2 / 180
    Lososové rizoto, naprosto vynikající záležitost :-)
    21. říj 2013

    @klaire22 ...recept bych take chtela ale na tom odkazu vidim jen obrazek? nebo uz jsem slepa? 🙂

    21. říj 2013

    @sofinulik máte pravdu - já viděla obrázek a hned jsem to odklikla. Tak už opravené 🙂
    http://eat-withlove.blogspot.cz/2013/09/lososov...

    21. říj 2013

    Teda Klárko, Jára musí být na vrcholu blaha! Mít krásnou, chytrou ženu a ještě takovou superkuchařku to je luxus! Ať tě kouká na rukách nosit!

    22. říj 2013

    Dělala jsem ho teď o víkendu a opravdu zdravá a výborná dobrotka!

    22. říj 2013

    @klarajir jééééé, ty jsi zlatíčko, víš to 🙂 děkuji 🙂

    22. říj 2013

    Mnáám díky holka za inspiraci, zítra jdu do toho 🙂 seš opravdu šikulka

    22. říj 2013

    @michaela275 tak ať se povede 🙂 Já když na něj tenkrát narazila, tak jsem ho taky musela hned zkusit a fakt jsem nelitovala. Od té doby je napevno v našem jídelníčku, je opravdu božské 🙂

    22. říj 2013

    taky někdy vyzkouším. Zrovna včera jsem hledala nějaký recept na lososa s rýží, protože brambory děláme dost často a našla jsem jen na nějaký, který ve finále nebyl moc dobrý. Tak příště vyzkouším tento. Jaký kozí sýr tam dáváte?

    1. lis 2013

    @petaov já tam poprvé dala kozí sýr typu žervé.Ale manželovi zrovna úplně moc nejela ta chuť toho kozíru sýru, takže tam dávám klasický z kravského mléka. Mě to teda s tím kozím chutnalo, ale i s tím kravským je to dokonalé. Prostě podle chuti každého 🙂

    2. lis 2013

    Tak jsem toto rizoto dělala v neděli k obědu a ačkoliv lososa milujeme celá rodina včetně dcery, rizoto jsem snědla jen já :D. Kozí sýr úspěch neměl :/, tak příště jinak, ale děkuju za inspiraci 🙂

    13. lis 2013

    @damicka u manžela taky kozí sýr úspěch neměl. tak tam dávám místo toho klasické gervé a jí to celá rodina 🙂

    13. lis 2013

    Jj, četla jsem v komentáři nad 🙂 příště zkusím, děkuju za tip 🙂

    13. lis 2013

    @damicka není zač 🙂 snad to bude příště chutnat všem 🙂

    13. lis 2013

    Dnes to budu vařit k obědu. Chtěla jsem se zeptat, zda stačí rybu jen osolit, nebo je nutné to koření na ryby?

    14. lis 2013

    @petaov já ji jen solím, nemám moc ráda ty kořenící směsi, nejlepší je sůl a pepř 🙂 a čerstvé bylinky 🙂

    14. lis 2013

    dobré to bylo 🙂

    14. lis 2013

    dnes jsem zkoušela a fakt mňamka, určitě to nebylo naposled a hlavně, je to super rychlovka 🙂 jinak moc krásné fotečky a nápady!!!

    3. pro 2013

    @mrsmartha děkuji moc za zpětnou vazbu, jsem moc ráda 🙂 já mám tyhle rychlovky nejraději 🙂

    3. pro 2013

    házím si tě hned do přátel 😀 první dva recepty a už jsem unešená 😀 už vím kam budu chodit na nápady 😀

    7. led 2014

    @vendik22 děkuji 🙂

    7. led 2014

    Dneska se chystám uvařit, zakysanou smetanu mám, ale nemám sýr...mám jen cottage, myslíš že to můžu použít?

    2. kvě 2014

    @berev asi muzes,ale žervé by bylo asi lepší.

    2. kvě 2014

    @klaire22 už jsem uvařila...no jako je to dobré, takže příště mám koupit klasické žervé bez příchutě jo?

    2. kvě 2014

    @berev když ti to chutná s cottage, klidně dávej to 🙂 já dávám klasické gervé bez příchutě 🙂

    2. kvě 2014

    @klaire22 Zapomněla jsem tu napsat, že jsem ho dělala, a možná to bylo tím že jsem neměla správný sýr, ale moc nám to nechutnalo ale zase úplně nedobré to taky nebylo, příště to zkusím udělat v menším množství se sýrem žervé 🙂

    31. kvě 2014

    @berev 🙂 každý má jiné chutě, my se po něm můžeme utlouct a někomu zkrátka nechutná 🙂 Zkus ho třeba ještě jednou a když to ani na podruhé nebude ono, tak už bych se k tomu nevracela 🙂

    31. kvě 2014

    Tak jsem prubla i tenhle recept🙂 a jen jsem dala ricottu a výborný. Každý den se tu inspiruji🙂

    5. črc 2014