kohynka86
9. pro 2020
123 

Naše první zkušenost s testováním a hned tři kámoši Linkimals 🙂

Letos jsem si řekla, že bych mohla poprvé zkusit zasoutěžit si o testování hraček. O to větší překvapení se konalo, když mi přišla zpráva, že jsem byla s dcerkami vybrána hned na poprvé na testování hraček od Fisher-Price. Měla jsem neskutečnou radost, neboť FP hračky patří mezi mé nejoblíbenější a musím říct, že i dcerky je mají nejradši. 

Prvně jsem to oznámila straší dcerce, pětileté Gabrielce. Radovala se, jak je dětem vlastní. Hned jsme se dohadovaly, kterou za tří hraček bychom chtěly zkoušet. Já chtěla lenochoda, neboť pro větší děti se mi zdál nejvhodnější. Gábince se nejvíc líbila lama. Když sem později zjistila, že dostaneme všechny tři hračky na zkoušku, nemohla sem tomu uvěřit, hrozně jsme se s dcerkou těšily. 🙂 

Hračky nám přišly v pondělí večer a to už jsem je radši nerozbalovala, neboť by ty moje treperendy taky nemusely vůbec usnout a tak je okoukla jen naše kočka a já. 😀 Na první pohled se mi stále nejvíce líbil lenochod, ale i los byl moc roztomilý.

Hračky jsme rozbalily s mladší dcerkou Adriankou (rok a půl) až v úterý ráno, starší byla ve školce. A naší Adri se nejvíc na první pohled líbila lama. A vydržela jí jako nejoblíbenější doteď. Když přišla starší ze školky, hned začala všemožně zkoušet, jak jsou na sebe hračky napojené, co říkají společně. Trošku hysterie proběhla, než jsme je seřídily všechny tři naráz, ale zvládly jsme to. A tak začalo naše týdenní testování a mám, resp. máme tyto poznatky:

1. Los

Začneme tím nejmenším, losem. I když pro nás je to sobík, jak mu dcerka říká a musím se přiznat, že se mi sobík taky líbí víc než losík. A celkově se mi hračka moc líbí, ale spíše pro malé špunty, jako je moje mladší. Pro moji starší je už podle jejich slov nudný. Pro Adri je dostačující jak zásoba písniček, kterou los má, tak i velikost a nenáročnost. Jen bohužel je pro ni zase moc hlasitý a nejde dát tišeji, tak jsme to ale vyřešily a přelepily ho zezadu lepící páskou. Moc se nám líbí že je malý, přenosný a má látková ouška/parohy, za které se ho dá dobře nosit. Mně se navíc líbí moc ta hýbací hlava, která je super např. při jízdě v autě. 🙂

+ malý, skladný, látkové parohy, snadné vypínaní

- hlasitý, nemožnost regulace hlasitosti, pro starší děti příliš "nudný"

2. Lama

Druhá v pořadí je lama. Ta se mi ze začátku zdála jako nejméně atraktivní. Skládačky s kroužky doma máme, a tak jsem si myslela, že si s ní holky hrát moc nebudou. Jak jsem se mýlila. Moji mladší se lama zalíbila hned a už zůstala její nejmilejší. Nejvíc miluje její hlavu, 😀 s tou se pořád mazlí a pusinkuje.

Baví jí skládat kroužky a výhoda je, že jdou dát i jinak než jen podle velikosti, jak je to u jiných takových hraček. Akorát je to pro ni Béééé, prostě ovečka, lamu zatím nezná. 😀 I mojí starší dcerce se líbí lama moc. Furt zkoumá, co se rozsvítí, když dá, který kroužek, co říkají ostatní, když jí narazí hlavu atd. 😀 Akorát pro starší dcerku, by to chtělo těch kroužků mnohem víc, aby se zabavila na déle. Lama má moc pěkný hlas a hezké písničky. Krásně bliká, když se dávají kroužky i hlavička. Líbí se mi také nejvíc jako samostatná hračka, pokud bychom kupovali jen jednu. Jedinou výtku mám, že se dětem špatně přenáší, vždy ji rozsypou a spadne jim.

+ hezká i jako samostatná hračka, hezký hlásek, regulace hlasitosti

- nedá se jednoduše přenášet 

3. Lenochod

Poslední hračka je lenochod. Na toho jsem se těšila nejvíce a bohužel mě nejvíce zklamal. Na pohled se mi líbí. Co se týče písniček a říkanek, tam nemám víceméně co vytknout, ale... Moc se mi nelíbí jeho hlas. Ani dcerkám nějak k srdci nepřirostl. Má také dost hlasitý strojek, který hýbe rukama, takže musí být dán nahlas, aby motorek byl přehlušen. Mrzí nás, že nejde zmáčknout bříško. Ale to vše není takový problém. Jako největší problém bych viděla to, že pokud hračka zpívá, nedá se prakticky přenášet, a to mi prostě přijde pro děti jako velké mínus. Když totiž zpívá a vy ho chcete přenést za ručičku, tak se ozve tak strašný zvuk, jelikož jste přerušili chod motorku rukou, a to je pro děti opravdu až strašidelný zvuk. Ze začátku jsem se strašně lekla, co se vůbec stalo. Bohužel ho nejde vzít moc ani za hlavičku, která se kývá, tím pádem dítěti snadno vyklouzne. Ale samozřejmě moje starší dcerka si s tím poradila, takže pro větší děti je to v pohodě, ale pro mladší moc doporučit nemohu. Moje mladší si ho kvůli nemožnosti přenášet a hlasu vůbec nebere a nehraje si s ním. 

+ hodně písniček a říkanek, zabaví starší děti, regulace hlasitosti

- zvuk motorku při nemožnosti pohybu ručiček, hlasitost motorku, prakticky nemožnost přenášení při zpívání, nepříliš líbivý hlas

Takže pokud bych měla doporučit koupi hraček, tak za nás určitě lama, ta baví holky obě. Los je taky prima, ale spíše pro mladší. Co se týče lenochoda, tak za nás ne. Ten se nám nelíbí. Ale možná je to také tím, že máme doma Beatbo a ten je top ze všech hraček co doma máme, toho holky milují. 🙂 

Každopádně, moc děkujeme za příležitost vyzkoušet krásné hračky od Fisher-Price, byla to pro nás čest i zábava.

 #test_fisherprice4 #recenze #linkimals_zkusenosti 

Začni psát komentář...

Odešli