Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
    75 / 180
    Restovaná kaše, fazolky se smetanou a pečený losos na másle a bylinkách :-) Dokonalá dobrota :-)

    Hned bych si dala 🙂

    9. led 2014

    Taky jsme dnes měli pečeného lososa na bylinkách, ale bez fazolek a restované rýže.. jen obyč. brambor... chtěla jsem ho dělat s bazalkovou omáčkou, ale normálně v našem Tescu neměli čerstvou bazalku! A ze sušené by to nebylo ono... tak to bylo jen na bylinkovém másle... ale na radu jak ho péct jsem byla u tebe v albu 🙂

    9. led 2014

    chtěla jsem napsat bez restované kaše...

    9. led 2014

    @angie.shy tak to jsem ráda. Já ho na tom másle peču nejraději, je jemňoučký a tááááák dobrý 🙂

    9. led 2014

    áá miluji ty zelené fazolky...mnam 😀 😉

    10. led 2014

    Toz sup, chci recept..a davej se sem rovnou, at nemusim otravovat.. Ty tvoje jidla musi byt lahoda vsechny!!!

    10. led 2014

    mňam 🙂

    10. led 2014

    @andelkaprdelka my je taky milujeme 🙂

    10. led 2014

    @janinous Lososa upeču klasika - vytřu pekáčem máslem, lososa osolím, lehce opepřím a posypala jsem ho bylinkami, pokapala citronem, dala na něj hoblinku másla a pekla při 120 stupních cca 20 minut. Fazolky : Orestuji půlku velké cibule na oliv. oleji. Přisypat celý balíček mražených zelených fazolek - podusit. Přidat lžíci zakys.smetany, osolit, opepřit, 1 stroužek česneku - zredukovat smetanu - HOTOVO 🙂 A kaše - to byl teda omyl, chtěla jsem z ní mít pusinky, ale jaksi se mi v troubě roztekly - asi moc mléka, takže z toho vzniklo toto 🙂 ale bylo to dobré 🙂

    10. led 2014