misa.patrik
5. říj 2017
161 

Testování La Roche-Posay

Byla jsem velmi šťastná, když jsem byla vybrána na testování téhle kosmetiky, protože má pokožka je velmi citlivá a jak já říkám laicky, nepřátelská vůči každému tělovému mléku. 🙈 

Když mi došel balíček, chvěla jsem se nedočkavostí až začnu testovat. Když jsem přivoněla ke sprchovému gelu, těšila jsem se na sprchu jak malé dítě.

Velmi příjemně mě překvapilo, že sprchový gel moc nepění, což mi maximálně vyhovuje a navíc gelu stačí opravdu malé množství. Již po umyti jsem cítila, že je pokožka jemná, jakoby nakrémovaná.

Tělové mléko má skvělou nemastnou strukturu, po namazání se ihned vztřebavá a hlavně nelepí, takže se může člověk hned obléct a nejlepší co na něm je, že je téměř bez vůně, což je taky super, protože se “nebije” s mým parfémem.

Bohužel, jak jsem již zmiňovala výše má pokožka je extrémně citlivá a zjistila jsem, že nemůžu mléko používat bezprostředně po holení, protože jsem pociťovala pálení pokožky, takže se natírám později a je to vpořádku.

Nejvíc mě ovšem potěšilo, když jsem ho testovala na synovi, který má lehký ekzém a po pravidelném promazavaní je téměř pryč. Takže jsem velmi ráda, že jsem mohla testovat, a teď už s jistotou vím, že tato kosmetika bude mít u nás v koupelně vždy místo. 

A zda bych doporučila kosmetiku LPR svým přátelům a známým? ANO 

#test_larocheposay

Dobrý den,

děkujeme za milá slova a krásnou recenzi 🙂! Příjemný den od týmu La Roche-Posay

3. lis 2017

Začni psát komentář...

Odešli