Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Maminky, chystame se do Polska pro plenky Dada, ale chci se zeptat, kterou radu kupujete? Ktera vydrzi. Neprotece? Ty bile premium? Dik za rady

    katenkas
    Zpráva byla změněna    12. led 2017    

    To období vzdoru je ale věc, Adélka se kvůli tomu, že jsem jí vzala jogurt, který už byl pomalu, až na stropě nejprve vztekala, pak brečela a brek přešel opět ve vztekání. Řvala tak silně, že jsem musela zavřít dveře na chodbu, aby na mě sousedi neposlali sociálku, co tomu nebohému dítěti dělám. Ufff, a tento proces dnes zopakovala asi 3x - kvůli zákazu čmárání do knížky, nedovolení pití coli s vínem a tak. Jooo, jestli se tohle bude dál stupňovat, tak jí tu asi zavřu a půjdu na dvůr krmit ptáčky, abych se uklidnila :D :D :D je to prostě láska.

    katenkas
    Zpráva byla změněna    6. led 2017    

    Tak máme za sebou 18m kontrolu - Adélka má 79 cm a 10,9 kg. Ale asi je to takové hodně orientační, zapomněli jsme podložku, takže už se vážila na normální váze a měřila u dveří. Vše ve spěchu, protože chvilku nepostojí. Jinak dostala poslední várku Hexy je v ni i tetanovka, tak ji pry muze bolet pacicka. Byla statečná a brečela jen chviličku. Odpoledne jsme spolu usnuly a spinkaly skoro 3 hodiny, ale asi jsme to potřebovaly. Teď navařená svíčková a rajská na víkend a čekáme na tátu. Jinak na další kontrolu až ve 3 letech a další očkování až na podzim 🙂 No doufejme, že bude prdelka zdravá a paní doktorku uvidíme, co nejméně!!

    Narazila jsem u nas v krame na zimni fusak zaffiro, nemate s nim nekdo zkusenosti? Diky za rady

    Holky, není tu někdo od Mladé Boleslavi? Hledáme šikovného instalatéra, který by rozuměl i vodárnám. Kdyby jste někdo o někom věděl, budu moc ráda za kontakt 🙂 Děkuji moc!

    Nemá nějaká dobrá duše nějakou slevu do Mall.cz nebo Kasa.cz? Děkuji moc 🙂

    Jakou skluzavku pro nejmenší. Máme roční holčičku 🙂 Děkuji za tipy. A nemáte někdo zkušenost s tímto?