icon
1 / 42
Avokádová pomazánka na tmavém rohlíku s olivami
avatar
Komentář byl odstraněný
avatar

RECEPT

1 avokádo
limetová šťáva
sůl
česnek (dle chuti)

Avokádo rozmačkáme, pokapeme limetkovou šťávou, osolíme, přidáme utřený česnek a promícháme. Mažeme na opečené tmavé pečivo. Možno ozdobit černými olivami.

Odpověz
21. říj 2015
avatar

milujuu....já tam cpu ještě rajčátka.....áách....

Odpověz
21. říj 2015
avatar

@andelkaprdelka rajčata moc nemůžu ☹ Ale já to zkoušela i s nimi dřív a mě to víc chutná bez nich. Se v tom pak tak "rozblemcaj" ☹

Odpověz
21. říj 2015
avatar

@klaire22 ahááá ☹ já to mám rááda....jak se to blemcá....už víím, na co mám hlad 😀 😀

Odpověz
21. říj 2015
avatar

já taky radši avokádovou pomazánku neb guacamole bez rajčat

Odpověz
21. říj 2015
avatar

já míchám avokádo s lučinou nebo tvarohem a přidávám rozsekané olivky.. mňamda

Odpověz
21. říj 2015
avatar

@peggy_5 nemůžu nic mléčného ☹ Ale věřím, že to musí být mňamka 😀

Odpověz
21. říj 2015
avatar

Tohle vzdycky vypada tak hezky ale me to tak nechutna 😀. Ale malemu zase nekdy zkusim 🙂. Muzu se zeptat jak casto si das takovehle "normalni" pecivo? 😉 Ja myslela ze to se prave vubec nemuze takze v dobe kdy jsem to drzela s malym a ted on jsem jedla jen takove ty pohankove "knekebroty" a kvaskovy zitny chleb ze zdrave vyzivy.

Odpověz
22. říj 2015