kasparek_baby
25. srp 2015

Hity ze světa hraček pro nejmenší

Dnes není problém pořídit dětem téměř jakoukoliv hračku. Barvy, tvary, použití, velikosti – možností je nespočet. Tolik možností je někdy zkrátka ochromující. Rodiče bezradně stávají uprostřed hračkářství bez nejmenšího tušení, jaké hračky svým dětem pořídit. Vybrali jsme proto pro vás ty největší hity, se kterými nemůžete šlápnout vedle. Nechte se inspirovat!Pro ty nejmenší Hrací deka nebo podložka je první „hračkou“, se kterou se děťátko setká. Měla by být pohodlná, barevná a citlivě stimulovat dětské smysly. Velká hrací deka SKIP HOP Kamarádi ze stromu je vyrobena z různých materiálů, které podporují rozvoj hmatových a koordinačních dovedností. Praktické detaily a překrásný design vašemu děťátku zpříjemní první objevování světa.
Tip: Podívejte se na všechny hračky od americké značky SKIP HOP – okouzlí vás svou různorodostí a rozkošným designem.
První kamarádi Objevování světa kolem sebe je náročná a někdy strašidelná činnost – proto by každý malý průzkumník měl mít svého kamaráda, který ho bude provázet. Tuto roli s radostí zastane třeba slon Mates od proslulé značky Lamaze. Výrazné vzory, jemný samet a veselé detaily dělají ze slona Matese ideálního společníka.
Když už capkáme První krůčky jsou mimořádnou událostí. Děti se vydávají za hranice dosud poznaného okolí a každý den je malým dobrodružstvím. A co by to bylo za dobrodružství, kdyby ho nebylo s kým sdílet?
V obchodech se znovu objevují tradiční dřevěné hračky a tahací kachna značky Woody bude děťátko věrně provázet na každém kroku a rodičům připomene dobu jejich dětství.
Tip: Chcete svým dětem pořídit opravdu kvalitní hračky, které mají duši? Podívejte se na celou nabídku dřevěných hraček.
Rozvíjí motoriku a zabaví děti i rodiče
Puzzle a stavebnice jsou nadčasové hračky, které dokáží zabavit děti i rodiče na dlouhé hodiny. K těm nejoblíbenějším patří už mnoho let stavebnice LEGO. A stavebnice z kolekce DUPLO jsou díky větším a barevnějším kostkám ideální pro malé stavitele. A kreativní box DUPLO si zamilujete – zaručeně!

Začni psát komentář...

Odešli