audreyi
3. pro 2016
85 

Robík a testování Hipp Bio Combiotik 2

Na testování mléka HiPP BIO Combiotik 2 jsem se moc těšila. Mám sedmi měsíčního chlapečka Roberta,  kterého stále ještě kojím. Zároveň ale podnikám a kvůli práci už bych uvítala,  aby syna někdo mohl pohlídat trochu déle a nakrmit ho z lahvičky.  

Značku Hipp mám opravdu ráda,  nejen, že používám kosmetiku a příkrmy, ale starší syn po ukončení kojení přešel právě na mlíčko HiPP,  které zbozňoval,  a které zároveň bylo jediné po kterém neblinkal a nezhoršovalo mu atopický ekzém. Proto bylo mléko HiPP tentokrát  mou první volbou a z vyhlášení testování jsem byla nadšená a doufala, že nás vyberou.  

Vybrali nás a mlíčko velmi rychle dorazilo a my začali testovat.  Testování jsem pojala velmi svědomitě. Nakoupila nové lahvičky,  zásoby kojenecké vody a těšila se,  jak mlíčko bude Robikovi chutnat, jak budu vše dokumentovat a kolik si při testování užijeme legrace. Bohužel tady jsme narazili. Robík prostě mlíčko vůbec nechtěl. Zkoušela jsem mu mlíčko nabízet v různou denní dobu,  zkoušeli jsme různé typy lahviček,  lahvičku jsem nabízela já,  táta,  babička,  brácha... Bohužel všechny naše snahy skončili neúspěchem. Posledním pokusem byl nákup jiného mléka a to byla u nás trefa do černého,  Robikovi prostě chutnalo víc. 

Moc mě mrzí, jak testování dopadlo.  Za mě  má mlíčko HiPP pořád zelenou. Má skvělý obal,  velmi oceňuji roh na zarovnání odměrky,  dobře se rozpouští,  a mě moc chutná,  stejně jako kdysi staršímu synovi.... Bohužel náš aktuální strávník má jiný názor a dal přednost konkurenci. 

Moc děkuji za příležitost k testování. Popostrcila mě k tomu vyzkoušet umělé mlíčko a na konci testování mám  spokojené miminko,  které zvládne krmení z lahvičky v mé nepřítomnosti. Co mě mrzí,  že to není mlíčko HiPP. Bohužel chuti mého chlapečka neporucim.  Značce HiPP zůstaneme i nadále věrní v kosmetice a prikrmech. 

#test_hipp

Jak lepíko nastříhám a okraj sáčku nalepím na okraje krabice. Pak se prášek o ten okraj zarovnává perfektně 😉.

5. črc 2020

Začni psát komentář...

Odešli