kasparek_baby
19. kvě 2015

Cestovní postýlka: Jaké má výhody? A je opravdu jen na cesty?

Pro miminka, která naspí v průměru 16 hodin denně, je jejich postýlka celým světem. Proto je třeba, aby byla pečlivě vybraná. A to i ta cestovní! Prozradíme vám, jaké jsou výhody cestovních postýlek a jestli je opravdu jen na cestování.

Jen na dovolenou?

Pokud rádi cestujete, pak se svého životního stylu nemusíte vzdávat ani po narození miminka. Díky cestovní postýlce se bude vaše děťátko všude cítit jako doma.
Cestovní postýlka je tedy ideálním řešením pro aktivní rodiče. Oceníte ji ale nejen na cestách. Cestovní postýlka se bude hodit při návštěvách domácností, které nejsou „připraveny“ na děti. Své využití si najde i ve vašem každodenním životě – třeba jako místo, kam miminko uložíte, když se mu právě nemůžete věnovat.
Tip: Cestovní postýlka není vhodnou náhradou standardní dětské postýlky. Mívá totiž neprodyšné dno a většinou také měkkou matraci. Pokud ji tedy budete používat často, pořiďte si do ní kvalitní matraci namísto molitanu.

Jak ji vybrat?

Cestovní postýlka by měla mít především pevnou a stabilní konstrukci a poskytnout miminku bezpečný prostor při pobytu v cizím prostředí. Cestovní postýlka by také měla být vybavena síťovinou, přes kterou dítko uvidí ven.
Tip: Pokud chcete, aby vaše děťátko vidělo ven opravdu dobře, pořiďte postýlku s černou síťovinou – je přes ni vidět lépe než přes bílou.
Čím více plánujete postýlku používat, tím více pozornosti jejímu výběru věnujte. Zaměřte se na pohodlné skládání, pevnou konstrukci a bezpečnost – dejte pozor na ostré hrany, otvory a stabilitu.
Než postýlku zakoupíte, ujistěte se, že se ve složeném stavu pohodlně vejde do kufru vašeho auta. Nejen cestovní postýlky si můžete přijít osobně prohlédnout do některé z našich prodejen, kde vám rádi poradíme s výběrem a zodpovíme všechny vaše dotazy.

Začni psát komentář...

Odešli