Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    jitulien
    24. kvě 2019    Čtené 613x

    KetoDiet

    Tak hezky od začátku. Do testování KetoDiet jsem se přihlásila hlavně ze zvědavosti. Věřím, že vesmír nám pošle to, co zrovna potřebujeme. A já vážně potřebuju zhubnout, vesmír mi to utvrdil. O ketonové dietě jsem mnohé četla, včetně zahraničních webů. Tak jsem to musela zkusit. A ejhle! 

    Produkty:

    Ty jsem si nejdřív otestovala, abych věděla, zda se pouštět do ketonové diety.

    Croissant se mi vryl do srdce, naprosto boží chuť a pokud jste spíš na sladké, je to výborná alternativa ke croissantu "normálnímu". Chuťově mňam, výživově pecka! 

    Vanilkový pudink je ovšem velké zklamání. Nemůžu si pomoct, ale tohle jsem do sebe tlačila jen z povinnosti. (Tedy abych ho otestovala) Po pár šancích, které dostal, si prostě nenašel místo v mém srdci. Cítím v něm prostě prášek, není to vůbec jako klasický pudink a zkrátka se to nedá sníst.

    Káva s čokoládovou příchutí byla mou největší touhou, kterou jsem nemohla udržet a tak z testovaných produktů šla na řadu jako první. Velmi silná káva mi ale dala velmi zabrat, zjemnila jsem si ji mlékem a více naředila, pak už se to dalo. V oblibě ji tedy ale nemám. 

    Rajská polévka stojí za to! Kdo má rád rajčatové polévky do hrnečku, tuhle musí zákonitě ocenit. Výborná chuť, rychlá příprava, spousta nudliček (ty jsou nejlepší!). 

    Vanilková palačinka je produkt, který asi nedokážu dobře ocenit. Máme pánvičku, s kterou jsem neměla nikdy problém, nicméně tahle palačinka mi tam buď zůstala přismažená, nebo se mi trhala. Takže jsem jí měla buď seškrábnutou nebo polorozpadlou. Chuťově velmi vaječná, prostě vanilka jak kdyby vymizela. 

    Omeleta se zeleninou a sýrovou příchutí je placka, co dobře chutná, ale má stejný problém, jako palačinka. Prostě asi potřebuje určitý druh pánvičky, kterou nemám. Ta se teda nepřismažuje, ale trhá se zrovna tak. Chuťově ujde, ale žádná sláva.

    Banánový koktejl je prostě klasický banánový proteiňák. Nic hrozného, ale výrazně nepotěší.

    Smoothie Lesní směs je ovšem mňamka. Sladký, s kousky ovoce a krásně smetanový.

    Chipsy mne velice potěšily. Nemám ráda ostrá jídla, chilli chipsů jsem se opravdu bála. Ale chutnaly lehce ostře, ale nebylo to vůbec hrozné. Naopak chutnaly moc dobře, trochu sušší, ale fakt super.

    Šejkr mi teda poslední den testování udělal přesně to, co jsem věděla. Zmátl mojí mámu a ta mi vyhodila víčko. Chtělo by to vychytat design víčka, jinak klasický šejkr.

    Láhev na vodu je úplně nejvíc top produkt a jsem ráda, že ji mám. Praktická, bezproblémová, jen ten bílý nápis se seškrabavá. 

    Závěrem chci říct, že většina produktů není tak chuťově zlá, jen je třeba si na některé věci zvyknout. Z dlouhodobého hlediska nejde jíst pudink, jinak všechno.

    PS:

    počáteční váha: 94,4 kg

    váha nyní: 88,0 kg

    #test_ketodiet2 #testovani #recenze #zkusenosti_ketodiet