kami1984
26. črc 2017
658 

Nový restart "nazeleno"

Začátkem června se spustila kampaň BLENDEA SUPERGREEN  já se do ní zapojila s tímto textem: „Nemám 4roky štítnou žlázu, z hyperfce jsem se tedy dostala do hypofce, po porodu mladšího syna se zbláznily znovu hormony a já nabrala15 kg za 3 měsíce, pořád s nimi bojuji. Hormony se stále nepodařily dát dokupy.

Jsem unavená, kolikrát mám pocit, že jsem musela kopat tunely, jinak si to nedovedu představit. V noci špatně spím, s celkovým vyčerpáním se přihlásily zase ekzémy, které se mi většinou objeví v psychické nepohodě.

Poslední měsíce se mi rozjely migrény, které souvisí asi se vším. Svým synům závidím pravidelné návštěvy toalety :(

Ráda bych zelenou sílu otestovala, protože za chvilku tu jsou prázdniny a kdy jindy mít hodně síly a být čupr maminka pro děti než o letních prázdninách. Myslím, že i manžel by uvítal vitální manželku a ne jen ženu, která je pořád doslova hotová nebo s hadrou na hlavě a hlavně bych ocenila zlepšení svého stavu já, abych se zas ráno a následně celý den mohla usmívat.“

O pár dní později mi přišel email a hurááá, byla jsem vybrána do testování této zelené síly. Netrpělivě jsme doma se syny čekali na pošťáka a balíček. Nevím, proč si kluci mysleli, že to je pošta pro ně, asi proto, že 99% balíčků patří jim : )

Balíček dorazil a hned jako první mne zaujalo precizní a velmi hezké balení. V krabičce jsem našla samotný přípravek v kruhové dóze, odměrku, šejk a nezbytný info k Blendea. Potěšil mne také velmi milý dopis odeslaný z Modrého koníka.

Blendea se mnou byla na Plitvických jezerech, v Chorvatsku u Makarské, zajela se mnou i k jezeru do Rakouska a zastavila se také do Boskovic a Rožnova pod Radhoštěm. Prakticky 3/4doby mého testování jsem byla v poklusu, neustálé balení, vybalování, přípravy a pak samotné pobyty. S 2 akčními dětmi to nebylo nikdy o natáhnutí se na lenošku a čtení mé, již 2 roky rozečtené, knížky.

Po pár dnech jsem zpozorovala, že se mi upravilo zažívání, břicho je méně nafouklé a začínám chodít s nějakou pravidelností na wc.  18.7. jsem byla po hodně dloubé na endokrinologii, dostala jsem od paní dr. za uši, ale však to znáte, jednou bylo dítě nemocné, pak jsem zase onemocněla já, dotřetice dr. byla na semináři a z kontroly za 3 měsíce se stala kontrola za rok. Každopádně jsem čekala šílené hodnoty, přestala jsem kojit, naskočila do 2. prima práce, děti a jejich nároky rostly. No zkrátím to, hodnoty jsou strašné.  Dr. se mne ptala, jak jsem zvládala vůbec fungovat, svěřila jsem se jí,  že těžko, pořád bojuji s únavou, ale teď mám necelý měsíc BLENDEA a cítím nějaké změny. Ona se usmála a ze stolu vytáhla tu samou krabičku. Teď to zní jako „reklama ze života“, ale je to tak : )

Rozhodla jsem se zkusit 3 měsíční zkušební kúru. Objednala jsem si další 2 balení a pokračuji dále. I kdyby to se mnou už nic jiného neudělala, ustálila se mi velká potřeba a hlavně mne to donutilo snídat, alespoň koktejl, bílý jogurt, prostě něco.

Netuším, zda to je nevýhoda, spíše to jsou poznatky, které men zaujaly v tom méně příjemném smyslu.

- stále si zvykám na vůni prášku, voní mi jako jídlo pro rybičky a u méně aromatických jídel mi to stále vadí (např. jogurt)

- konzistence prášku je jemný prach, takový film, při neopatrné manipulaci se mi to nalepí na víčko a jak prudčeji víko otevřu, mám posypanou i linku

- ovlivnění barvy pokrmů

Naopak Blendea musím poděkovat za:

- upravení trávení a nadýmání

- lepší spánek, stačí mi nyní cca 10-15 min po lehnutí si přečíst knížku a spím jako miminko 🙂

- snídám !!!!! snažím se 🙂 Vždy, nejpozději do 30 min od vstávání, se snažím do sebe něco dostat

- mám ranní rituály, souvisí to se snídaní, prostě „musím“ si ráno něco vzít

A co že to ta BLENDEA SUPERGREENS je? Je to směs, která obsahuje:

  • Bio mladá pšenice 30%
  • Bio zelený ječmen 30%
  • Bio Spirulina 20%
  •  Bio Chlorella 15%
  •  + Bio máta 5%

Denně se užívá 1-2kávové lžičky (odměrka je součástí balení), které se rozmíchají v 200 ml tekutiny. Osobně mi nechutná směs jen v tekutině, volím proto koktejly, jogurt, spíše sladší formy. Mnoho užitečných informací je na webových stránkách www.blendea.cz.

Ráda bych ještě jednou poděkovala Modrému koníkovi, že tato báječná testování pro nás vymýšlí a zajišťuje přínosné podněty k testování. Poděkování také patří společnosti, která Blendeu dodává za to, že jsem měla možnost tento produkt otestovat.

Co dodat na závěr?

Asi každému je jasné, že pokud bude „prasit“ a pak si dá 1-2lžičky zeleného prášku, zázraky se dít nebudou. Toto testování beru jako svůj osobní restart k lepšímu životu, aby opravdu kluci i manžel měli doma čupr maminku a ženu a hlavně já se cítila báječně…

#test_blendea

26. črc 2017

Začni psát komentář...

Odešli