kocarkopedie
25. lis 2021
787 

NOVINKA roku 2021: Kočárek Moon Relaxx - verze Basic i Edition!

Ahoj,

dnes si představíme nový kočárek od značky Moonkterý je nově přidán i v naší kočárkopedii! 🙂

Kočárek Moon Relaxx je dostupný ve dvou řadách - Basic a Edition.

Foto zdroj


Pojďme si tedy obě řady kočárků Moon Relaxx představit!

Kočárek Moon RELAXX BASIC

Kočárek Moon RELAXX BASIC je základní řadou a vyniká především velkou hlubokou korbou s pěnovou matrací, jednoduchým a rychlým skládáním, včetně sportovního sedáku po i proti směru jízdy. Design je velmi stylový a praktický. Kola jsou velká gumová, plněná pěnou.

Foto zdroj

null

Kočárek Moon RELAXX EDITION

Kočárek Moon RELAXX EDITION je speciální řadou a vyniká též velkou hlubokou korbou s ventilačním odepínacím okénkem a prémiovou matrací od značky Träumeland, jednoduchým a rychlým skládáním, včetně sportovního sedáku po i proti směru jízdy a maximálnímu odpružení v terénu díky velkým nafukovacím kolům.

Systém CIRC AIR vytváří příjemnou klimatickou zónu pro miminko. Exkluzivní prodyšná matrace PREMIUM, značky Träumeland, se svislými větracími kanálky, v kombinaci s vodorovnými větracími kanálky ve dnu korbičky poskytuje zdravou klimatizaci, přívod a cirkulaci kyslíku.

Foto zdroj

null


Vlastnosti kočárku Moon Relaxx

Kočárek je vhodný od narození do 3 let, jeho nosnost je 22 kg. Hluboká korba je velká a hluboká, na délku má 80 cm a šířku 31 cm. Nechybí u ní ani rozepínatelná - prodlužovací stříška a výškové adaptéry. Hmotnost kočárku včetně korby je 12 kg. Sportovní sedák je též prostorný a nastavitelný po i proti směru jízdy, rozměry jsou 85 cm na délku a 30 cm na šířku. Hmotnost kočárku včetně sportovního sedáku je 11,5 kg. Má polohovatelnou opěrku nohou i zad, a to až do úplného lehu. Samozřejmostí jsou i polstrované pětibodové pásy. Rozepínatelná stříška má ventilační síťku a UPF 50+ ochranu, u sporťáku si ji navíc můžeš výškově nastavit, takže i větší dítě bude mít dostatečný prostor nad hlavou. Nechybí ani teleskopická rukojeť, kterou lze vysunout až do 111 cm. Madlo před dítě je odnímatelné a má koženkový potah.

Obě řady kočárků jsou z vysoce kvalitního, extra silného, textilního materiálu, který je prodyšný a vhodný pro alergiky. Textilní materiály jsou vodoodpudivé a odpuzují také nečistoty. Umělé koženky na kočárku jsou veganské, příjemné na dotek a lze je čistit antibakteriálními přípravky.


Zásadní rozdíly mezi Basic a Edition, které můžou ovlivnit Tvůj výběr:

  • materiál kol
  • materiál matrace
  • prošití na madle
  • odepínací okénko v hluboké korbě.

Foto zdroj


Barevné varianty

U řady Basic je na výběr ze 2 barev podvozku a 3 barev potahů - černá - Black, šedá - Shadow a modrá - Navy.

Foto zdroj

U řady Edition můžeš vybírat ze 3 barevných variant podvozku a 5 barev potahů - například černá - Black, šedá - Anthracit, tmavě modrá - Navy, tmavě béžová - Mud, anebo barevnější varianta - Ice Flowe.

Foto zdroj


Příslušenství

Co vše si můžeš ke kočárku dokoupit? Univerzální adaptér pro uchycení autosedačky (Maxi-Cosi, Cybex, Recaro, Be Safe), pláštěnku s reflexními prvky, přebalovací tašku, rolovací batoh, fusak a rukávník.


Za mě je to opravdu povedený kočárek a já osobně bych šla určitě do verze Edition, ať už kvůli nafukovacím kolům, tak i lepší matraci a hlavně větrání v korbě - to by mělo být u každého kočárku must have!

A jak zaujal Tebe? Zvažuješ jeho koupi? Napiš mi do komentářů. 🙂

Těším se na Tebe v kočárkopedii a v naší kočárkové poradně, kde s radostí a péčí zodpovídám všechny otázky ohledně kočárků a vše kolem nich.

Přeji krásný den a pohodové kočárkování.
Katka
Kočárková poradkyně Modrého koníka

#novinky

Zvažuji koupi a stále nevím zda tento nebo Cybex priam..

25. lis 2021

@dituuu221 Ahoj, jestli chceš srovnání těchto kočárků a případně i jiné tipy podle Tvých požadavků, tak mi napiš prosím svůj dotaz do kočárkové poradny- https://www.modrykonik.cz/ask-an-expert/kocarko.... Sama mám Priam a musím uznat, že Relaxx vypadá hodně dobře 🙂

25. lis 2021

Jde ta stříška u hluboké verze prodloužit? Takto je kočár moc otevřený v případě silného studeného větru.

25. lis 2021

@rozitta ano, dá se o jeden díl prodloužit 🤩

25. lis 2021

Ahoj, mě by moc zajímalo, jestli se dá Moon Relaxx edition 2022 koupit v černé barvě s černým podvozkem. Nebo je u černé varianty podvozku možná pouze barva Mud. Díky moc

5. led 2022

Začni psát komentář...

Odešli