puresin
    17. črc 2017    Čtené 306x

    Testování Baby sebamed

    Do testu opalovacích přípravků Baby sebamed jsem přihlásila své dvě starší děti, protože mají opravdu světlou a citlivou kůži. Každodenní mazání krémem s SPF 50 je u nás proto v létě nutností. A protože jsou šestiletá Sofie i tříletý Štěpán od přírody rádi "důležití", testování si moc užili. 

    Dorazily nám hned tři verze opalovacího mléka Baby sebamed: velké s pumpičkou, ideální třeba k moři, kde je vše od písku, menší tuba, kterou si Sofinka hned odnesla do školky a dávala dětem přivonět, a velké balení, které nám vydrží ještě opravdu dlouho.

    Vůně je první věc, které jsem si na krému všimla - jemná, nevtíravá, "miminkovská". Všechny tři verze se dobře používají: pumpička spreje je pro dospělou ruku velká tak akorát, z tub se krém jednoduše dostává, hlavně menší tuba je praktická tím, že stojí na víčku, a proto je krém vždycky připravený hned po otevření.

    Konzistence krémů je na tak vysoký faktor překvapivě tekutá, u jiných krémů s SPF 50 jsem zvyklá na težší roztírání. Takže i když používám termín "krém", jde spíš o mléko. Celkem rychle se vstřebává, nenechává výrazné bílé stopy na kůži, takže i při použití většího množství neběhaly děti po venku jako z vápenky.  

    Jedinou výhradu mám k mazání krému na oblečené děti - dost textil obarví na žluto, hlavně světlý. Dělají to ale všechny krémy, které jsme kdy vyzkoušeli, vyřešili jsme to včasným namazáním dětí za nahata, a obléct až po úplném vstřebání.

    Obrovské plus ale musím krémům přičíst za výdrž na kůži a voděodolnost. V galerii níž jsem se snažila vystihnout všchny divočiny, které děti po namazání podnikaly, a přitom je nebylo nutné přemazávat. Kromě koupání v bazénu stačilo prostě ráno namazat a večer byly stále stejně bílé.  Podruhé jsem je mazala právě jen po koupání, ale spíš pro jistotu, než že bych viděla nějaké začervenání.

    Shrnuto: opalovací krémy Baby sebamed SPF 50 bych 100% doporučila, protože dětem voní, rozmazávání je neštve, a vydrží všechna jejich dobrodružství. 🙂

    klarkak
    16. črc 2017    Čtené 110x

    Jak jsme testovali sebamed,nebo jsme se o to alespoň snažili

    Úvod

    Do testování jsem se přihlásila úplně poprvé a upřímně jsem ani nedoufala, že by nás se synem někdo vybral. Na přípravky sebamed jsem dlouhodobě koukala, takže radost, že budeme testovat byla obrovská.

    Vždycky, když přijede pošťák, skáče se u nás metr vysoko, když je dovoleno balíček rozbalit a obsah zabavit, tak i metry dva. Kosmetika přišla velmi pěkně zabalena, ale před dětmi neobstála a byla velmi rychle rozbalena 🙂

    Hlavním testujícím se stal syn Lukášek, ale i mamka s tatkou museli zkusit, jestli platí "Kdo maže, ten jede..." 😀

    Průběh testování

    K testování byl určen začátek letních prázdnin, člověk by řekl, že nemůže být idealnější období... Ale takhle ošklivé počasí jsem opravdu dlouho v červenci nezažila, takže možnosti k otestování bylo velmi málo. Nebo tedy rozumějte, ono treba sluníčko svitilo, ale v 18°C prostě nemažu, pokud opravdu nesvítí a nehreje, zastávám názor, že všeho s mírou a s kosmetikou na dětech šetřim a to rozhodně nemyslím, kvůli penězům.

    Přípravky sebamed se s námi vypravili na aktivní týdenní dovolenou v Jeseníkách, kde se spíše nosili v batůžku našeho malého prince. Přesto ale navštívili Praděd a Karlovu studánku

    Jeseník, Ramzovou a Petříkov

    Nebo třeba Dolní Moravu a podivaly se tam i na cestu v oblacích 🙂

    Právě zde jsme vyzkoušeli vsichni zúčastnění (nebo tedy alespoň ti, kterým koukala hlava) sebamed krém na tváře a byli jsme příjemně překvapeni, že i ty nápory větru nebyly tak štiplavé a nepříjemné.  Dále s námi přípravky zvládly výlety po širokém okolí našeho malého města a vždy obstály.

    Jaké jsme testovali výrobky

    Přiznám bez mučení, že hitem se u nás stal sebamed sprej, pro svoji rychlost namazání, konzistenci a vůní zvítězil na plné čáře. Je to asi i mnou,protože opalovaci spreje mám nejraději. Současně každá máma uvítá, když dokáže své dítko namazat nejlépe v řádu sekund a nehoní jej přitom po celém domě 🙂 

    Opalovací mléko se mi osvědčilo jako taková ranní pohoda, kdy se mé věčně nahé dítě nechá namazat a pak na něm mléko stihne i vekmi dobře vsaknout (většinou mezi tím probíhá nekonečný boj kdo z koho - oblékne mě, ale já to stejně sundám).

    sebamed krém je pro mě ideální pomocník do kabelky/prebalovaci tašky,vždy připraven na sluníčko, hůře se roztira,ale pokožka je krásně sametová.

    Všechny tři výrobky mají jedno společné a to skvělou, nevtiravou vůní, řekla bych takovou miminkovskou. A také bezvadné složení  bez parabenů, barviv, alkoholu a dalších zbytečných látek, což jako maminka kvituji s povděkem.

    Shrnutí

    Přípravky sebamed mohu jedině doporučit, žádná negativa jsem na nich neshledala, jsou prostě boží a určitě budu dále poctivě mazat, protože již brzy má přijít to krásné pravé letní počasí. 

    Děkujeme koníku za testování, bylo to moc fajn a odcházím zase o jednu zkušenost bohatší. Mějte se krásně a skvělý zbytek prázdnin 😉

    Klára

    brebruska
    16. črc 2017    Čtené 406x

    Testovali jsme sebamed krémy na opalování

    Na Koníka jsem se podívala po delší době a zrovna na mě vyskočila zpráva o testování opalovacích krémů sebamed. Říkala jsem si, že by se mi to hodilo, protože potřebujeme koupit opalovací krém na dovolenou a na značku sebamed nedáme dopustit. Ondrášek mívá díky povětrnostním vlivům hodně suché tvářičky, které je potřeba mazat, a krém na obličej sebamed je pro nás číslo jedna. Proto jsem se přihlásila mezi ostatní maminky, které měly o testování zájem.

    E-mail o tom, že jsme byli s Ondráškem vybráni, mi udělal hroznou radost, protože přišel v době, kdy naši rodinu zasáhlo několik smutných událostí, a my se měli alespoň na co těšit.

    Když k nám v pondělí krémy dorazily, Ondrášek krabici sám rozbalil a ihned také produktíky vyzkoušel.

    Spolu s dopisem od Koníka, nám dorazily opalovací krémy ve třech podobách a to jako sprej, mléko a krém.

    Mléko je podle mého nejlepší použít hned ráno, než se vyráží ven. Taky jsme to tak dělali. Ondráška jsem ráno po osprchování celého namazala (lépe řečeno, Ondra se mazal sám 🙂) mlékem na opalování. Tím pádem je jistota, že je dítě namazané opravdu celé, a i kdyby někde běhalo nahulaté, jak to má náš Ondrášek ve zvyku, může být maminka klidná, že se nespálí.

    Opalovací krém ve spreji je fajn vzít k vodě. Po okoupání a osušení se dá díky spreji jednoduše a rychle obnovit ochranná vrstva krému na velké ploše těla. Opalovací krém v tubě jsem si díky jeho praktické velikosti dala do kabelky a nosila ho stále s sebou. Je skvělý na namazání obličejíku a paží, kdykoli i na krátké procházce najednou vyleze sluníčko a začne pořádně hřát, to jsme si vyzkoušeli na výletě do Zoo.

    Vlastnosti opalovacího krému sebamed:

    Opalovací krém ve spreji – jednoduchá aplikace, tekutý, takže se velmi snadno roztírá a malé množství rozmažete na poměrně velkou plochu pokožky.

    Opalovací tělové mléko – tekuté, ale hustší než ve spreji, snadno se roztírá, ale ze stejného množství namažete o něco menší plochu těla.

    Opalovací krém v tubě – přes to, že je o hodně hustší, překvapilo mě, jak snadno se roztírá.

    Sebamed opalovací krém má navíc příjemnou nevýraznou vůni vhodnou pro děti, nezanechává mastné fleky, lehce se vstřebává, nelepí tolik, jako jiné opalovací krémy, pokud se dobře rozetře, nezanechává bílé fleky na pokožce.

    Ondrášek je na sluníčko zvyklý, venku bývá často a to celý rok, takže má krásnou zdravou barvu i v zimě. Rád běhá nahatý, ale raději mu dávám alespoň tričko nebo body s krátkým rukávem, aby si nespálil ramena.  Na začátku testování měl opálené rukávy na pažích, takže byl hezky vidět přechod. Říkala jsem si, že toho využiji při testování. Když ho budu mazat opalovacím krémem s vysokým faktorem, měly by opálené rukávy být vidět i za dva týdny testování.

    Co bylo důležité pro mě jako maminku:

    Svému dítěti se snažím dávat jen to nejlepší. Tak, jako dbám o jeho zoubky, dávám pozor, z jakého nádobí pije, dostává ty nejkvalitnější potraviny… Hlídám i složení krémů, které si na sebe maže. Značka sebamed je výrobce mimo jiné i kvalitní kosmetiky pro děti, dětské pokožce rozumí a proto si hlídá, z čeho krémy vyrábí. Námi testované opalovací krémy neobsahují barviva, parabeny, parafíny, sloučeniny PEG a PABA ester a akrylamid. Přes to, že je krém parfémovaný, neobsahuje alkohol. Kromě UVA a UVB filtrů obsahuje i mikropigmenty a vitaminy E a B6.

    U dětského krému je důležitá ohleduplnost k citlivé dětské pokožce. Bála jsem se, že hned po prvním použití Ondrovi naskáčou pupínky, nebo zrudne, bude se škrábat… Zkrátka že bude mít nějakou alergickou reakci a budeme muset testování přerušit. Nic takového se nestalo. Ani Ondrášek, ani manžel, který trpí na ekzémy, neměl po použití opalovacího krému sebamed žádnou alergickou reakci.

    Při mazání dochází k nehodám, zvláště při použití spreje. Často je zasaženo oblečení nebo ručník, zvláště pokud máte živé dítě, jako já. Krém jde krásně vyprat, na oblečení nezůstávají fleky.

    Pokud použiji krém s vysokým ochranným faktorem, v našem případě to byl OF 50, předpokládám, že se dítě na slunci nejen nespálí, ale také minimálně opálí. Jak jsem již uvedla, tento fakt jsem si potvrdila na Ondrových pažích, kde měl již před testováním opálený krátký rukáv trička. Tato linie opálené kůže byla dobře patrná i po dvou týdnech na sluníčku a mazání opalovacím krémem sebamed.

    Voděodolnost je v létě velmi důležitá. Jednak se děti často koupou, jednak se na sluníčku i zpotí. Pokud by se krém lehce smýval a já bych Ondráška musela často přemazávat, byla by to „otrava“ nejen pro mě, ale i pro něj. Krémem ovšem stačilo namazat jen ráno a během celodenního skotačení ve vodě ochrannou vrstvu krému na pokožce jednou obnovit. Odolnost proti písku byl velký bonus. Oceníte ho jak u moře, tak u nás na pískovištích.

    Co bylo důležité pro Ondráška:

    Aby se krém dobře roztíral a já ho nezdržovala v jeho aktivitách. 😀

    Nejsem zastáncem názoru, že by se měly děti sluníčku úplně vyhýbat, přece jen ze slunce máme vitamin D, který se v našem těle podílí na mnoha metabolických procesech, a čím více se tento vitamin studuje, tím více jeho funkcí se odkrývá. Proto nechám Ondráška běhat raději na sluníčku, než abych mu dávala každý den tento vitamín syntetický v kapkách, jak se dnes praktikuje. Samozřejmě jsou i situace, kdy je sluníčka moc a pokud není možnost stínu, je lepší dítě namazat opalovacím krémem. Je jasné, že na dovolené u moře dítě mažeme častěji. Nicméně v našich zeměpisných šířkách považuji za zbytečné, ne-li rovnou nezdravé, dítě mazat každou chvíli. Pokožka je největší orgán lidského těla a přes ni se do těla dostává mnoho látek, i těch škodlivých. Myslím, že v našem životním prostředí je chemie až až, a proto nechci malému tělíčku přidávat několikrát denně chemický koktejl z opalovacího krému. Řídím se heslem: “všeho s mírou“.

    Ale protože jsme dostali za úkol krémy otestovat, když jsem uznala za vhodné, Ondráška jsem namazala. A kde jsme tedy všude testovali?

    Před domem jsme zajížděli nové odrážedlo Bentley.

    Pískuodolnost jsme vyzkoušeli hned na několika pískovištích.

    U babičky jsme několikrát testovali teplotu vody v bazénu.

    A nejen v něm 🙂

    A UV faktory jsme zkoumali i v kempu u rybníka. 🙂

    Narmili jsme i žirafy v brněnské zoo.

    Ondráškovi se testování líbilo. 😀

    Za mě a za Ondráška můžeme opalovací krém sebamed opravdu doporučit. Je vhodný i pro citlivější pokožku. Výhodou je určitě, že není potřeba často mazat, nám stačilo jednou či dvakrát denně v nejvíce slunečných dnech.

    Ještě jednou chceme moc poděkovat Koníkovi za možnost tyto opalovací krémy otestovat. Brali jsme to jako velký společný úkol a moc nás to bavilo. I psaní samotné recenze bylo fajn. Rádi si to někdy zopakujeme! 🙂 DÍKY KONÍKU 🙂

    P.S.: Když jsem prohlížela fotky ze Zoo, manžel mi kouká přes rameno a říká: "Ty jim budeš psát i reklamní slogan? MAŽTE SE OPALOVACÍM KRÉMEM SEBAMED, JINAK BUDETE FLEKATÍ, JAKO ŽIRAFA?" 😀 😀 😀

    maximka33
    16. črc 2017    Čtené 94x

    Testování sebamed

    Ahoj všichni, měla jsem štěstí a vyhrála jsem pro své děti přípravky na opalování. mám dva aktivní kluky, kteří jsou každou chvíli venku na zahradě nebo v bazénu. takže se nám krémy nadmíru hodí. Při výzvě, aby se sami namazali, ani chvíli neváhali. A malý čtyřletý neměl problém si na sebe stříknout přípravek ve spreji.

    Opalovací sprej

    krásně stříká i docela hodně, takže na jedno stříknutí se toho namaže hodně. Roztírá se středně dobře, je tak středně hustý. chvíli to trvá, než jej opravdu rozetřete. Pro nás ale hit, děti se s ním natřou i sami a jen tak se nestane nehoda, že by sám vytekl.

    Opalovací mléko

    má malý otvor, díky kterému se dobře dávkuje, což je důležité, protože krém je docela hodně hustý. Nám se moc neosvědčilo, je to velké balení, synovi se s ním špatně manipulovalo. ale možná vystačí i na celou dovolenou.

    Opalovací krém

    má větší otvor, syn se s ním zvládl sám namazat. Balení považuji za  povedené, můžete jej mít v batohu nebo v kabelce, je takové příruční. U nás oblíbené.

    Obecně můžu říct, že k těmto novým krémům mám důvěru, relativně dobře se s nimi pracuje, výborně fungují proti sluníčku. Líbilo se mi, že po natření byla pokožka hebká i několik hodin. Líbí se mi i design lahviček.

    Jediná věc, která mi u přípravků proti sluníčku vždy vadí, je horší roztíratelnost... např. můj manžel z tohoto důvodu používá jen olej na opalování, taky je na to roztírání háklivý. Jinak u nás stoprocentně vyhrál sprej, i malé dítě jej může použít a zkusit se namazat. Samozřejmě s pomocí maminky, aby bylo namazáno vše potřebné. Nás ještě čeká dovolená u moře s rodinou mé sestry., zatím jsme testovali jen doma. Kluci už mají pěkný "základ", ovšem vaše krémy použijeme na citlivé části jakou jsou nosánky, ouška a taky nárty, které se často spálí. Navíc krém vezmu i neteři, která žije v Irsku a je háklivá na sluníčku, dělají se jí bílé skvrny. věřím, že s krémem od vás vše dobře dopadne.

    Děkuji za možnost testování a třeba někdy příště zas na shledanou.

    clarise
    14. črc 2017    Čtené 199x

    Naše testování opalovacích krémů Sebamed

    Na testování jsem se tohoto produktu jsem se opravdu moc těšila. Jsem taková kosmetická maniačka 😀

    Když baliček přišlel, malý mi ho pomohl rozbalit. Samotřejmě si musel vše otevřít a očuchat. Jako kdybych mu neříkala, ať je opatrný a lahvičku nemačká 😀 HAHA 😀 Samotřejmě zmáčkl a okamžitě byl on i koberec pod ním od krému 😀 To, co šlo jsem namazala na něj a na sebe. Musím říct, že mě překvapilo, že jde krém hezky rozmazat ( to co jsme měli před tím mi vůbec nešlo. A jelikož mám ruce, které trpí na vysoušení, líbilo se mi, že mi po něm ruce nelepily, ale zůstaly hezky vláčné.

    Pak u nás bylo několik dní ošklivo, takže se testovat nedalo, ale sotva o víkendu vykouklo sluníčko, hned jsme se namatlali a vyrazili ven.

    Na procházky venku jsme vyzkoušely opalovací mléko, je hezky tekuté, jde dobře roztírat. Malej se rád maže sám, takže měl namazané i partie, na které sluníčko opravdu nesvítí 😀 Trošku jsem se bála, jak bude krém na sluníčku reagovat. Malý má po manželovi takové malé pupínečky na ruce, je to jakoby vysušenější místo kůže než jinde. Většinou na sluníčku pupínky zarudnou a svědí ho to. Jeho ručky jsou i náchylnější na spálení. Namazala jsem ho opravdu důkladně a po hodince venku znovu. Tady musím Sebamed opravdu pochválit. Malému ručky zarudly jen minimálně, spíš jakoby zrůžověly, ale hlavně ho nesvěděly, což bylo asi to největší plus. Z toho jsem měla radost jak malá holka 🙂

    Jako poslední jsme testovali sprej 🙂 Ten jsem si vybrala na vyzkoušení při koupání. Nevím proč, mám podvědomě opalovací krémy rozdělěé 😀 Sprej patří na koupání a normální roztírací krém na nevodní hrátky 🙂

    V pondělí jsme na otočku po práci vyrazili k babičče do bazénu. Malého jsem nastříkala, rozmázával se opět sám 😀 Rotíratelnost mi přišla opět dobrá, sprej se hezky rozetřel a nebyl vidět takový ten mastný potah, kůže zůstala hezky vláčná, nelepila. Nejvíce jsem čekala, jestli nechá fleky na vestě. Náš loňský opalovací sprej nechávala na dovolené u moře na vestě fleky, které teda po čase voda omyla, ale nebylo to úplně ono. U Sebamedu opět stoprocentní spokojenost 🙂

    Krém jsem vyzkoušela i na sobě, na své jizvě, kterou si musím mazat vysokým faktorem. A i zde jsem byla spokojená. Při práci na domečku jsem se nespálila, krém hezky ochránil i mě.

    Tímto bych chtěla koníkovi a firmě Sebamed moc poděkovat za možnost testování, s produkty jsem byla moc spokojená a myslím, že letní opalovací kosmetiku máme vybranou na léta dopředu 🙂

    Klára  a  Adámek 🙂

    martina_ch5
    11. črc 2017    Čtené 157x

    Testování sebamed kosmetiky na opalování

    Jako všichni, tak i já, moc děkuji Modrému koníku, za možnost testovat výrobky sebamed. Nevěřila jsem svým očím, když jsem viděla zprávu že mě vybrali pro testování 🙂. Testovala moje 3 letá dcerka Sofinka a 8 měsíční Eminka. Holky jsou obě světlé blondýnečky, jejich pokožka je o to víc náchylnější na spálení ale to se naštěstí nestalo. 

    Co jsme testovali?

    • sebamed opalovací mléko
    • sebamed opalovací sprej
    • sebamed opalovací krém

      sebamed opalovací mléko

    U nás číslo jedna, využívali jsme pomaly každý den, nevím jak jinde ale na Moravě jsme měli sluníčka dostatečně.

    Nádherně voní miminkem, to mě mile překvapilo.Dobře se roztírá, nezanechává bílé stopy na těle, hustota mléka je také ideální a ihned se vstřebá do pokožky.

    Jeli jsme na celodenní výlet, holky jsem natřela dopoledne, celý den jsme byli venku na sluníčku a po příjezdu domů nejevila pokožka žádné známky opálení.

    sebamed opalovací sprej

    Sprej jsem nosila neustále v tašce a doma ho ani nevytahovala, díky pumpičce se skvělě aplikuje a na ven je to ideální. Omylem se nám podařilo stříknout i na ručník a nezanechal žádný flek.Sprej jsme otestovali hlavně na koupališti a běhěm celého odpoledne stačilo holky natřít jednou a později po koupání jsem natřela jen ty nejvíce náchylná místa k opálení jako jsou ramena 🙂. Žádné spálení se nekonalo,holky měli pokožku dostatečně ochráněnou.Vstřebává se do pokožky stejně dobře jako mléko.

    sebamed opalovací krém

    Vozím ho díky jeho velikosti v tašce na kočárku a natírám s ním jen mladší Eminku. Děti do jednoho roku by se neměli vystavovat slunci ale i tak se tomu prostě občas nevyhnete. Nožičky čouhající z kočárku proto natírám tímle krémem pro jistotu i několikrát za den.

    Stejně jako ostatní výrobky krásně voní, krém je hustější ale i tak se hezky roztírá.

    Na závěr musím říct že jsem s výrobky sebamed byla 100% spokojená a s čistým svědomím můžu doporučit i ostatním maminkám.Tuhle značku jsem si velmi oblíbila a určitě u ní zůstanu i do budoucna. 🙂 Jsem moc ráda že jsme se mohli zapojit do projektu a ráda bych někdy testovala další věci, protože psaní článku mě na tom všem bavilo nejvíc 🙂

    ladyhacek
    10. črc 2017    Čtené 525x

    Recenze na opalovací krém

    Byla jsem moc zvědavá jaké jsou opalovací krémy od značky Sebamed. První věc, po rozbalení balíčku byla, že jsem si k nim přivoněla. Voní krásně! První pozitivum 🙂

    Byla jsem vybrána k testování hned tří produktů na opalování a za tuto možnost moc děkuji.

    Všichni uspěli a syn není spálený. Druhé a nejzásadnější pozitivum. Naštěstí, protože opalovací mléko dostalo opravdu zabrat. Syn miluje vodu a co jiného dělat v teplých dnech než být v bazénu. Když už se mi ho podařilo dostat z vody hned pádil na písek, který jako jediný je naštěstí ve stínu.

    V příbalovém letáku je uvedeno, že je vodě odolný a také odolný proti písku > to mě dost překvapilo, ale text je pravdivý. Písek jsem ze syna lehce otřela. Nepřilepil se.

    Třetí pozitivum > nezůstal obalený pískem a zároveň se za celé odpoledne nespálil.

    Na celou naší zahradu svítí téměž celý den sluníčko a my býváme se  synem venku hodně. Hodinu dopoledne a pak i tři hodiny odpoledne.

    Ale řídím se heslem, co uvádí i Sebamed, nechodit na sluníčko mezi 11-15 hodinou. 

    Syn po obědě spinká do 15 - 15:30 pak se probere, nasvačí se a ven chodíme až tak na 16-17h.

    Řídím se však ještě jedním pravidlem a myslím, že i velmi důležitým.

    Nic se nemá přehánět a to ani s opalovacím mlékem.

    Ono je hezké, že dítě pořád natíráte, aby se jeho jemná a citlivá kůže nespálila. Ale neškodí te mu právě i tím? Co když jednou výjde na sluníčko nenatřený? Samozřejmě má větší šanci se spálit než dítě co je ,,odolnější´´ Nenatírám syna za každou cenu a nechávám ho třeba půl hodinky dopoledne i bez krému. Syn mu dva rok a spálený nebyl ještě nikdy. Když je opravdu teplo tak lítá po zahradě i nahatý (to je už opravdu natřený od hlavy až k patě 🙂. Ale když jdem do obchodu co máme za rohem a stavíme se na dětkém hřišti tak si nedělám starosti, že není natřený opalovacím krém.

    Vím, že se nespálí.

    OPALOVACÍ KRÉM:

    Ten jsme si oblíbili nejméně. Na náš vkus je moc hustý. Líbí se mi však velikost balení. Je menší a vejde se skvěle do kabelky. Věřím, že krém bude skvělý pro miminka.

    OPALOVACÍ MLÉKO:

    Krásně se roztírá a hlavně vstřebává do pokožky. Vyzkoušela jsem i na sobě. Vůbec jsem mléko necítila. Kůže nebyla mastná a nezůstali na oblečení žádné fleky. To je čtvrté pozitivum.

    OPALOVACÍ SPREJ:

    Ten se stal hitem letošního léta. Syn si ho oblíbil. Nemá rád natírání krémem. Už dlouho přidávám olejíček do koupele a nenatírám ho krémem po koupání. A překvapilo mě, že s "pistolkou" se natřít nechal. Byla to pro něj zábava a nešťastnější byl, když nastříkal i maminku.  Sprej se krásně roztírá a aplikace mi vyhovuje nejvíce.

    Závěrem > opalovací produkty od Sebamedu můžu doporučit.

    konik_testuje
    12. čer 2017    Čtené 2653x

    Vaše zkušenosti s Baby sebamed

    Aktualizace: recenze maminek na opalovací přípravky Baby sebamed naleznete v koníkovském fóru tady

    A víte, že jsme Baby sebamed již testovali? Recenze na Baby sebamed krém na opruzeniny naleznete tady

    ----

    Již za pár dní oficiálně začíná léto. Krásné, slunečné a věříme, že příjemné období pro každou z vás. Sladká vůně květů a přírody střídá šplouchání vody a dětský smích, a vy si tak můžete na chvilku oddechnout a načerpat síly.

    Při pobytu na slunci je ovšem třeba se chránit, pokožka dostává během slunění zabrat. Ale ještě více je třeba starat se o jemnou a citlivou pokožku dětí. Dětská pokožka se během prvních let života strukturálně i funkčně liší od kůže dospělých lidí. Kvůli méně husté struktuře je dětská pokožka na slunci mnohem více ohrožena UV zářením, a tak je u dětí vyšší riziko krátkodobého i dlouhodobého poškození kůže.

    Proto vás, dámy, vítáme při novém a velice letním testování s Baby Sebamed. ☺

    Co testujeme

    Baby sebamed dětský opalovací spray OF 50

    Účinná ochrana před sluncem pro obličej, dlaně a suchá místa na těle. Dětský opalovací spray poskytuje vysokou ochranu a snižuje riziko vzniku rakoviny kůže, spálení pokožky a alergických reakcí na slunce. Působí jako efektivní prevence spálení pokožky vašeho miminka. Vysoce efektivní ochranný systém proti UVA/UVB s mikropigmenty a zvlhčujícím komplexem působí proti poškození a podráždění pokožky. Je odolný proti vodě a písku. Neobsahuje alkohol, barviva či parabeny, což ocení i jemná a citlivá kůže. Neobsahuje olej a neucpává póry – je nekomedogenní.

    Baby sebamed dětské opalovací mléko OF 50

    Účinná vysoká ochrana před sluncem pro tělo. Dětské opalovací mléko poskytuje vysokou ochranu a působí jako efektivní prevence spálení pokožky. Zvlhčující komplex zajišťuje intenzivní hydrataci, a tak brání vysušení pokožky. Vysoce efektivní ochranný systém proti UVA/UVB s mikropigmenty působí proti poškození a podráždění pokožky vlivem slunečního záření. Vitaminy E a B6 přispívají k ochraně a regeneraci buněk. Neobsahuje olej, čímž neucpává póry. Snadno se nanáší bez pocitu mastnoty, nezanechává bílé stopy. Je odolné proti vodě a písku. Neobsahuje alkohol, barviva, parabeny, parafín, sloučeniny PEG a PABA ester a akrylamid.

    Baby sebamed dětský opalovací krém OF 50

    Vysoká ochrana před sluncem pro obličej, dlaně a suchá místa na těle. Dětský opalovací krém poskytuje vysokou ochranu a působí jako efektivní prevence spálení pokožky. Zvlhčující komplex zajišťuje intenzivní hydrataci, a tak brání vysušení pokožky. Vysoce efektivní ochranný systém proti UVA/UVB s mikropigmenty působí proti poškození a podráždění pokožky vlivem slunečního záření. Vitaminy E a B6 přispívají k ochraně a regeneraci buněk. Neobsahuje olej a neucpává póry. Snadno se nanáší bez pocitu mastnoty, nezanechává bílé stopy. Je odolný proti vodě a písku. Neobsahuje alkohol, barviva, parabeny, parafín, sloučeniny PEG a PABA ester a akrylamid.

    Koho hledáme

    Hledáme 10 maminek s dětmi ve věku od 1 roku (děti by neměly být během prvních 12 měsíců vystaveny slunci!), které se aktivně pohybují na slunci a rády se sluní. Hledáme někoho, kdo miluje letní měsíce strávené u vody, hraním si venku nebo na dovolené. Maminky, které hledáme, by měly po testování napsat recenzi, proto hledáme takové ženy, které rády píšou a dělí se o své zkušenosti.

    Jak se zapojit

    Zapojíte se napsáním komentáře pod tento článek a je to! Napište nám něco o sobě, o svých dětech, o tom, kam pojedete na dovolenou a jak si nejraději užíváte léto.  Čas na napsání komentáře máte do neděle 18.6. 2017.

    Za týden deseti  z vás zašleme radostnou zprávu s oznámením, že balíček dorazí k vám.

    Držíme palce a přejeme hodně slunce!

    Maminky, kam se chystáte se svojí rodinou na dovolenou? Bude to moře, turistika na horách nebo chalupa? Dejte nám vědět do komentáře a každý odměníme 3 srdíčky. ☺

    A již za týden představíme produkty k testování, které budou v létě nepostradatelné. ☺

    #test_sebamed2