Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    jitu_hol
    25. čer 2019    Čtené 1025x

    Testujte zdarma plenky Pampers

    Maminky, slyšely jste už o Pampers klubu? Ne? Tak poslouchejte (čtěte)...🙂

    Pampers klub vznikl před necelým rokem s cílem sdružit nejen maminky, které mají rády značku Pampers, ale také tatínky, prarodiče, tetičky a další, kteří se o značku a její aktivity zajímají. Je to výsledek snahy přiblížit se maminkám, umožnit jim testovat nové i stávající či vylepšené produkty, informovat je o novinkách ze světa Pampers a naslouchat zpětné vazbě od všech, kteří jsou ochotni se o ni podělit. 

    Já mám tu čest být součástí Pampers klubu, ale trochu z jiné strany, než byste možná čekali 🙂 Společně s kolegy totiž každý den pracujeme na tom, abychom pro vás, "naše maminky", vymýšleli nové aktivity, plánovali projekty na testování a byli jim k dispozici, když je něco zajímá.

    A protože věřím, že Pampers klub je skvělá platforma nejen pro milovníky značky Pampers, ráda bych vás touto cestou informovala o tom, že jsme nyní spustili projekt na testování plenek Pampers Premium Care!

    Jak testování u nás funguje?

    Registrovaní členové Pampers klubu se mohou přihlásit do projektu a ucházet se tak o místo v projektovém týmu čítajícím 500 maminek (tatínků) a jejich prcků, kteří zdarma obdrží projektový balíček s balením plenek a informačními materiály. Velice jednoduše tedy - přihlásíte se, pokud budete vybráni (nojo, máme jen omezený počet plenek v daných velikostech:( ), pošleme vám zdarma na pobočku Zásilkovny balíček - vy vyzvednete a testujete! Na testování máme většinou 3 týdny, během kterých se o své zkušenosti dělíte s ostatními maminkami a v neposlední řadě s námi a značkou Pampers. A je to!

    Pokud vás myšlenka Pampers klubu zaujala nebo se chcete zúčastnit našeho testování, přidejte se k nám, rádi (ráda) vás v Pampers klubu přivítáme 🙂 Přihlašování do projektu je otevřené do 2.7.

    Stránky Pampers klubu: https://www.pampersklub.cz/

    ...a příště třeba o tom, jaké další aktivity na vás v Pampers klubu čekají;)

    Jitka