Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    karlina23
    1. lis 2018    Čtené 243x

    Testování tiskárny Canon Zoemini

    Když přišlo testování na tiskárny Canon, tak jsem napsala komentář, jak bylo uvedeno. ALE 🤦🏽‍♀️😂 Nějak jsem zapomněla, že jsem vůbec psala a den, kdy vybral koník maminky na testovačku, mi přišla zpráva. Já samozřejmě šťastná jak blecha, hned jsem kopírovala zprávu manželovi a čekala jsem na kurýra, který mi přiveze jednu z tiskáren, které jsem chtěla testovat.

    Bylo pondělí a já netrpělivě čekala, kdy mi zavolá, že mám balíček. Ejchuchuu, volá mi kurýr: ,,Mám pro vás balíček." Šla jsem dolů a nesla si domů malou krabici. Rozbalila jsem ji a marně hledala návod :D Ale ten nikde. Jen návod na vsunutí papírku. Tak jsem je tam dala a tiskárnu hodila na chvilku do nabíječky, aby se nabila.
    Tak, a teď jak na to? S tím jsem se docela prala, ale přišla jsem na to. Musela jsem si stáhnout aplikaci Mini Print a telefon připojit přes bluetooth na tiskárničku. V tu chvíli se mi to nechtělo vůbec připojit. Až v aplikaci, kterou jsem projela, jsem musela do nastavení, a tam teprv kliknout na tiskárnu Zoemini. Huraa, už jsem připojena a teď tisknout.
    Když jsem si vytiskla první fotku, byla jsem překvapená, jak taková malá hračička dokáže vytisknout fotku hned. A to bez nandavání barev, jak je to u velkých tiskáren. Fotky mají velikost 5×7,6 cm. Ten den přišla mamka, tak mi naposílala fotky ze svatby, které si chtěla vytisknout. Takže další člověk na testování. Vytiskla jsem jí cca 5 fotek. Byla z toho nadšená jako já, akorát teda fotky z telefonu byly trochu ostřejší než fotky vytištěné. Fotky byly i celkem tmavé.

    A jde se na další testování. To se mi až tak nelíbilo. Dcera byla s taťkou a dědou pouštět draka a udělali pár fotek. Manžel mi je naposílal. Já si je hezky upravila a tiskla. Ale fotky nebyly až tak hezké jako v telefonu, zamrzelo mě to a zkusila jsem vytisknout jednu fotku znova a neupravenou. A fotka vypadala o mnohem lépe. Takže ponaučení pro mě, a pro všechny, kteří si chtějí Zoemini zakoupit: FOTKY AŽ TAK MOC NEUPRAVUJTE, nebudou tak hezké vytištěné.

    Velikánské plus má u mě Zoemini za to, jak je skladná a tenká, takže se vejde kamkoliv. A kdykoliv si okamžiky můžete vytisknout. Je i v barevných provedeních a to v černé, bílé a růžové.

    Další plus má u mě za snadné tisknutí fotek. V aplikaci si fotku vložíte a tiskněte jednoduchým způsobem a pouze jedním klepnutím na ikonku.
    Plus má u mě Zoemini za fotopapírky, které jsou samolepicí a usnadnily mi vkládání fotek do knihy mé dcery, kterou vedeme od narození.

    Další plus má u mě za to,ze si člověk může fotku poupravit přímo v aplikaci. I když to mění kvalitu fotky,ale to je asi jen můj dojem
    A minusy? Našla jsem bohužel 2 :(
    Fotky, které jsem si upravila v telefonu a vytiskla, už nebyly tak jasné a hezké jako v telefonu.

    A druhé minus má u mě za fotopapírky, které jsou docela drahé. Za 10 papírků chtějí okolo 300,-, což mi přijde docela dost. Myslím si, že je to tím, že jsou samolepící. Musím zkusit klasický fotopapír a nastříhat si je sama. To doufám, že ji nezničím 😀
    Testování skončilo a já moc děkuji Koníkovi a Canonu za možnost otestovat tuto malou krásku a zvěčnit si fotečky.

    #zkusenosti_canonzoemini

    karlina23
    8. únor 2018    Čtené 207x

    Testování Biodermy - maminka a dcera

    Když se objevilo testování na Biodermu řekla jsem si ty jo, to by se nám hodilo mně se ruce zase zhoršily a dceři na ekzém už nic nezabíralo.Tak jsem usoudila,ze stejně nic určitě zas nevyhraju, ale za zkoušku nic nedám. Napsala jsem svůj komentář a přešla to. Za pár dní mi přišla zpráva od Modrého konika, ze mě vybrali na testování. Mela jsem obrovskou radost,protoze dcera se furt škrabala a na těle měla červené suché fleky od AE a mastičky od Dr. nezabíraly.

    Balíček dorazil a šlo se na věc.

    Překvapil mě krém, který přišel ve velkém balení 500ml a gel i když má 200ml, tak stačí opravdu malinko a dcera je umyta po celém tělíčku.

    Den 1.

    Ihned jsem si šla umýt ruce sprchovým gelem Bioderma atoderm po umytí jsem cítila nevtíravou vuni.ne jak u ostatních sprchacu. Ekzém byl po prvním umytí takový jemný než doposud drsny..dost mě to překvapilo. Poté jsem se namazala krémem Bioderma Intensive Baume. Večer jsem opět zopakovala.

    Dceru jsem večer zarudlou vykoupala ve sprchovém gelu a poté namazala. První den jsem nečekala žádné zlepšení.

    Den 2. 

    Ráno jsme vstaly a dceřiná kůže byla překvapivě jemnejsi,ale zatím furt problémová. Tak jsem ji namazala znova a sledovala jí přes den jestli se bude škrábat. NEŠKRABALA!

    Večer jsme zopakovaly koupání a namazání.

    Kůžička zase opět jemňoučká a sem tam míň zarudlá. Moje ruce po opětovném opláchnutí a namazání nesvědily a trochu vypadaly k světu.

    Den 3. 

    Už když jsem ráno dceru převlékala všimla jsem si,ze suchá místa na nožkách a ručičkách jsou krásné jemné a ekzém už také trochu ustupuje. Jásala jsem,ze konečně něco funguje. Opět namazat a hrát si. Dcera se zase vůbec neškrabala na mistech,kde jí to trápilo.

    Moje ruce byly klidnější i když dostaly zabrat po jaru a saponátu k vytírání. Večer zase moje hygiena a dceřiná hygiena jako každý den,ktery byl čím dál tím lepší díky Bioderme.

    Den 4.

    Dceřino zlepšení už bylo vidět na 75% hrozně se mi ulevilo,ze pro testování jsme nebyly vybrány ,,zbytecne" a že dcera i já můžu být spokojena. Nic jí nesvědilo a kůže byla trošku zahojená. Proto jsme ráno zkusily nenamazat. Moje ruce už také byly celkem zahojene.tak jsem si rikala,ze mám též vyhráno nad AE. Přes den i když jsem dceru nenamazala,tak i tak se neškrabala. Pro večerní hygieně jsme zase namazaly.

    Den 5. 

    Jakou jsem měla obrovskou radost z mých rukou,tak jsem se v noci vzbudila s pocitem poškrábat si prsty,jak svědily. Hned jsem namazala Biodermou,protoze každodenní mytí nádobí bez rukavic bylo znát. Ráno jsem se opět vzbudila s rudýma prstama a svedením. Ekzém se opět rozjel. Dceřiná kůže byla na 1 za to já nic moc.

    Den 6.-7.

    Moje prsty jsou zas, jak rudé škrábadlo, takze od teď myju vše jen v rukavich a celkem to zas jde. Dceřiná kůžička je plně zahojená a já jsem spokojena maminka, že jí nic nesvědí a po ekzému není ani známka. U nás za dceru 100% 🙂 akorát maminka ještě trochu bojuje.

    Moc děkuji za možnost testování a když od teď používám rukavice na mytí nádobí je zas znát zlepšení viz foto nize,nejsou už tak zarudlé. U dcery jsem maximálně spokojena. Gel krásné voni,kuze je po umytí jemná a krém se krásně roztírá a opravdu funguje 😉