Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    jindrichv
    27. čer 2017    Čtené 135x

    Jak jsme celá rodina testovala výrobky ActiMaris

    Než začnu cokoliv psát, chci moc poděkovat týmu, že mě vybral a já s rodinou mohla testovat gel i sensitive vodu ActiMaris. Když mi přišel mail a vzápětí balíček, byla jsem hrozně ráda, protože jsem si byla jistá, že se u nás tento pomocník neztratí.

    Pár dnů poté co dorazil balíček jsme se s kamarádkou a našimi dětmi vypravily do Zoo a já jsem raději s sebou do batůžku zabalila i gel ActiMaris. Je skladný a jak jsem poznala za krátkou chvilku, využito nesčetněkrát 😊. Dcerka v Zoo špatně šlápla na schod a zranění bylo na světě. Naštěstí byla odřená jen na koleni a na předloktí, ale i tak jsem byla ducha přítomná a hned použila gel. Sice jeho vůně nic moc a do čerstvé rány není úplně nejvhodnější, ale dcerka byla statečná a to chvilkové štípání zvládla. Rány se krásně zatáhly a i když měla náplast na ruce, se strhnutím bylo vše v pořádku a teď po cca 10 dnech není po odřenině ani památky.

    U dcery se poslední dobou objevily odpruzeniny a i když jsem tomu moc nevěřila, byla jsem mile překvapena. Na opruzeniny jsem použila sensitive vodu a za dva dny bylo po opruzeninách a dcerka opět veselá. 

    Do testování jsem zapojila i partnera, který si spálil kotník a i když si myslel, že si z něho dělám legraci, nechal se ošetřit. Vůně, stejně jako u gelu byla dosti odpudivá a přítel se vzpouzel, ale nakonec to dopadlo překvapivě dobře. Stroupek přestal pálit a rána se začíná hojit. 😊

    A aby toho nebylo málo, i já jsem se zapojila - "bohužel " začalo léto a s ním i spojené pro mě neoblíbené létání komárů. Sítě v oknech nemáme, takže jsem na svém těle pochytala velké množství ďobanců. Naštěstí jsem každé ráno mohla sáhnout po gelu a tím předejít svědění a pálení, které vždy dráždilo ke škrábání a následnému ošklivému strupu. 

    Takže, když to tak shrnu - jsem ráda, že máme jak gel, tak i vodu. Sice obojí vůbec nevoní - zápach něco mezi chlórem a Savem, ale výsledky jsou "zatím " jednoznačné. Dcera v zimním období trpí na atopické ekzémy a jak to přijde, vyzkoušíme i na tyto stroupky. Snad to zmizí taky tak rychle, jako všechno ostatní ...😊😉