Avokádová pomazánka na tmavém rohlíku s olivami
Komentář byl odstraněný
Odpověz
21. říj 2015
milujuu....já tam cpu ještě rajčátka.....áách....
Odpověz
21. říj 2015
klaire22
autor@andelkaprdelka rajčata moc nemůžu ☹ Ale já to zkoušela i s nimi dřív a mě to víc chutná bez nich. Se v tom pak tak "rozblemcaj" ☹
Odpověz
21. říj 2015
Tohle vzdycky vypada tak hezky ale me to tak nechutna 😀. Ale malemu zase nekdy zkusim 🙂. Muzu se zeptat jak casto si das takovehle "normalni" pecivo? 😉 Ja myslela ze to se prave vubec nemuze takze v dobe kdy jsem to drzela s malym a ted on jsem jedla jen takove ty pohankove "knekebroty" a kvaskovy zitny chleb ze zdrave vyzivy.
Odpověz
22. říj 2015

RECEPT
1 avokádo
limetová šťáva
sůl
česnek (dle chuti)
Avokádo rozmačkáme, pokapeme limetkovou šťávou, osolíme, přidáme utřený česnek a promícháme. Mažeme na opečené tmavé pečivo. Možno ozdobit černými olivami.