ve fóru, které se bude tomuto testování věnovat.

    Jak se zapojit?

    Do testování se zapojíte komentářem pod tímto článkem. Napište, v jakém věku je vaše dítě / děti, a také napište, zda jste HiPP už vyzkoušely. Nezapomeňte ani na důvod, proč byste to měla být právě vy. Buďte kreativní, smělé a originální. Protože přesně takové recenze čekáme 🙂

    Čas na napsání komentáře máte do 23.10. Výběr maminek bude probíhat ve spolupráci se zástupci společnosti HiPP. Pokud nám chcete říct, co byste rady testovaly, zveme vás do naší oficiální skupiny o testování na koníkovi.

    Důležité upozornění: Kojení je nejpřirozenějším způsobem výživy kojenců. Kojenecká výživa by měla být používána na doporučení lékaře.

    Krásný den vám přeje konik_testuje!

    Kdy jste začaly přikrmovat svoje děti? Napište nám odpověď do komentáře a pošleme vám 3 srdíčka.

    Do konce týdne se můžete zapojit do testování mléčné kojenecké výživy. Jdete na to? https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-hipp-1cb0gy/

    Držíme palce!

    #test_hipp

    Za týden spustíme Vaše zkušenosti s HiPP! Budete testovat BIO Combiotik mléka od HiPP-u a 15 z vás dostane mléko na celý měsíc! To už budou skoro Vánoce 🙂

    Napište nám, z jaké země pochází společnost HiPP. Za každou správnou odpověď dostanete 3 srdíčka!

    Krásný den vám přeje Koník testuje!

    #test_hipp