Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    kristynka97
    31. črc 2018    Čtené 150x

    Spokojenost s Pampers

    Ahojte, jdeme se s vámi podělit o zkušenosti s testováním Pampers premium care a splasher, ale prvně bychom chtěli poděkovat koníků za tu možnost, byl to úžasný pocit když jsem se dozvěděla že si vybrali Gábinku  Ani nevím kde dříve začít ale asi u Pampers premium care, ty jsme používali téměř každý den takže máme vážně otestováno. 

    Pampers premium care jsou úžasné má několik kladných bodů, premium jsme používali už v porodnici, má jeden úžasný proužek který signalizuje že je čas na prebaleni ten mi na začátcích hodně pomohl věděla jsem kdy už je čas, a teď když jsem mohla vyzkoušet i kalhoty byla jsem nadšená Dcerka přebalování moc nemusí vždy se u toho vzteká pokud je plinka jen pocurana mohu ji sundat i ve stoje, hlavně i obléknout.

    Plinka hlavně splňuje všechny požadavky, Dcera ji neprocura jako ostatní plinky a není opruzená je naprosto v suchu kde to jde hlavně poznat přes noc, málo kdy prebalujeme v noci  hlavně jsou výborné i v tom že narozdíl od jiných plenek nespadnou když Dcerka běhá tak plinka krásně drží narozdíl co u jiných máme zkušenost že s dcerky spadli.

    A teď bych ráda přešla k Pampers splasher.

    Když jsem balíček rozbalili byla jsem už ohromená tím jak jsou krásně barevné ale to nadšení ještě teprve přišlo po vyzkoušení, plinka byla i po namočení vzhledově jako suchá i Gábinka se v ní cítila pohodlně a bezpečně když byla jaká koliv nehoda plinka nic nepropustila.

    Jako u ostatních ze kterýma máme tu zkušenost, byla jsem z nich naprosto nadšená Pampers jaké koliv jsou pro mě jistota kvality, ke které se vždycky velmi ráda vracím, jsem maminka která ráda zkouší nové věci takže jsme vyzkoušeli mnoha značek ale tyhle jsou naše oblíbené, splňují vše co slibují. 

    Ještě jednou bychom moc chtěli poděkovat za tak úžasnou zkušenost testovat, velké díky Modrému koníků  Byli jsme moc spokojení.

    Tak jsme dneska konečně vyzkoušeli a otestovali Pampers splasher, a za nás jsou naprosto úžasné 😍 když Dcerka vylezla z vody plinka vypadala že je suchá a přitom krásně vodu držela, máme už jedny vyzkoušené a ty byli hrozné dcera curala a teklo jí to po nožce :( tyhle jsou naprosto úžasné ❤️ #test_pampers2

    (3 fotky)

    Krásné ráno v suchu 😊 pro tak živé dítě jako je Gábinka při přebalování je Pampers pants výborná volba nemusím ji po bytě nahánět není u toho přebalování tolik vzteku. Jsme moc spokojeni #test_pampers2

    kristynka97
    Zpráva byla změněna    2. črc 2018    

    Gábinka si jde rozbalit svoje oblíbené Pampers pants premium care 😊 a hned jednu vyzkoušet. ❤️ 👶 #test_pampers2

    (2 fotky)

    Je nám spolu krásně 😘❤

    (3 fotky)

    Naše nejdůležitější v životě <3