lucik_1990
6. říj 2017
339 

Jak jsme s koníkem testovali LA ROCHE-POSAY Lipikar

Jak jsme začali testovat

Letos, 4.6.2017 se naše rodina rozrostla o dalšího člena, bratříčka Tomáška. Už od narození jevil známky suché, podrážděné a často začervenalé  pokožky. Dále se mu na těle objevovaly suché ložiska společně se šupinkami a mléčnou krustou mezi hustými, tmavými vlásky. Za 3m jeho života jsme vystřídali (vyzkoušeli) již spoustu kosmetických produktů.

Díky Modrému koníkovi jsme poprvé vyzkoušeli své štěstí a zapojili  se se svou odpovědí na otázku, "proč bychom právě my měli testovat"  do výběru o testování přípravku LA ROCHE-POSAY Lipikar mléko a sprchový gel. Zanedlouho přišla zpráva, že jsme byli na testování vybráni a já měla obrovkou radost, že by právě produkty značky LA ROCHE-POSAY mohli být to správné řešení na naše trápení, jelikož jsme popravdě o téhle značce slyšeli poprvé.

Testování

Pár dní na to zazvonil kurýr a přinesl krásný, pečlivě zabalený balíček s kosmetickými přípravky. S testováním jsme začli ještě tentýž večer, jelikož už malého začínala pokožka svědět. Musím říct, že jsme dlouho hledali sprchový gel, po kterém by Tomášek neměl po koupání vyrážku, až jsme konečně objevili tenhle. Krásně voní, nevysušuje a hlavně nedráždí pokožku, což je pro mě velmi důležité, mohu vřele doporučit. 😉 Testování nám hodně přineslo, jelikož se z věčně nespokojeného, plačtivého miminka,kterého viditělně trápila a svěděla pokožka stalo krásné, spokojené, vysmáté miminko. Jakmile se začala pokožka vysušovat, stačilo použít malé množství krému a pokožka se ihned začala regenerovat. Tomášek se do chvilky přestal škrábat a bylo z něj opět spokojené miminko. Musím zde ještě vyzdvihnout nemastné složení krému, nevytváře žádný mastný film, ihned se krásně vstřebává, takže můžeme po namazání hlavičky vyrazit do společnosti 🙂

A jestli bych připravky Lipikar od značky LA ROCHE-POSAY doporučila?

Určitě ano, kosmetika splňuje vše, co výrobce uvádí. My jsme s ní rozhodně velice spokojeni, teď už se s miminkem můžeme vydat na procházku a pyšnit se, jakou krásnou pleť díky LA ROCHE-POSAY náš spokojený chlapeček má.

Děkujeme za možnost testování 🙂

#test_larocheposay

Dobrý den,

moc si vážíme Vaší krásné zpětné vazby! Přejeme mnoho příjemný zážitků s našimi přípravky a spoustu spokojených procházek s Tomáškem 🙂 Hezký den přeje tým La Roche-Posay.

3. lis 2017

Začni psát komentář...

Odešli