Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    kaca2612
    21. črc 2018    Čtené 168x

    Testování Pampers

    Ahoj všem. Rada bych se představila. Jsem mama dvou princezen. Starší Anetka 10 let a mladší Terezka bude mit 1 rok.

    Jsem moc rada, ze jsem se zúčastnila soutěže o testování plen navlekacich a do vody. Mela jsem velkou radost, ze nas vybrali👌🏼Co se tyče testování , ihned jsme vyzkoušeli navlekaci. Jelikož malá je neposeda(hlavně u prebalovani) tak musím rict, ze tyto pleny jsou vyborne na nasazení. Rychlost a žádné škrcení do pupíku. Vůbec nepadaly, ba naopak dobre prilnuly a seděly suprove👏🏽Pohyb bez omezení. Procurane nikdy nebyly. Jen se nám stalo dvakrát, když mela trochu řidší stolici, tak protekly🙈 jinak jsem neviděla větší problém. Co stojí za zmínku , je pasek na zabaleni. V tom je veliká výhoda!!!

    Tolik o natahovacich plenkách a teď bych rada zmínila plenky do vody. Malá miluje vodu!!!Neuveritelna kachna to je😂🙈 Prvně nám testování tvrdila ryma a pak počasí. Ale uz jsme se konečně dočkaly a trada koupacka. Tyhle pleny do vody jsou naprostá pecka. Drží krasne!!!po vykoupání nebyl náznak jakýchkoliv zmackanin a cucku, jako u jiných značek. Když je dam uschnout, jsou jako nové vytazene. Takže i jedna plena na více použití. Ještě co bych chtěla rict, mají obědě pleny krasne obrázky. Takže pleny do vody jsou TOP.

    Tolik k testování. Ještě jednou moc Dekuji, ze jsme mohly testovat. A maminkam poradím, at je aspoň vyzkouší. Stojí za to. Mějte se krasne. Pa Katka.