kristynapetrlikova
28. čer 2018
390 

Moje testování s Lovi

Když dorazil balíček pro testování od značky Lovi, věděla jsem hned, že budu spokojená.  Značku Lovi znám už od 22 tt kdy jsem byla těhotná a narazila na ní u nás v obchůdku pro kojence. Nejdříve mě zaujal design,  jsem žena a chci aby i dudlík vypadal stylově a samozřejmě zastal funkci pro dobrý růst zoubků.

Na testování jsme dostaly dudlíky na noc, které jsem v obchodě neviděla. A proč na noc?  Protože úchyt svítí,  neustálé vypadávání dudlíku z pusy v noci byl náš problém a já musela vstávat skoro každých 10 minut a koho by to bavilo.  Teď už mám klid a můžu se konečně taky vyspat,  protože si ho dokáže najít sama a to je pro mě další plus. Co na dudlíkách kromě krásných vzorů oceňuji je tvar savičky a velikost okrajů,  kdy při bolesti dásní (od zoubků) si s ním hraje a kraje může „žužlat“ a použít jako kousátko,  pro nás a za nás je to super. 

Dalším výrobkem, který  jsme testovaly byla samosterilizující lahvička,  která by neměla narušovat kojení. Musím říct, že lahvička nikdy nebude jako prs a určitě záleží na miminku a mamince zda riskne při kojení lahvičku nebo zůstane čistě bez lahviček,  aby si kojení nenarušila,  nejde ani tak o lahvičky podle mého názoru,  ale spíše o děti. 

My dáváme čajík už od prvního tydne,  dnes má Elenka 5 měsíců a stále kojím a to dostává čajík každý den a kojení narušené nemáme.  Záleží vážně na miminku zda bude chtit prs nebo ho začne odmítat,  ale abych se dostala k samotnému hodnocení lahvičky. 

Lahvička mě zaujala tím,  že je samosterilizující,  protože do teď jsem o tomhle nevěděla a byla jsem ráda, že zjistím jak to „chodí“,  vlastně nemusíte lahvičku vyvařovat jen jí dáte do mikrovlnné trouby a za chvilku máte hotovo.  Má  skvělou měkkou savičku s podobou „cecíku“ to ocení právě i maminky jako já,  které kojí a opravdu se bojí,  aby miminko nepřestalo odmítat prso a bez obav se mohly aspoň jeden den pobavit a odpočinout si.  Lahvička má neutrální jednoduchý  design,  který neurazí,  je skladná a zároveň má zajímavý tvar.

My jednu lahvičku už od této značky máme a jsme velice spokojení, stejně jako se nám rozrůstá sbírka dudlíků,  na které nedám dopustit a jsem za tuto značku velmi ráda a mohu doporučit dále,  děkujeme ještě jednou za možnost otestovat❤. 

#test_lovi #recenze

Začni psát komentář...

Odešli