kocarkopedie
17. říj 2021
1501 

Kočárek Thule Shine - novinka roku 2022

Milé maminky

představuji vám nový kočárek Thule Shine, který je novinkou pro rok 2022 od značky Thule.

Společnost Thule na nedávném německém veletrhu Kind+Jugend uvedla novinky ze své produktové řady a jednou z nich je nový model prémiového, kompaktního a městského kočárku Thule Shine. Rozšíří tak sestavu kočárků, které podporují aktivní životní styl rodinám s dětmi, a ke které patří například i ikonické kočárky Thule Glide 2 a Thule Urban Glide 2.

null

Foto zdroj

V krátkosti si ho představíme

Thule Shine je lehký, městský kočárek, který je možný využívat od narození. Co se týče designu, opět vede minimalismus. Na výběr je černá nebo ALU konstrukce s teleskopickou rukojetí a 5 barevných provedení stříšky - a to v černé, šedé, starorůžové nebo trendy odstínech zelené. Maminky jistě ocení i funkci složení jednou rukou, díky které budete moci kočárek složit lehce do kufru auta. Sedačka je polohovatelná, obousměrná a má nastavitelnou opěrku nohou pro bezpečnou a pohodlnou jízdu. Nechybí ani prodlužovací stříška s větracím okénkem a sluneční clonou.

V prodeji bude od února 2022 a máme se určitě na co těšit! 🙂

Těším se na vás v kočárkopedii a v mé kočárkové poradně, kde vám s radostí a péčí zodpovím všechny otázky ohledně kočárků a vše kolem nich.

Přeji krásný den a pohodové kočárkování.
Katka
Kočárková poradkyně Modrého koníka

#novinky

Začni psát komentář...

Odešli