klarkak
16. črc 2017
110 

Jak jsme testovali sebamed,nebo jsme se o to alespoň snažili

Úvod

Do testování jsem se přihlásila úplně poprvé a upřímně jsem ani nedoufala, že by nás se synem někdo vybral. Na přípravky sebamed jsem dlouhodobě koukala, takže radost, že budeme testovat byla obrovská.

Vždycky, když přijede pošťák, skáče se u nás metr vysoko, když je dovoleno balíček rozbalit a obsah zabavit, tak i metry dva. Kosmetika přišla velmi pěkně zabalena, ale před dětmi neobstála a byla velmi rychle rozbalena 🙂

Hlavním testujícím se stal syn Lukášek, ale i mamka s tatkou museli zkusit, jestli platí "Kdo maže, ten jede..." 😀

Průběh testování

K testování byl určen začátek letních prázdnin, člověk by řekl, že nemůže být idealnější období... Ale takhle ošklivé počasí jsem opravdu dlouho v červenci nezažila, takže možnosti k otestování bylo velmi málo. Nebo tedy rozumějte, ono treba sluníčko svitilo, ale v 18°C prostě nemažu, pokud opravdu nesvítí a nehreje, zastávám názor, že všeho s mírou a s kosmetikou na dětech šetřim a to rozhodně nemyslím, kvůli penězům.

Přípravky sebamed se s námi vypravili na aktivní týdenní dovolenou v Jeseníkách, kde se spíše nosili v batůžku našeho malého prince. Přesto ale navštívili Praděd a Karlovu studánku

Jeseník, Ramzovou a Petříkov

Nebo třeba Dolní Moravu a podivaly se tam i na cestu v oblacích 🙂

Právě zde jsme vyzkoušeli vsichni zúčastnění (nebo tedy alespoň ti, kterým koukala hlava) sebamed krém na tváře a byli jsme příjemně překvapeni, že i ty nápory větru nebyly tak štiplavé a nepříjemné.  Dále s námi přípravky zvládly výlety po širokém okolí našeho malého města a vždy obstály.

Jaké jsme testovali výrobky

Přiznám bez mučení, že hitem se u nás stal sebamed sprej, pro svoji rychlost namazání, konzistenci a vůní zvítězil na plné čáře. Je to asi i mnou,protože opalovaci spreje mám nejraději. Současně každá máma uvítá, když dokáže své dítko namazat nejlépe v řádu sekund a nehoní jej přitom po celém domě 🙂 

Opalovací mléko se mi osvědčilo jako taková ranní pohoda, kdy se mé věčně nahé dítě nechá namazat a pak na něm mléko stihne i vekmi dobře vsaknout (většinou mezi tím probíhá nekonečný boj kdo z koho - oblékne mě, ale já to stejně sundám).

sebamed krém je pro mě ideální pomocník do kabelky/prebalovaci tašky,vždy připraven na sluníčko, hůře se roztira,ale pokožka je krásně sametová.

Všechny tři výrobky mají jedno společné a to skvělou, nevtiravou vůní, řekla bych takovou miminkovskou. A také bezvadné složení  bez parabenů, barviv, alkoholu a dalších zbytečných látek, což jako maminka kvituji s povděkem.

Shrnutí

Přípravky sebamed mohu jedině doporučit, žádná negativa jsem na nich neshledala, jsou prostě boží a určitě budu dále poctivě mazat, protože již brzy má přijít to krásné pravé letní počasí. 

Děkujeme koníku za testování, bylo to moc fajn a odcházím zase o jednu zkušenost bohatší. Mějte se krásně a skvělý zbytek prázdnin 😉

Klára

#test_sebamed2

Začni psát komentář...

Odešli