icon

KOCAREK Noordi fjordi 3v1. Recenze prosím. Na co si dát pozor při koupi bazarového.
Dekuju;)

avatar

Vzít ten nejnovější model.. Máme Fjordi II 2019 nebo 2020 a rukojeť kočárku se solidně ošoupala,novější model už je jiný 😉

avatar

Mysliet na to ze sportak je obrovska nespratna a skareda herka. Svagrinej sa pacila korbicka a podvozok tak ho kupila a potom lutovala lebo ten sportak bol tazky a nespratny

avatar

Je to hlavně kočárek spíše na vesnici než do města. Do lesa,na polnacku ,na zahradu úplně ideální. U nás ve městě jsem neprojela skoro do žádných dveří 🙈Korbičku jsme zbožnovali, sporťák nesnášeli.

avatar

@lenysek9891 presne. Ja som mala uplne prvy kocik abc design lebo ze aka parada 😂 a teraz mam do mesta cybex mios, lebo tym prejdem v metre, v obchode, v kazdej kaviarni 🫢 svagrina hrooozne chcela tento velky kocik a nakoniec ma sportak cybex balios a este si s radostou zobrala nas easywalker buggy xs lebo ze do Lidlu najlepsie 😅 ale teda nordi mal pohodlnu korbu, to musim uznat 🙂 podla mna je teda nie moc esteticky, ale jej sa pacil a ta korba bola pekna a pohodlna, zmestil sa tam aj velky fusak. Do naseho Miosu som fusak ani nenacpala

Ja se jedu podívat na tento a paní píše model 2017

avatar

Já ze zkušeností tři kamarádek bych do něj nikdy nešla. Všechny si stěžovaly na velikost korby, ošoupání a vyšisování. Neuznání reklamací a jedna to táhla dokonce přes soud. Nakonec po dlouhé tahanici vyhrála. Za mě hezky vypadal, ale špatně sloužil.

avatar

@vevercicka v jakém smyslu velikost korby ? Co bylo s reklamací? V čem konkrétně špatně sloužil?

avatar

@kacenka_p Tak to je úplně ten první..My měli až ten druhý,ale do korby se mi vlezl zimni fusak i 9m dítě..

avatar

@lenysek9891 a to vadí že je to ten první?
Na fotkách vypadá moc dobře, rukojeť není osoupana....

avatar

Velikost korby je merena vyrobcem buhvi jak, udavane rozmery korba nemá. Nebo je merena v rozsirenem miste svrchu. Větší deti se do ni kolikrat uz v pul roce nevesly. Vada materialu, kdy sisoval na slunci nebo v desti tak, ze mapovala latka. To bylo zamitnuto, pritom byl pouzivany par mesicu. Vim, ze reklamovali i vadnou konstrukci, ktera se pod vahou korby propadala. To jsem zazila i u dalsich znacek, co mely moje známé. Třebas Tutis Aero. Ja mela o dost levnější polsky kocar Dorjan, ale je to drzak, ktery bude urcite vozit i me druhe dite a oproti těmhle krasnym, ale zato predrazenym a nepraktickým smejdum je pro me proste jinde. Chapu, ze co kus, to neco jineho, ale je to několik lidi nezavisle na sobě. To uz dle meho nemuze byt nahoda.

avatar

@vevercicka tak podle téhle recenze bych do nej nešla 🙈 jak vidím můžu být rada ze nám se jen osoupala rukojeť..

avatar

@lenysek9891 nechci byt zas uplne zaporna. Ja ho nevlastnila a z nekolika důvodu jsem si ho tenkrat v obchode ani nevybrala. Ale vim, ze holky hlasitě litovaly a brzy porizovaly kocary jine. Takze za me takto.