kituska20
6. říj 2017
188 

Testování La Roche-Posay Lipikar

Byla jsem velmi ráda, že tým MK vybral na testování produktu na suchou podrážděnou pokožku právě mě! Značku La Roche-Posay mám velice ráda a sprchový gel, který by mi vyhovoval jsem sháněla marně už dlouho.

Balíček dorazil rychle a tak jsem se mohla testování věnovat celý měsíc. Trpím atopickým ekzémem...vyvolává a zhoršuje mi ho laktoza a lepek a taky právě parabeny, které jsou dnes už skoro ve veškteré kosmetice. (Pozn. Parabeny  jsou skupina konzervačních látek jsou označeny velkým písmenem E a následujícím trojčíslím např. E214, E12)


Sehnat  sprchové mýdlo a krém bez parabenů je v dnešní době poněkud sci-fi. 

Sprchové mýdlo slibuje hydrataci, jemnou, vyživenou a vláčnou pokožku a já souhlasím. Rozdíl mezi úvodními fotkami je cca 20 dní. Sprchovala jsem se každý den 1-2x a krémem jsem se mazala vždy po večerním koupání.

Řada Lipikar je vhodná i pro děti, vyzkoušela jsem sprchový gel na šestiměsíčním synovi a krásně se mu začala loupat Seborea na hlavičce s kterou jsme doposud marně bojovali. 

Cenově vychází sprchový gel a krém krásně (400ml balení sprcháče za cca 244kč a krém je už dražší 200ml za 379kč). 

Co mě opravdu překvapilo je výdrž. Obvykle spotřebuji sprchový gel za méně, než měsíc ale Lipikar stačí opravdu málo a máte umyté celé tělo. Krásně čistě voní a je to cítit ještě dlouho po použití. Pokožka je vláčná a hydratovaná.

Řadu Lipikar bych svým blízkým doporučila všem deseti a i známým s ekzémem. Velice mi pomáhá i při akutní fázi ekzému (do krve rozpraskaný).

Děkuji týmu Modrého koníka za další testování.

#test_larocheposay 

Wow, to musim vyzkoušet, jsem také atopička, a mám ruce stejné, jako vy ☹

6. říj 2017

Já teda nevím jestli mám ekzém-nikdy jsem stím u lékaře nebyla ale mám už 3 na levé ruce mezi prsty extrémně suchou kůži a můžu to mazat a nic...za půl hoďky zase suchá kůže že můžu ty šupinky loupat...hlavně od podzimu do jara... ale co jsem chtěla-teď je akce od Protopanu, zasílají vzorek krému na ekzém zdarma-přišel mi hned druhý den co jsem si na jejich stránkách vyplnila formulář žádosti, a je toho tak 10-15ml v tubě...a fakt mi to pomáhá...

11. říj 2017

Dobrý den,

to jsou krásné výsledky! Děkujeme za pozitivní zpětnou vazbu a přejeme krásný den 🙂 Tým La Roche-Posay

3. lis 2017

Začni psát komentář...

Odešli