konik_testuje
19. lis 2019
1253 

Kosmetika Mustela chrání a pečuje o suchou dětskou pokožku: Recenze od maminek

Suchá pokožka, která se projevuje popraskanou a šupinatou kůží, není nic příjemného. A když na suchou pokožku trpí naše děti, uděláme vše pro to, abychom pro ně našly vhodnou kosmetiku. Maminky z Modrého koníka s jejich miminky otestovaly kosmetickou řadu Mustela pro suchou pokožku a sepsaly své dojmy. My jsme pro vás shrnuli všechny klady a zápory, které maminky objevily. Prozradíme, že záporů na kosmetice Mustela mnoho nenašly 😉

marketa128

Kosmetické produkty Mustela jsou speciálně vyvinuty pro novorozence a děti. Řada Mustela pro suchou pokožku je určena speciálně pro hloubkovou výživu suché pokožky pro děti již od narození. Dětská kosmetika Mustela obsahuje výtažky z avokáda. Látka Avocado Perseose® posiluje kožní bariéru vašeho miminka a chrání tak jeho pokožku před vnějšími vlivy. Kosmetika Mustela je určena k čistění, koupání a následnou péči. Mustela obsahuje v průměru 95 % přírodních složek, 0 % parabenů a ftalátů a zahrnuje hypoalergenní produkty s vysokou kožní tolerancí.

Maminky a jejich děti doslova na vlastní kůži vyzkoušely následující 4 kosmetické produkty Mustela. Jak se jim osvědčily?

1. Olej do koupele na suchou pokožku

+ Jednoznačně největší výhodou oleje Mustela je to, že po aplikaci zanechá dětskou pokožku jemnou.

+ Většina maminek také uvedla, že olej velmi hezky voní.

+ Vytváří jemnou pěnu, která děti baví.

+ Olej se dobře rozpouští a nezanechává mastnou pokožku.

Jedna z testujících maminek shrnula hodnocení oleje: "Ve vodě se olejíček lehoulince napění, skvěle rozpustí, opět jemně voní a hlavně po vytažení dítěte z vany je pokožka krásně hebká, jemná a není mastná. Olej se může používat i jako gel přímo na tělo, což je pro nás lepší, protože Tobík má raději sprchování. Bonus pro mě je i to, že olej je biologicky rozložitelný a obal mohu recyklovat."

janulakas

2. Vyživující tyčinka obohacené o cold cream

+ Tato praktická vyživující tyčinka, která se vejde do kapsy, zanechává tváře vláčné a hydratované a chrání pokožku před vlivy nepříznivého počasí.

+ Lehce se s tyčinkou manipuluje, snadno se aplikuje a starší děti zvládnout použít tyčinku klidně úplně samy.

"Bydlíme na horách, kde často fouká a první mrazíky máme taky za sebou. Když je potřeba brzy ráno vyrazit k lékaři či za jiným účelem do města, skvěle nám poslouží tato vyživující tyčinka, která má praktické balení, díky kterému vždy snadno a rychle ochranou vrstvu nanesu na rty a tváře našeho Mišáka," chválí si tyčinku maminka marketa128.

- Jediné minus našla maminka kacka125: "Kdykoliv je venku trošku studenější počasí, vrátí se syn s opravdu hodně červenými líčky. Zkusila jsem ho tyčinkou "objet" důkladně. Tvářičky i rty. Bohužel tyčinka opět výrazně voní a testovaný neodolá a ochutnává 😀 Vliv na zažívání nezpozorován žádný." 

marketa128

3. Vyživující tělové mléko obohacené o cold cream

+ Tělové mléko Mustela vyniká především tím, že se velmi dobře roztírá a rychle vstřebává do pokožky.

+ Zároveň krásně voní.

+ Maminky chválily i příjemnou texturu krému a konzistenci.

+ Zanechává pokožku dětí vláčnou.

+ Poradí si se suchými místy na dětském tělíčku.

janulakas

Účinky tělového krému Mustela popisuje maminka viiny: "Lehce se roztírá, rychle se vstřebává do pokožky a tak následně můžete děti ihned obléct do pyžama, aniž byste se museli bát, že budete mít mastné oblečení, což je obrovská výhoda oproti olejům. Vůně je opět velmi specifická, ale příjemná, nic s takovou vůní jsem asi ještě necítila, ale zvykla jsem si na ni okamžitě 🙂

Mléko jsem opět použila na všechny děti, ale největší službu vykonalo u Vítka, na fotkách je vidět, jak byla pokožka v oblasti kolen suchá se šupinkami a následná fotografie je focena večer. Mlékem jsem Vítka mazala ze začátku ráno i večer, později už jen večer po koupání."

viiny

4. Krém proti opruzeninám při přebalování

+ Co očekáváte od krému na opruzeniny? Že si poradí s opruzeninami! A to podle maminek, jejichž děti měly opruzený zadeček, tento krém Mustela splňuje.

+ Dalším plusem je to, že se snadno roztírá.

"Tak jsme otestovali i krém na dupu a byla jsem příjemně překvapená. Opruzeniny do večera zmizely, a to jsme s tímto dřív měli hodně velký problém, protože nic nezabíralo," uvádí maminka kacka125 ve své recenzi

marketa128

Kosmetickou řadu Mustela pro suchou pokožku maminky doporučují!

Podtrženo a sečteno, kosmeticka Mustela si získala všech 10 testujících maminek a přesvědčila je o tom, že funguje a dokáže splnit, co slibuje. Postará se o jemnou dětskou pokožku, poradí si se suchými místy i opruzeným zadečkem. Jako bonus krásně voní a velmi dobře se kosmetika nanáší i vstřebává.

Testování komsetiky Mustela shrnuje maminka kacka125: "Tobíka jsem začala mazat od 29. září, kdy dorazil balíček. Bohužel v tu dobu už měl na předloktí ložiska hodně suché kůže. Místy to začalo praskat. Po pravidelném mazání se fleky lehce zlepšily. Sice bezprostředně po namazání má ložiska na rukou opravdu výrazné a hodně červené (do deseti minut má svou normální barvu) ALE nebolí ho to, přestalo mu to praskat a sám si donese  krém, že chce namazat. Na opravdu výrazné výsledky jsou dva týdny asi krátká doba, ale věřím, že při delším používání se suchá kůže opravdu zlepší. I teď jsem ráda za alespoň malé pokroky, které jiné konkurenční značky nedokázaly." 

Všechny recenze najdete ve fóru Vaše zkušenosti s Mustela dětskou kosmetikou pro suchou pokožku a na průběh testování se můžete podívat pod #test_mustela2

Začni psát komentář...

Odešli