klarcaaa
    4. pro 2015    Čtené 258x

    6 tipů, čím na Vánoce potěšit své blízké

    Z televize na nás kouká prasátko a má ty velký zahnutý zuby nahoru. Jasný signál, že se blíží Vánoce. A my po roce opět řešíme otázku, jakými dárky potěšit své blízké. Že bychom to odbyli tolik oblíbenými ponožkami či kosmetikou? Inspirujte se, jak být originální.

    Tip 1: Pro tatínky?

    Dárky mohou být originální a praktické zároveň. Tohle je přesně ten případ. Dostat mimčo do bodýčka je někdy “nadtatínkovský” úkol. Od teď už to bude ovšem mnohem jednodušší. Komu je ale takový dárek vlastně určený? Dítěti, tatínkovi nebo dokonce mamince? To už necháme na vás.

    Nemáme rádi návody, tenhle je ale k nezaplacení

    http://www.vyrobsitricko.cz/vyrob-si-tricko/?userdesign=45165232

    Tip 2: Pro sportovce tělem i duší

    Máte doma sportovního nadšence? Tímto tričkem mu rozzáříte oči. To je na Vánocích to nejkrásnější. A co když nehraje zrovna fotbal? Nic se neděje. Nápis si můžete sami jednoduše změnit a místo fotbalového míče může být na tričku florbalová hůl, pálka na stolní tenis či cokoliv jiného.

    Tahle láska nikdy nezradí

    http://www.vyrobsitricko.cz/vyrob-si-tricko/?userdesign=45164037

    Tip 3: Pro gurmány se smyslem pro humor

    Už se nemůžeme dočkat, až nám pod nosem zavoní štědrovečerní večeře. Výborné jídlo v příjemné atmosféře rodinného kruhu, to je pravé kouzlo Vánoc nejen pro jedlíky. A jak uděláte radost všem labužníkům, kteří si navíc libují ve špetce černého humoru? Nadělte jim pod stromeček tohle triko s originálním potiskem.

    Ach ty dvojsmysly

    http://www.vyrobsitricko.cz/vyrob-si-tricko/?userdesign=45178050

    Tip 4: Pro malé princezny

    Vánoce jsou krásné pro všechny, nejvíce si je však užívají určitě děti. Jak udělat radost holčičkám? Překvapte je plyšovou hračkou. S plyšákem na polštáři se totiž mnohem lépe usíná. A co teprve, když bude mít plyšový kamarád na tričku přání přímo pro vaši princeznu? To se z nich stane nerozlučná dvojka. Jméno si můžete samozřejmě sami změnit.

    Takového plyšáka si zamiluje každá holčička

    http://www.vyrobsitricko.cz/vyrob-si-tricko/?userdesign=45165285

    Tip 5: Pro naše lásky

    Pánové, máte strach o svoji drahou polovičku? Darujte jí k Vánocům tuto kabelku a věřte, že teď už se jí nikdo ani nedotkne. Nikdo totiž nemůže vědět, jestli je vaše partnerka přebornicí v bojových sportech, nebo jestli má kabelku po okraj naplněnou cihlami. Tak či onak, zjišťovat bychom to určitě nechtěli. Au.

    Je tvrdá majitelka a nebo ta kabelka?

    http://www.vyrobsitricko.cz/vyrob-si-tricko/?userdesign=45165245

    Tip 6: Pro všechny šikovné dívky i chlapáky

    Jsou lidé, před které postavíte poleno z jedle s příborovým nožem připraveným na štědrovečerní večeři, a oni z toho několika hbitými pohyby vykouzlí krásný vyřezávaný betlém. Ti dostali do vínku hromadu šikovnosti. Na nás ostatní už bohužel tolik nezbylo. To se ale není za co stydět. Ukažme tričkem světu, jak to chodí u nás doma.

    Někdy se sejde někdo a nikdo. To se pak dějí věci

    http://www.vyrobsitricko.cz/vyrob-si-tricko/?userdesign=45199713

    http://www.vyrobsitricko.cz/vyrob-si-tricko/?userdesign=45199717

    Mějte radostné Vánoce

    Teď už vám určitě v mysli naskakují známí, pro které jsou tyto dárky jako stvořené. Nebo jsme vás alespoň inspirovali a máte ještě lepší nápad. Originální potisky na trička, mikiny, čepice, hrnky a další si můžete jednoduše vytvořit úplně sami. Dejte své fantazii zelenou a podívejte se, co všechno se dá potisknout.

    Přejeme hodně zdraví, pohody a radosti. Veselé Vánoce!