Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    kajajaf
    21. čer 2021    Čtené 79x

    Nákupy s Dáme jídlo

    Byla jsem moc ráda, že jsem mohla vyzkoušet opravdu rychlé nákupy s Dáme jídlo. Jsem zvyklá na nákup jezdit autem se dvěma dětmi za zády, což nebývá vždy úplně příjemná záležitost. A někdy s tímhle konvojem jedu MHD a tašky v rukách, což je ještě výživnější varianta. Přiznám se, že párkrát jsem využila služeb dovezení nákupu domu. Ale zase čas dovozu byl nejbližší třeba za 2 dny. A ono s dětmi bůhví, co bude zítra, že?

    Na Dáme jídlo jsem zavítala poprvé. Chvilku jsem se musela zorientovat na stránkách, z počítače je to daleko přehlednější než z mobilu. Po zadání adresy jsem viděla dostupné obchody v okolí mé adresy. To už je krásně přehledné. Já tam mám nejrůznější obchody, od potravin přes květiny, prodejny vína a dalších dobrot. Já jsem zkusila potraviny z Tesco Expres.

    Po rozliknutí obchodu se objeví různé kategorie zboží  -  ovoce, zelenina, mléčné, trvanlivé apod. Hezky se v tom orientuje a je tam i docela dobrý výběr. Prostě z běžných potravin tam seženete snad všechno, včetně koření. Samozřejmě, není tam tolik druhů zboží jako v klasických regálech, ale to asi nikdo neočekává. Prostě místo deseti jahodových jogurtů máte na výběr dva.

    Naklikala jsem si z pohodlí gauče svůj nákup a pokračovala k pokladně. Platba za nákup je možná online kartou, hotově při doručení či přes Twisto. Alespoň tedy já měla takový výběr. A cena za dovoz konkrétně z tohoto Tesca byla 39 Kč. Je možné přidat i dýško pro kurýra, což je jistě fajn, když vám nese nákup třeba do čtvrtého patra.

    Zkoušela jsem nakoupit dvakrát v Tesco Expres. Jednou to bylo opravdu ve „špičce“, někdy okolo 12. hodiny v pondělí. Na stránkách se i psalo, že je velká vytíženost kurýrů. Avizovaná doba doručení byla tuším 40-50 minut. Reálně nákup dorazil asi za 45 minut. Podruhé jsem nakupovala hned ráno v 9 hodin v sobotu. A z toho samého obchodu se srovnatelnými položkami jsem nákup měla doma za neuvěřitelných 20 minut! Oba kurýři byli velmi milí a ochotní.

    Nákupy byly pokaždé v pořádku. Objednávala jsem i maso, zeleninu a chlazené potraviny typu šunky či sýru. Vše bylo ok, čerstvé, pěkné a ještě stále pořádně chlazené. Během přepravy to rozhodně neutrpělo, i když venku bylo teplo.

    Pravdou je, že jsem si všimla, že někdy stránky Dáme jídlo nesmysl píšou, že obchod je momentálně zavřený. V době, kdy zavřený jistě není. Mě se tedy podařilo vždycky proklikat, objednat a zaplatit i přes tuto hlášku. Nevím, jestli je to závislé na počtu kurýrů, nebo je v tom nějaké jiný šotek. Působí to matoucím dojmem, ale když už máte zkušenost, tak vám to ani nepřijde.

    Na závěr ještě dodám, že mi jednou volala po nákupu operátorka, že jedna z položek v nákupu byla levnější, než mi bylo účtováno (asi nějaká akce v obchodě), a že mi vrací korunu na účet. Tu korunu bych klidně oželela, ale prý to jinak nešlo.

    Každopádně, za mě velká spokojenost, o takové službě jsem nevěděla. Vím, že Dáme jídlo vozí obědy nebo jiné občerstvení do zaměstnání či domů. Taky jsem párkrát využila. Ale nákupy mě fascinovaly, neskutečně rychlé. K nezaplacení, když nemůžete s dítětem do obchodu, nebo prostě nestíháte a doma už opravdu není co zakousnout. Nebo bych klidně využila i pro babičku, která by mi po telefonu řekla, co chce a během půl hodiny by to měla u dveří. A není to lenost jít do obchodu. Neříkám, že bych takto nakupovala den co den. Ale je to opravdu fajn rychlá služba, která se v dnešní době určitě neztratí. Chválím a děkuji!

    #test_damejidlo a #recenze

    #zkusenosti_damejidlo_nakup13

    Tak premyslim, co si objednam z Dame jidlo... Minule nakup super zkusenost, tak ze bych tentokrat zkusila nejakou "bejkarnu" party, vinko ci sladkustky? 😋 Nebo jako sporadana matka tam.prednost rodinnemu nakupu? Se to ve me nejak pere.
    #test_damejidlo

    #test_damejidlo
    A to jsem jeste vcera zapomnela napsat, ze mi asi po 20 minutach od objednavky volala operatorka, ze nejake zbozi bylo za nizsi cenu a nejakou tu korunu ze ni vraci na ucet. To ani nemuseli, ale ze to pry musi sedet.😉

    kajajaf
    Zpráva byla změněna    14. čer 2021    

    12:02 objednano a 12:45 nakup doma ve dverich 😁 ty jo super, Dame jidlo z Tesco Expres. A to byla zrovna spicka a vytizeni kuryri. Za tuhle dobu bych s malym tak mozna stala zpocena u regalu a nahazovala nakup do kosiku. A muzu varit 😊
    #test_damejidlo

    kajajaf
    Zpráva byla změněna    14. čer 2021    

    Tak jsem prave nakoupila z pozice lezmo z gauce a nakup uz se mi veze 😁 To se mi fakt jeste nestalo, tak jsem na to zvedava, zatim jsem v sedmem nebi 😊
    #test_damejidlo