5 / 81
    Vladov favorit...ale ja som za bielo-zelený

    ten je skvělej!!!

    21. bře 2013

    @luckamb to je! 🙂 Nakonec máme bílo-zelený a je fakt parádní - skvělý design jako celek - esteticky i funkčně, jsme moc spokojení a já jsem klidná, když se na něj malá snaží trefit, že si nenarazí nějaký výstupek mezi nohy..

    21. bře 2013

    je nočník opravdu stabilní? Uvazuji o koupi 🙂

    30. říj 2013

    @callipa je perfektní, když se vnitřek náhodou přilepí k zadečku, je dost hluboký na to, aby ho ta vnější část udržela. Nikdy se nám nepřevrátil a jako hlavní výhodu vidím jednoduché vylévání a čištění (díky malým rozměrům samotného vnitřku) a to, že na něj může dítě přistát z jakékoliv strany a jakoukoliv rychlostí a nočník i dítě to v pohodě přežijí - žádné naraženiny a převrácenosti 🙂 (jsme po stěhování bez netu, omlouvám se za pozdní reakci)

    4. lis 2013

    @klara.jas dekuju za odpoved a nemate zkusenost s chlapeckem, jestli jim to necura ven, kdyz tam není žádný ten " zobáček"?

    4. lis 2013

    @callipa no... malý ho začne zkoušet tak za 2 měsíce, až se naučí sedět, takže zatím bohužel nevím. Taky mě to napadlo, ale podle mě, když dá nožky k sobě a ne na široko, tak to bude fungovat aj na kluky - doufám. Teď se dívám, že Váš malý je ještě o kousek mladší, tak pokud to nekupujete hned, můžu Vám za ty 2měsíce napsat. Zatím, když do něho čurá, tak ho držím a našteluju tak, aby to vyšlo, ale protože mě to míření tak moc nebaví, používám spíš normální hlubokou misku bez okraje.

    6. lis 2013

    @klara.jas za reference budu rada, chtela bych ho mozna poridit k vanocum, tak uvidite, treba do te doby nejake poznatky mit budete, dekuju moc 🙂

    6. lis 2013