Používáme cookies. Více informací zde.
Zavři
    14 / 42
    Hrachová polévka se slaninou

    RECEPT

    250g žlutého loupaného hrachu (kupuji v lídlu)
    1 stroužek česneku
    1/2 cibule
    1 alnatura bio zeleninový bujon
    sůl

    Hrách několikrát propláchnu, poté zaliji vodou, přidám česnek, cibuli, alnatura bujon, osolím a vařím do změknutí. Když je hrách měkký, vše rozmixuji, případně doředím vodou.

    Dále ochutím a zjemním:
    rýžovou smetanou (cca 5-6 polévkových lžic)
    1 stroužek prolisovaného česneku
    hrst majoránky

    A jako bonus orestuji anglickou slaninu na půlce cibule - vše na sádle.

    Delikatesa!!!!

    26. říj 2015

    ta vypadá skvěle... zítra uvařím.🙂

    26. říj 2015

    @netanel a hlavně je bleskově hotová a fakt výborná 🙂 Jedla to celá rodina 😉

    26. říj 2015
    Komentář byl odstraněný

    Tuhle podle Tebe dělám už delší dobu ... z Tvého předchozího alba a je opravdu výborná 🙂

    26. říj 2015

    @luciasek30 je skvělá a hlavně je super, že se dá zařadit do našeho omezeného jídelníčku 🙂

    26. říj 2015

    ozaj vynikajuca 🙂

    31. říj 2015

    Jsem na začátku diety, takže si ujasňuji svoje pravidla- pro začátek diety, kdy je potřeba být fakt striktní- určitě není vhodný ten bujon, vzhledem k tomu, že v něm jsou kvasnice že?

    10. říj 2017