Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.

    Neštovice
    Ahoj holky, malá má od včera neštovice, koupila jsem ViraSoothe gel, zatím jich moc nemá a po gelu nesvědí tak dobré, akorát vzhledem k ceně rychle mizí 😀 mám koupit i pudr a gel nechat až bude nejhůř? Protože s tím ji můžu aspoň namazat celou.

    Nechcete někdo slevový kod na marimex.cz ? mám 200,- při nákupu nad 2 tis. na 30 dní 🙂

    Holky, chceme koupit trampolínu 3-3,5m cenově nejlépe do 4 tisíc pokud je možné za tu cenu sehnat. Jaká je lepší s pružinami uvnitř nebo venku? Naše mamka má pružiny venku ale mě se líbí víc ta co je má uvnitř, co je bezpečnější?

    martina_ch5
    9. kvě 2018    Čtené 325x

    KIK test dětská móda

    Kde začít? Nejdřív bych určitě chtěla poděkovat modrému koníku a Kik za možnost testování, ani jsem nedoufala že nás vyberou o to větší jsem měla radost 🙂. 

    Začnu z té horší stránky. Když jsem šla nakoupovat poprvé vzala jsem sebou i děti. Uličky v obchodě byli plné krabic ,v celém obchodě nepořádek :-/ Měla jsem sebou malý golfáček a bylo nemožné tama projíždět.Tohle není nic na mě ,takže jsem to vzdala a odešli jsme! 

    Je to opravdu škoda ,KIK je dobrý obchod co má slušné ceny a tímhle si to kazí ☹ . Kdyby u nás v Hodoníně nebylo tak málo obchodů s dětským oblečením asi by KIK nebyl mezi prvníma kam bych zavítala.

    Teď jsem byla trošku hnusná ale i tomhle recenze jsou.

    Už ale začnu z té lepší stránky 🙂 

    Moje druhá návštěva obchodu už byla bez dětí, bylo to jen o den později ale krabic už bylo o dost méně 🙂 V klidu jsem si prošla všechno dětské zboží až jsem se dostala k výprodejovým věcem a jelikož já jsem blázen do výprodejů 😀 musela jsem to tam doslova prohrabat , legínky na holky za 55,- :-O to prostě nikde nenajdete a jsou kvalitní a krásně sedí i na štíhlejší děti jako jsou ty moje.

    Dále jsem našla rifličky na obě holky jedny za 105,- a druhé za 139,- regulace v pase samozdřejmostí takže opět super na moje štíhlé děvčata 🙂 to nekoupíte ani na bazárku.

    Mikinka pro mladší Emičku za 55,- sice je to 100% polyester ale na hřiště a do písku plně dostačující 🙂 Když jsem se výprodejových věcí nabažila šla jsem i do nové letní kolekce , triko a plavky s Elzou jsem tam nemohla nechat z toho byla Sofi nadšená nejvíc.

    K plavkám jsem pořídila krásný letní klobouček s motýlkama 🙂 protože v létě jsou pokrývky hlavy přece nejdležitější. Emičce jsem koupila triko s minnie vel. 92 bylo jí trošku větší ale po vyprání a usušení v sušičče se malinko srazilo a teď jí je akorát 🙂 překvapilo mě že obrázek zůtal stále krásný s pestrými barvami i třpitkami 🙂

    Pro Emičku ještě lehkou bavlněnou čepičku ,ideální k vodě 🙂

    Kupóny nám vyšli skoro na korunu přesně , řekla bych že za 1500,- opravdu hodně krásného a kvalitního oblečení. Nejvíc mě potěšili ty legínky protože ty se u nás nosí denně. 

    Abych to shrnula na závěr ,když máte čas a jste bez dětí tak se dá v Kiku krásně nakoupit a seženete tam toho opravdu hodně.Velká škoda nepořádku a těch krabic na prodejně to je opravdu šílenost a kazí to celkový dojem z nakupování ☹ . Velké plus jsou ceny a kvalita zboží,najdou se teda kousky které jsou méně kvalitní ale taky k nim odpovídá cena ale těch lepších věcí je tam rozhodně velká převaha.

    martina_ch5
    11. črc 2017    Čtené 157x

    Testování sebamed kosmetiky na opalování

    Jako všichni, tak i já, moc děkuji Modrému koníku, za možnost testovat výrobky sebamed. Nevěřila jsem svým očím, když jsem viděla zprávu že mě vybrali pro testování 🙂. Testovala moje 3 letá dcerka Sofinka a 8 měsíční Eminka. Holky jsou obě světlé blondýnečky, jejich pokožka je o to víc náchylnější na spálení ale to se naštěstí nestalo. 

    Co jsme testovali?

    • sebamed opalovací mléko
    • sebamed opalovací sprej
    • sebamed opalovací krém

      sebamed opalovací mléko

    U nás číslo jedna, využívali jsme pomaly každý den, nevím jak jinde ale na Moravě jsme měli sluníčka dostatečně.

    Nádherně voní miminkem, to mě mile překvapilo.Dobře se roztírá, nezanechává bílé stopy na těle, hustota mléka je také ideální a ihned se vstřebá do pokožky.

    Jeli jsme na celodenní výlet, holky jsem natřela dopoledne, celý den jsme byli venku na sluníčku a po příjezdu domů nejevila pokožka žádné známky opálení.

    sebamed opalovací sprej

    Sprej jsem nosila neustále v tašce a doma ho ani nevytahovala, díky pumpičce se skvělě aplikuje a na ven je to ideální. Omylem se nám podařilo stříknout i na ručník a nezanechal žádný flek.Sprej jsme otestovali hlavně na koupališti a běhěm celého odpoledne stačilo holky natřít jednou a později po koupání jsem natřela jen ty nejvíce náchylná místa k opálení jako jsou ramena 🙂. Žádné spálení se nekonalo,holky měli pokožku dostatečně ochráněnou.Vstřebává se do pokožky stejně dobře jako mléko.

    sebamed opalovací krém

    Vozím ho díky jeho velikosti v tašce na kočárku a natírám s ním jen mladší Eminku. Děti do jednoho roku by se neměli vystavovat slunci ale i tak se tomu prostě občas nevyhnete. Nožičky čouhající z kočárku proto natírám tímle krémem pro jistotu i několikrát za den.

    Stejně jako ostatní výrobky krásně voní, krém je hustější ale i tak se hezky roztírá.

    Na závěr musím říct že jsem s výrobky sebamed byla 100% spokojená a s čistým svědomím můžu doporučit i ostatním maminkám.Tuhle značku jsem si velmi oblíbila a určitě u ní zůstanu i do budoucna. 🙂 Jsem moc ráda že jsme se mohli zapojit do projektu a ráda bych někdy testovala další věci, protože psaní článku mě na tom všem bavilo nejvíc 🙂