Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    kac97
    14. črc 2018    Čtené 225x

    Testování odsávačky Canpol Babies

    Přihlásila jsem se do testování odsávačky hlavně kvůli tomu, když potřebuji někam jít, tak abych odsála pro malou mlíčko a tatínek jí ho mohl z flašky dát. Neměla jsem ani nejmenší pomyšlení, že bych mohla vyhrát, tak jsem si den před vyhlášením výherců objednala z e-shopu elektrickou odsávačku. Druhý den jsem zjistila, že jsem vyhrála, takže to byl docela šok - co budu doma dělat se dvěma odsávačkama? No, aspoň jsem je mohla porovnat. 


    Když balíček dorazil, byla jsem mile překvapená. Přišla nejen odsávačka, ale i flaštička a vložky do podprsenky. (Ty já už nevyužiju, ale to nevadí)


    Plně kojím, ale i přesto jsem odsávala co se dalo. Začátky byly složité, šlo to pomalu, ale nakonec se to krásně rozjelo, takže později jsem s přehledem odsála třeba 100ml. 
    Některé mlíčko se mi povedlo zamrazit a mám je uložené na později a nekteré rovnou odsáté dcera vypila. Neměla naštěstí žádný problém přijmout láhev. Krásně pila, snažila se to i sama držet a hlavní pozitivum je, že nesála vzduch. 🙂

    Starší bráška (2,5 roku) se snažil ségru taky nakrmit. 

    Jelikož jsem měla možnost porovnat Canpol babies a ještě jinou - elektrickou odsávačku, tak s čistým svědomím řeknu, že Canpol Babies je mnohem lepší. Sama jsem si regulovala odsávání, nic mě u toho nebolelo. U té elektrické jsem kroutila i prsty na nohou. Možná to bylo tím, že jsem si jí neuměla správně nastavit. Takže za sebe rozhhodně doporučuji manuální odsávačku, kde si to maminka sama reguluje. 

    Jsem ráda, že jsem byla zrovna já vybrána do testování. Ještě jednou děkuji! 

    kac97
    9. únor 2018    Čtené 282x

    Testování Bi-Oil

    Předem bych chtěla ještě jednou poděkovat za možnost otestovat olejíček na strie i jizvy Bi-Oil. Nejen že je u konce testování, ale i mé těhotenství. Termín porodu mám za 9 dní.

    Velkou nevýhodou je určitě cena, ale zase na druhou stranu vydrží po celé těhotenství a ještě i zbyde na mazání třeba po porodu na stahující se bříško. 🙂 Určitě se vyplatí investovat. Druhá nevýhoda pro mě byla aplikátor, jinak jsem ale byla spokojená. 

    Výhodou je, že stačí opravdu maličko a namažete celé bříško. Je dobrý nejen na břicho, ale také třeba na obličej, na masáž zad, nebo také třeba při poslechu srdíčka přes angelsounds. Našlo by se určitě spoustu dalších možností využití. Rychle se vstřebává, takže nezanechává mastné fleky. A moc příjemně voní. 🙂 

    Celkově jsem tedy byla spokojená a určitě bych ho doporučila všem maminkám. ❤ 

    Teď budu i dál mazat bříško a čekat na příchod na svět naší malé princezny. 🙂

    💜 dnešní tehu focení, 1. vlaštovka, 40 dní do TP 💜

    Srdíčko s poděkováním? 🙂 za co a od koho? 🙂 děkuji 🙂

    Děkuji za srdíčko <3