jennyska
3. pro 2018
712 

Poradna porodní asistentky právě začala

Zdravím všechny těhotné maminky 🙂

Dnes mám opravdu velkou radost, protože se nám povedlo odstartovat další skutečně užitečnou Poradnu, a tou je Poradna porodní asistentky Aničky Kohutové 

Od samotného vzniku poraden jsem  si přála, aby tady byla osoba, která nám všem poradí, jak se na porod připravit, jak ho co nejlépe zvládnout, jak si ho užít (ano, i to jde 🙂 ), jak se radovat z každé porodní doby, protože ta znamená, že jsme k miminku blíž a blíž, co dělat, když dojde ke komplikacím a jak se postavit např. i k porodnímu plánu. A teď ji tady máme, dlouholetou porodní asistentku, dulu a laktační poradkyni Aničku Kohutovou. 

Pokud máte otázky ohledně těhotenství, porodu a mateřství, anebo přípravy na porod, porodní plán, doprovod u porodu aj. posílejte své dotazy do Poradny porodní asistentky. Otázky jsou zdarma a anonymní. Už nyní se na ně všechny těší a ráda Vám na ně odpoví.

Věří v přirozenou schopnost nás všech, žen, přivést na svět dítě s radostí a s láskou. Ostatně, její slova to jen potvrzují: 

"Mým velkým přáním je, aby všechny ženy poznaly radost z porodu, aby si udržely své mateřské kompetence a kontrolu nad svým porodním procesem a rodícím se dítětem. Vždyť narození děťátka má být rodinnou oslavou zrození a to, jakým způsobem proběhne, zásadním způsobem ovlivní jejich budoucí vztah." 

Mějte krásný den a klidná, pohodová těhotenství! 🙂

Jennyska

Modrý koník team

Díky Anicce a jejímu semináři jsem si porod užila! Děkuji !

3. pro 2018

To je výborné @fafaline! Gratuluji 🙂 Krásné zprávy.. jsem ráda, že máš právě takovou zkušenost a zároveň mě těší, že máme paní Aničku i u nás, na Koníkovi.

3. pro 2018

Začni psát komentář...

Odešli