kaciska7
22. dub 2018
207 

Jak jsme testovaly BEBU

S narozením H. jsem se těšila jak budeme moc kojit i po mnoho pokusech a přikládání se mi mléko bohužel neudělalo. S H. jsme vyzkoušeli spoustu mliček a ne všechny vždy sedli, jednou to bylo blinkáni, pak zase bříško. I to byl jeden s důvodu proč jsme se zapojili do testu BEBA.

Usmálo se na nás štěstí a byly jsme vybrani 🙂 První dojem byl překvapující - přišel obr balík a v něm dvě dózy BEBA, vzhled mě mile překvapil.

První den byl až nad očekávání příjemný H. ani neblinkal ani nebrečel od bolesti bříška a jako plus jsme se mohli konečně i vyspat 🙂 Čekala jsem co bude dál a opravdu mě to mile překvapilo. Ostatní dny byly s BEBOU hned lepší a jednodušší, přípravu mlička se naučil i tatínek a maminka mohla i relaxovat.

Velké + přidávám i za chuť. Zkoušeli jsme Sunar ten je podle mého názoru sladký a Nutrilon takový nemastný/neslaný. H. mi po mlíčku krasně přibírá, protože díky BEBY spapa víc mlička než u ostatních značek.

Jako - bych dala chybějící dávkovač na dvě až tři porce co se dá dat krásně do kabelky, nevšimla jsem si že by ho BEBA nabízela třeba i v obchodě . 

Jako velké + bych dala že se dóza dá využít na více věcí - květináč/pokladnička/bubínek.

Za nás mohu BEBU jen doporučit! 🙂 

#test_beba #recenze

Beba je nejlepsi!!! 👍🏻

22. dub 2018

Dávkovač do kabelky bych taky brala🙂👍

22. dub 2018

Davkovac je super!

25. dub 2018

Začni psát komentář...

Odešli