Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Dobre ráno maminky, prosim neporadil by mi někdo, kde koupit nebo jestli nekdo nevyrábí Activity board na zakázku?

    29.12.?! 🤔😁

    (2 fotky)
    kamilathe
    9. pro 2020    Čtené 137x

    Plasmakosmtik- mé 14 denní testování.

    HURÁÁ- občas se tady na Modrém Koníku přihlásím do soutěže nebo testování, pokaždé si říkám, že blázním, stejně mě nikdy nevyberou, stejně nikdy nic nevyhraju- nesleduje mě tolik maminek, abych byla pro někoho zajímavá a stál o můj názor. Ale tak ze zvědavosti, zkusila jsem to i tentokrát, zrovna běžela 3 různá testování. A světe div se, byla jsem vybrána.

    "Dobý den, jste doma? Vezu Vám balíček. Pojďte před dům za minutu tam budu. "

    Znáte to, ta radost - s velkým očekáváním jsem balíček otevřela. Čekal v něm velmi pěkně vypadající krém a gel Plasmakosmetiky. Pročetla jsem letáčky a vyzkoušela krém na hřbetu ruky, s tím že počkám do rána, co kdyby náhodou nějaká nepředvídatelná reakce. 

    No a od rána se mohlo začít testovat - krém jsem používala 2x denně a gel jen na problémová místa.  Po prvním použití, no neomládla jsem hned o 10 let - škoda! Ale i tak sem si poznačila pár kladů:

    -  pro mě velmi příjemná jemná vůně

    - balení je s dávkovačem - dávkování 2 dávky je pro mě tak akorát

    - lehce se roztírá 

    - vsakuje a nedělá mastný film

    A tak se mazalo pravidelně celý první týden, plet byla jemná, hydratovaná, ale po dlouhé době se mi začaly objevovat pupínky. No nic, nejspíš plet reaguje na něco nového a tak mazání pokračuje. Pomaličku jsem si všímala změny - měla jsem na hraně čela, nepěkné hnědé flíčky a ty postupně blednou - paráda! 

    No a pak se stala jedna věc, znáte to, když máte nejmíň času, jedno dítě pláče, druhé kolem vás krouží s letadlem a vydává v tu chvíli, ty nejvíc hlučné zvuky. Manžel  se na něco ptá, do toho zvoní telefon. Pípne s oznámením snad každý stroj  doma - od mikrovlnky po pračku.  A já neobratně zavadila shodila krém z poličky - následovalo asi 5 vteřin jako zpomalená scéna z filmu. Tak to je konec, určitě jsem lahvičku s krémem rozbila a krém bude všude jen né na mém obličeji, konec testování... Tak nebudeme z toho dělat tragédii že, výdech - nádech. Mrknu na tu spoušť a hele krém přežil🙂. Můžeme napsat další klad:

    - velmi odolné balení, 🙂 akorát jsem si pokazila dávkovač, nevadí. Lehce jde hlava s dávkovačem odšroubovat. 

    • Mažeme dál, protože kdo maže ten jede - Pokožka už si na krém zvykla a tak jsou pupínky na ústupu a nové už se netvoří. Hnědé flíčky (u nás se jim říká, stařecké skvrny,  ale to jistě NENÍ můj případ) úplně blednou - mizí. Na pohled je plet zdravější. Krém pomohl, hledám správné slovo a napadá mě, rozjasnit obličej. Neomládla jsem o 10 let ani za 14 dní, ale své mi krém určitě dal. Za mě velmi pozitivní hodnocení. A používám dál. 🙂

    PlasmaGel - jen velmi krátká zmínka - nevypotřebovala jsem vše, i když mě jako první zaskočilo velmi malé balení. Ale protože jsem používala opravdu jen maličko a na poškozená  nebo poraněná místa, kterých nebylo moc, zůstává mi a dá se říct, že si ho schovávám na případné kritické situace jako první pomoc. 

    Chci, poděkovat za možnost testování. Udělalo mi velkou radost, že jsem byla právě já vybrána.  Moc Děkuji. 

    #recenze #test_plasmakosmetika #plasmakosmetika_zkusenosti

    #test_plasmakosmetika
    Kdo maze, ten jede 🙂
    Pomaličku, ale jiste se blizi konec mého testovani Plasmakosmetiky. Už vymýšlím závěrečnou zpráv a hodnoceni. V minule kratke zprave jsem chvalila dávkování. A hned v ten večer mi krem spadl a davkovac se rozbil. Tak radeji nebudu zatím moc prechvalovat😉 jeste si pár dni počkám 😁

    #test_plasmakosmetika
    Je to zatím jen nekolik dni, co jsem se zapojila do testovani, ale přece jen pár prvních pozitivních postřehů:
    ✅ Krém má jemnou vůní, nic nasilneho nic pronikaveho
    ✅Je v tubě s dávkovačem, přiměřené davkovani-tak akorát
    ✅Je to sice krém, ale lehce se roztírá
    ✅ Rychle vsakuje a nedělá mastný film na obličeji

    #test_plasmakosmetika
    Vcera dorazil, s velkou paradou byla rozbalena a dnes plna očekávání jsem ji poprve vyzkousela. Prvni pouziti zazrak nedělá (skoda🤔). Uvidime v prubehu dalsich 14 dni.