Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
    8 / 42
    Banánovo-kokosové lívance s domácím kokosovým "mlékem"

    RECEPT

    6 lžic kokosu (použila jsem ten, co mi zbyl po vymačkání, když jsem vyráběla kokosové mléko)
    2 vejce
    1 banán
    olej nebo máslo na smažení

    Vše hodíme do mixéru, rozmixujeme a usmažíme 🙂 Rychlovka 🙂

    Kokosové mléko jsem vyráběla dle @katyxq
    Cca na hodinu jsem namočila v 3/4l studené vody 100g kokosu. Poté mixovala na nejvyšších otáčkách cca 3 minuty, poté zcedila a ještě vymačkala zbytek tekutiny z kokosu. Ale potřebuji si koupit jemnější sítko 😉 A můj objev - ten "domácí" kokosový tuk je taková mňamina, sežrala jsem to, ani jsem se nezačervenala 😀

    22. říj 2015

    ty jseš jak moje Šárka, ta jí tuky rovnou z papíru/misky/skleničky .... teda nejen kokosák, ale i sádlo 😀 (brrr)

    22. říj 2015

    @katyxq nooo, sádlo samotný bych taky moc nemusela....ale ten kokosáč je teda výborný 😉

    22. říj 2015

    Taky děláme kokosové mléko 🙂

    23. říj 2015