Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    V pátek jsme obdrželi nas první řádné testovací balíček z trnd.čím a to testování perel od Lenoru Unstopables. A hura rozsirit povedomi, jinak uz pouzito při prani a vůně opravdu pmracujici 😉

    (2 fotky)
    kelllys
    24. srp 2016    Čtené 32x

    Baby seba med - naše první testování

    V první řadě bych za možnost testování krémíku chtěla moc poděkovat. Zatím jsem neměla to štěstí něco testovat a proto jsem byla velmi mile překvapena, když jsem obdržela zprávu, že jsme byli vybraní k testování. 

    V pátek 29.7.2016 jsme obdrželi balíček. Jelikož můj nyní  2 letý  syn měl kolem roka problémy s atopickým ekzemem,tak jsme se na tuto možnost připravovali  i dcerky, ta se narodila 20.7. A to sekcí, uz v porodnici ji dělali  odběry kvůli vyrážce na nožičce, se kterou se narodila. Dopředu  jsme nekupovali žádnou kosmetiku. Dcera měla po narození hodne zarudlý zadecek a oblast kolem genitalií. Jelikož jsme krém seba med obdrželi  krátce  po propuštění  z porodnice,zacli jsme rovnou s ním.  

    Hned po otevření me překvapila jemná a příjemná vůně krému. Krém jsem používala v tenké vrstvě. Již pro dalším přebaleni bylo vidět zlepšení. Po 2 dnech uz po tarudnuti nebyly ani stopy. Ale dáváme i preventivně při každém přebaleni. Během 2. týdne testování  se dceři  na nožičce objevila vyrážka, kterou měla po narození, zkusila jsem nožičku namazat krémem seba med a po 2. namazání nylo po vyrážce a zatím  se nevrátila.

    V těchto vedrech jsme krém vyzkoušeli  i na synovi, který je již mimo věkovou  kategorii ale samozřejmě zabral hned na jedno namazání a žádná reakce.

    I přesto te je krému pouze 100 ml myslím, že vydrží dlouho, je ho potřeba  opravdu malinko.

    Za další  plus považuji voděodolnost krému, na kterou jsem narazila při mytí rukou 😉. 

    Za mne a určitě  celou naši  rodinu mohu říct, že dokud budeme krém na opruzeniny potřebovat, má u nás seba med své místo.