mery96
5. říj 2017
213 

Testování s La Roche-Posay

Při nabízeném testování La Roche-Posay kosmetiky jsem se rozhodla konečně i já zapojit. Velké překvapení bylo, když výběr testerek padl konečně i na mě. 

La Roche-Posay kosmetiku znám. S tímto sprchovým gelem a tělovým mlékem jsem zatím ale zkušenost neměla. 

Balíček dorazil velmi brzy, takže jsme měli na testování opravdu dost času. 

Zdroj: Pixabay

Hned ten večer jsme začaly s dcerou (18 m) testovat. Mě trápí na rukou suchá pokožka, kdy po sprše a některých sprchových gelech a šamponech mám na obou horních končetinách suché červené fleky, které po nějaké době zmiznou. 
* Vůně - nejdříve jsem nemohla určit zda gel a mléko "voní". Nakonec jsem došla k závěru, že gel má nevtíravou lehkou parfemaci, takovou "čistou" vůni. Mléko dle mě nemá vůni žádnou - což hodnotím kladně.

* Gel - stačí malé množství, pěkně pění, lehce jde opláchnout, pokožka zůstane vláčná. Po celou dobu používání jsem neměla problém s objevením zarudnutí na rukou. Dceru jsem umývala také každý večer tímto gelem, bez reakce a kůže OK. Gelem jsem si odličovala i obličej - stačilo jedno umytí a veškerý make-up, řasenka, tužka... Vše ihned umyto - za mě velké plus.

* Tělové mléko - natírala jsem tím sebe i dceru ihned po sprše. Velmi kladně hodnotím rychlou vstřebatelnost. Dobře se roztírá. Pravidelné natírání jde znát, kůže je pevná, není naplá ani vysušená. Jako bonus jsem se naučila po sprše i sebe pravidelně natírat 🙂 Nosím sebou i do práce, kde si x krát do hodiny umyju ruce, nosím rukavice atd. abych neměla ruce vysušené.

Cena se mi k poměru kvality výrobku, toho jaká je spotřeba (stále i po měsící používání zbývá dost) hodnotím jako vyhovující. 

Jakmile dopotřebujeme, sprch. gel určitě objednám znovu.

Doporučili byste tyto 2 produkty značky LRP na základě vlastních zkušeností? - ANO

#test_larocheposay

Dobrý den,

velmi si vážíme Vaší milé recenze! Jediné na, co bychom Vás chtěli upozornit je, že sprchový gel není určený k odličování pleti, i když čistí perfektně 🙂 Krásný den přeje tým La Roche-Posay

3. lis 2017
mery96
autor

@larocheposay Děkuji za upozornění. Já to vezmu ve sprše vše při jednom 🙂 A nevysušuje jako mýdlo 🙂

3. lis 2017

Začni psát komentář...

Odešli