Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
    13 / 42
    Pečený pstruh s grilovanou zeleninou

    RECEPT

    pstruh
    česnek
    bazalka
    sůl
    kukuřičná mouka na obalení
    drcený kmín

    Pstruha očistím, osolíme, vnitřek bříška vytřeme česnekem a bazalkou, obalíme v kukuřičné mouce smíchanou s drceným kmínem, vložíme do pekáčku, pokladem kousky másla a pečeme cca 25 minut.

    Na grilovanou zeleninu
    lilek
    1/2 cukety
    pórek
    1/2 žluté papriky
    1 žampion
    2 lžíce oliv. oleje
    1 lžíce pesta
    sůl, pepř

    Zeleninu nakrájíme na kousky, zalijeme olejem, pestem, osolíme, opepříme, vysypeme na pečící papír a zapékáme cca 20 minut.

    24. říj 2015

    Nevím proč, ale houby mám zažité jakože do protikvasinkové diety nepatří...Já je tedy nejím ani normálně, ale mám pocit, že zrovna houby můžou rozhodit střevní mikrofloru, že podporují růst kvasinek... Ale možná je to pocit?...

    10. říj 2017

    @barag jsem toho názoru taky, stejně tak kukuřičná mouka jsou v podstatě škroby. JInak teda vypadá to užasně

    5. pro 2017