lucifer1987
    10. říj 2017    Čtené 224x

    Testování přípravků: LIPIKAR mléko a LIPIKAR sprchový gel od La Roche-Posay

    Už několik let doma bojujeme se suchou pokožkou, občasnými vyrážkami a červenými flíčky. Když jsem na Koníku zahlédla možnost otestovat něco nového, zkusila jsem štěstí. Byla jsem velmi mile překvapena, že si nás vybrali.

    Balíček dorazil opravdu rychle. Koník nás informoval o každém jeho kroku, takže jsem věděla, který den dorazí.

    Design výrobků je moderní, jsou v praktickém balení a co oceňuji asi nejvíc, je kvalita uzávěrů 😉. Drží a chce to sílu, abyste se k obsahu dostali. Nikdy se mi nestalo, že by se krém v kabelce otevřel (nosím si ho do práce - na ruce).

    Testovat jsme začali tentýž den, večer.

    GEL: První reakce dcer při sprchování byla, že gel krásně voní. Vůně je příjemná, nevtíravá, taková svěží a čistá. Gel je čirý a na pokožce příjemný. Není lepivý. Při mytí houbou vytvoří akorátní pěnu, velmi jemnou, která se okamžitě spláchne. Kůže zůstane hladká a voňavá. Já osobně bohužel pociťuji pnutí pokožky (ale to po každém kontaktu s vodou), které však po následném použití krému ustane.

    Na vlasy jsme gel nezkoušeli a na intimní hygienu bych asi volila gel přímo tomu určený (kupujeme v lékárně). Nicméně několikrát jsme ho "tam dole" použili a vždy bez negativní reakce - pálení, svědění atd.

    MLÉKO: Velké plus dávám za neparfemovanost. Je lehce roztíratelné a vstřebatelné, nemastné. Pokožka zůstane hezky promazaná a vláčná. Při pravidelném používání mizí suchá místa a člověk má pocit, že se po kontaktu s vodou kůže tak nestahuje. Hodně mi pomohlo se záděrami.

    Konkrétně tyto dva výrobky doporučuji! Nejen svým známým, ale všem, které také trápí suchá a citlivější pokožka. Za mě vede jednoznačně mléko a určitě bude mít místo v naší koupelně a mé kabelce. Nevyjdu bez něho z domu!

    Děkujeme za možnost testování 🙂.

    lucik_1990
    6. říj 2017    Čtené 339x

    Jak jsme s koníkem testovali LA ROCHE-POSAY Lipikar

    Jak jsme začali testovat

    Letos, 4.6.2017 se naše rodina rozrostla o dalšího člena, bratříčka Tomáška. Už od narození jevil známky suché, podrážděné a často začervenalé  pokožky. Dále se mu na těle objevovaly suché ložiska společně se šupinkami a mléčnou krustou mezi hustými, tmavými vlásky. Za 3m jeho života jsme vystřídali (vyzkoušeli) již spoustu kosmetických produktů.

    Díky Modrému koníkovi jsme poprvé vyzkoušeli své štěstí a zapojili  se se svou odpovědí na otázku, "proč bychom právě my měli testovat"  do výběru o testování přípravku LA ROCHE-POSAY Lipikar mléko a sprchový gel. Zanedlouho přišla zpráva, že jsme byli na testování vybráni a já měla obrovkou radost, že by právě produkty značky LA ROCHE-POSAY mohli být to správné řešení na naše trápení, jelikož jsme popravdě o téhle značce slyšeli poprvé.

    Testování

    Pár dní na to zazvonil kurýr a přinesl krásný, pečlivě zabalený balíček s kosmetickými přípravky. S testováním jsme začli ještě tentýž večer, jelikož už malého začínala pokožka svědět. Musím říct, že jsme dlouho hledali sprchový gel, po kterém by Tomášek neměl po koupání vyrážku, až jsme konečně objevili tenhle. Krásně voní, nevysušuje a hlavně nedráždí pokožku, což je pro mě velmi důležité, mohu vřele doporučit. 😉 Testování nám hodně přineslo, jelikož se z věčně nespokojeného, plačtivého miminka,kterého viditělně trápila a svěděla pokožka stalo krásné, spokojené, vysmáté miminko. Jakmile se začala pokožka vysušovat, stačilo použít malé množství krému a pokožka se ihned začala regenerovat. Tomášek se do chvilky přestal škrábat a bylo z něj opět spokojené miminko. Musím zde ještě vyzdvihnout nemastné složení krému, nevytváře žádný mastný film, ihned se krásně vstřebává, takže můžeme po namazání hlavičky vyrazit do společnosti 🙂

    A jestli bych připravky Lipikar od značky LA ROCHE-POSAY doporučila?

    Určitě ano, kosmetika splňuje vše, co výrobce uvádí. My jsme s ní rozhodně velice spokojeni, teď už se s miminkem můžeme vydat na procházku a pyšnit se, jakou krásnou pleť díky LA ROCHE-POSAY náš spokojený chlapeček má.

    Děkujeme za možnost testování 🙂

    martinkamoj
    5. říj 2017    Čtené 326x

    Testování kosmetiky La Roche-Posay

    Posledních pár měsíců se zapojuji aktivně do testování, bohužel ani na jedno sem nebyla vybrána což mě trošku mrzelo a říkala si, že už to vzdám a zkoušet štěstí o testy nebudu.

    Stal se zázrak při nabídce testování kosmetiky La Roche-Posay sem byla vybrána do testování. Měla jsem obrovskou radost. Při obdržení balíčku, což bylo velmi ale skutečně velmi rychle mě překvapilo, že dorazil ze Slovenska a s takovou rychlostí jsem jej fakt nečekala. Po rozbalení jsem se prohrabala k výrobkům.

    Překvapila mě velikost " testrů" fakt jsem čekala poloviční lahvičky. Po oňufání mléka a gelu jsem si řekla, že voní i příjemně jemně a né žádnou šílenou parfumerkou. Mléko mi vonělo trošku po dřevu, gel byl spíš bez vůně. Hned první večer jsem se já i s pratnerem pustila do testování. Po gelu byla velmi jemná pokožka a po namazání mlékem, které se hned vstřebalo byla jako dětská prdýlka . Partner si taky pochvaloval. Vzhledem k tomu,že trpím atopickým exémem, tak mi občas některá kosmetika nesedne.

    U La Roche-Posay se tak "zatím" nestalo a věřím že ani nestane. Při návštěvě tchýně, která měla komplet vyházené ruce také nějaká alergická reakce jsem jí nabídla aby vyzkoušela ruce namazat mlékem místo indulony,kterou je mazala. Pochvalovala si i ona a s partnerem po měsíčním testování jsme se rozhodli i jeho maminku obdarovat krémem na ruce od La Roche-Posay kosmetiky. Já osobně tuto kosmetiku neznala ale jsem velmi ráda, že jsem jí poznala a určitě budu doporučovat i dál, kdyby mohl i náš pejsek testovat, tak by se aktivně zapojil...

    Do budoucna až bude miminko, plánuji zařadit tuto kosmetiku i jemu do skříňky i dle různých recencí od mých kamarádek.

    Doporučili byste tyto 2 produkty znacky LRP na základě vlastních zkušeností? Určitě ano a jistě vyzkouším i jiné výrobky této kosmetiky 🙂

    misa.patrik
    5. říj 2017    Čtené 161x

    Testování La Roche-Posay

    Byla jsem velmi šťastná, když jsem byla vybrána na testování téhle kosmetiky, protože má pokožka je velmi citlivá a jak já říkám laicky, nepřátelská vůči každému tělovému mléku. 🙈 

    Když mi došel balíček, chvěla jsem se nedočkavostí až začnu testovat. Když jsem přivoněla ke sprchovému gelu, těšila jsem se na sprchu jak malé dítě.

    Velmi příjemně mě překvapilo, že sprchový gel moc nepění, což mi maximálně vyhovuje a navíc gelu stačí opravdu malé množství. Již po umyti jsem cítila, že je pokožka jemná, jakoby nakrémovaná.

    Tělové mléko má skvělou nemastnou strukturu, po namazání se ihned vztřebavá a hlavně nelepí, takže se může člověk hned obléct a nejlepší co na něm je, že je téměř bez vůně, což je taky super, protože se “nebije” s mým parfémem.

    Bohužel, jak jsem již zmiňovala výše má pokožka je extrémně citlivá a zjistila jsem, že nemůžu mléko používat bezprostředně po holení, protože jsem pociťovala pálení pokožky, takže se natírám později a je to vpořádku.

    Nejvíc mě ovšem potěšilo, když jsem ho testovala na synovi, který má lehký ekzém a po pravidelném promazavaní je téměř pryč. Takže jsem velmi ráda, že jsem mohla testovat, a teď už s jistotou vím, že tato kosmetika bude mít u nás v koupelně vždy místo. 

    A zda bych doporučila kosmetiku LPR svým přátelům a známým? ANO 

    mery96
    5. říj 2017    Čtené 213x

    Testování s La Roche-Posay

    Při nabízeném testování La Roche-Posay kosmetiky jsem se rozhodla konečně i já zapojit. Velké překvapení bylo, když výběr testerek padl konečně i na mě. 

    La Roche-Posay kosmetiku znám. S tímto sprchovým gelem a tělovým mlékem jsem zatím ale zkušenost neměla. 

    Balíček dorazil velmi brzy, takže jsme měli na testování opravdu dost času. 

    Hned ten večer jsme začaly s dcerou (18 m) testovat. Mě trápí na rukou suchá pokožka, kdy po sprše a některých sprchových gelech a šamponech mám na obou horních končetinách suché červené fleky, které po nějaké době zmiznou. 

    * Vůně - nejdříve jsem nemohla určit zda gel a mléko "voní". Nakonec jsem došla k závěru, že gel má nevtíravou lehkou parfemaci, takovou "čistou" vůni. Mléko dle mě nemá vůni žádnou - což hodnotím kladně.

    * Gel - stačí malé množství, pěkně pění, lehce jde opláchnout, pokožka zůstane vláčná. Po celou dobu používání jsem neměla problém s objevením zarudnutí na rukou. Dceru jsem umývala také každý večer tímto gelem, bez reakce a kůže OK. Gelem jsem si odličovala i obličej - stačilo jedno umytí a veškerý make-up, řasenka, tužka... Vše ihned umyto - za mě velké plus.


    * Tělové mléko - natírala jsem tím sebe i dceru ihned po sprše. Velmi kladně hodnotím rychlou vstřebatelnost. Dobře se roztírá. Pravidelné natírání jde znát, kůže je pevná, není naplá ani vysušená. Jako bonus jsem se naučila po sprše i sebe pravidelně natírat 🙂 Nosím sebou i do práce, kde si x krát do hodiny umyju ruce, nosím rukavice atd. abych neměla ruce vysušené.

    Cena se mi k poměru kvality výrobku, toho jaká je spotřeba (stále i po měsící používání zbývá dost) hodnotím jako vyhovující. 


    Jakmile dopotřebujeme, sprch. gel určitě objednám znovu.

    Doporučili byste tyto 2 produkty značky LRP na základě vlastních zkušeností? - ANO

    S testováním tělové dermokosmetiky La Roche-Posay, které právě probíhá (a stále máte šanci se zapojit), budete moci na vlastní pokožce vyzkoušet unikátní složení přípravků LIPIKAR na suchou až velmi suchou citlivou pleť.

    Jaké účinné látky obsahují produkty LIPIKAR mléko a LIPIKAR sprchový gel od La Roche-Posay? Napište nám do komentáře alespoň dvě, které se nacházejí v LIPIKAR mléce a LIPIKAR sprchovém gelu. Nápovědu i podrobnosti o testování naleznete zde: https://www.modrykonik.cz/blog/konik_testuje/article/vase-zkusenosti-s-la-roche-posay-17z9ro/

    Za každou odpověď na naši otázku vám zašleme 3 srdíčka.

    #test_larocheposay

    konik_testuje
    21. srp 2017    Čtené 3280x

    Vaše zkušenosti s La Roche-Posay

    Aktualizace: Co říkají české ženy na řadu LIPIKAR světoznámé značky La Roche-Posay? Přečtěte si v našem fóru tady.

    ---

    V Evropě za posledních 30 let řešilo velmi suchou pokožku 50 milionů lidí. Suchá až velmi suchá pokožka je problém, který trápí ženy i muže napříč všemi generacemi.

    Dermokosmetická značka La Roche-Posay, která klade důraz na udržitelnost, odbornost a transparentnost, tímto testem prezentuje své oblíbené produkty k péči o citlivou pokožku a pleť, která je suchá, pnoucí, chybí jí vláčnost a hydratace.

    Budete tak moci s námi otestovat přípravky LIPIKAR pro suchou až velmi suchou citlivou pleť, a to pro její hygienu i péči. Přečtěte si tedy všechny podrobnosti o přípravcích, které mají vysokou účinnost, jsou výborně tolerované i u citlivé pleti a dopřejí vám příjemný požitek při každé aplikaci.

    Co testujeme

    LIPIKAR mléko– vyživující tělové mléko s rychle se vstřebávající texturou je vhodné pro celou rodinu. Tento přípravek vyhovuje náročným požadavkům citlivé a suché pokožky dětí, rodičů i prarodičů. Účinnost byla prokázána na pokožce u všech věkových kategorií.

    Zklidnění, ochranu a hydrataci pokožky během 48 hodin zajišťují tyto účinné látky:

    - protizánětlivý Niacinamid, který tlumí podráždění a je výborně tolerovaný.

    - obnovující a hydratační Cold Cream, který je kombinací obnovujících lipidů a působí jako náplast na suchou či popraskanou pokožku.

    - výživné a relipidační máslo z Karité je jedním z nejúčinnějších přírodních emoliencií, které se postarají o pnoucí suchou pokožku.

    - zklidňující termální voda z La Roche-Posay, která působí proti podráždění pokožky.

    LIPIKAR zklidňující a ochranný sprchový gel – inovativní přípravek, který se již během sprchování stará o vysušenou a citlivou pokožku celé rodiny. Je bez mýdla, parabenů a fyziologického pH, což je důležité pro boj se suchou pokožkou. Sprchový gel prošel přísným testováním a dermatologickou, pediatrickou, oftalmologickou a gynekologickou kontrolou. Poskytuje zklidnění i ochranu po celý den. Obsahuje zklidňující Niacinamid a ochranné bambucké máslo. Během sprchování vytváří jemnou a bohatou pěnu a je vhodný, kromě pokožky těla, jak na obličej dospělých i kojenců, tak i na dětskou vlasovou pokožku a intimní partie.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 žen v každém věku, které mají problémy se suchou citlivou pokožkou.

    Jste mladé ženy, které teprve zakládají rodinu, máte doma miminko starší tří měsíců, nebo vám po bytě běhají puberťáci? Hledáme každou z vás, vaše děti, ale i partnery a manžele, případně i vaše rodiče a prarodiče.

    Testování není jen o různých věkových kategoriích, hledáme zodpovědné ženy, jež upřednostňují kvalitu oproti kvantitě, ženy s názorem, který umí předat ostatním příjemným textem a fotografiemi.

    Jak se zapojit

    Do testování balíčku produktů značky La Roche-Posay se zapojíte napsáním komentáře pod článek, ve kterém uvedete jak svůj věk, tak i věk svých dětí.  Napište nám také něco o své suché pokožce. Jak dlouho vás trápí nepříjemné pnutí, svědění nebo celkové nepohodlí spojené se suchou pokožkou těla?

    Čas na napsání komentáře máte do neděle 27.8.2017.

    Držíme palce! O výběru žen, jež budou mít příležitost testovat, vám dáme vědět komentářem.

    Krásný den,

    Konik_testuje

    Ženy, řekněte nám, jak to máte se suchou pokožku ve vaší rodině? Trápí vysušená pokožka vás, vaše děti, manžela či partnera? A co prarodiče?

    Napište nám do komentáře, jak se suchou pokožkou bojujete a zda má váš boj i dlouhodobější účinky. My vám za každý komentář zašleme 3 srdíčka. Za týden navíc zveřejníme podrobnosti k testování, které je jako stvořené pro citlivou suchou pokožku těla.

    #test_larocheposay