karlina23
8. únor 2018
207 

Testování Biodermy - maminka a dcera

Když se objevilo testování na Biodermu řekla jsem si ty jo, to by se nám hodilo mně se ruce zase zhoršily a dceři na ekzém už nic nezabíralo.Tak jsem usoudila,ze stejně nic určitě zas nevyhraju, ale za zkoušku nic nedám. Napsala jsem svůj komentář a přešla to. Za pár dní mi přišla zpráva od Modrého konika, ze mě vybrali na testování. Mela jsem obrovskou radost,protoze dcera se furt škrabala a na těle měla červené suché fleky od AE a mastičky od Dr. nezabíraly.

Balíček dorazil a šlo se na věc.

Překvapil mě krém, který přišel ve velkém balení 500ml a gel i když má 200ml, tak stačí opravdu malinko a dcera je umyta po celém tělíčku.

Den 1.

Ihned jsem si šla umýt ruce sprchovým gelem Bioderma atoderm po umytí jsem cítila nevtíravou vuni.ne jak u ostatních sprchacu. Ekzém byl po prvním umytí takový jemný než doposud drsny..dost mě to překvapilo. Poté jsem se namazala krémem Bioderma Intensive Baume. Večer jsem opět zopakovala.

Dceru jsem večer zarudlou vykoupala ve sprchovém gelu a poté namazala. První den jsem nečekala žádné zlepšení.

Den 2. 

Ráno jsme vstaly a dceřiná kůže byla překvapivě jemnejsi,ale zatím furt problémová. Tak jsem ji namazala znova a sledovala jí přes den jestli se bude škrábat. NEŠKRABALA!

Večer jsme zopakovaly koupání a namazání.

Kůžička zase opět jemňoučká a sem tam míň zarudlá. Moje ruce po opětovném opláchnutí a namazání nesvědily a trochu vypadaly k světu.

Den 3. 

Už když jsem ráno dceru převlékala všimla jsem si,ze suchá místa na nožkách a ručičkách jsou krásné jemné a ekzém už také trochu ustupuje. Jásala jsem,ze konečně něco funguje. Opět namazat a hrát si. Dcera se zase vůbec neškrabala na mistech,kde jí to trápilo.

Moje ruce byly klidnější i když dostaly zabrat po jaru a saponátu k vytírání. Večer zase moje hygiena a dceřiná hygiena jako každý den,ktery byl čím dál tím lepší díky Bioderme.

Den 4.

Dceřino zlepšení už bylo vidět na 75% hrozně se mi ulevilo,ze pro testování jsme nebyly vybrány ,,zbytecne" a že dcera i já můžu být spokojena. Nic jí nesvědilo a kůže byla trošku zahojená. Proto jsme ráno zkusily nenamazat. Moje ruce už také byly celkem zahojene.tak jsem si rikala,ze mám též vyhráno nad AE. Přes den i když jsem dceru nenamazala,tak i tak se neškrabala. Pro večerní hygieně jsme zase namazaly.

Den 5. 

Jakou jsem měla obrovskou radost z mých rukou,tak jsem se v noci vzbudila s pocitem poškrábat si prsty,jak svědily. Hned jsem namazala Biodermou,protoze každodenní mytí nádobí bez rukavic bylo znát. Ráno jsem se opět vzbudila s rudýma prstama a svedením. Ekzém se opět rozjel. Dceřiná kůže byla na 1 za to já nic moc.

Den 6.-7.

Moje prsty jsou zas, jak rudé škrábadlo, takze od teď myju vše jen v rukavich a celkem to zas jde. Dceřiná kůžička je plně zahojená a já jsem spokojena maminka, že jí nic nesvědí a po ekzému není ani známka. U nás za dceru 100% 🙂 akorát maminka ještě trochu bojuje.

Moc děkuji za možnost testování a když od teď používám rukavice na mytí nádobí je zas znát zlepšení viz foto nize,nejsou už tak zarudlé. U dcery jsem maximálně spokojena. Gel krásné voni,kuze je po umytí jemná a krém se krásně roztírá a opravdu funguje 😉

#test_bioderma

Začni psát komentář...

Odešli