98 / 159
    ღfood artღ

    Zajímalo by mě z čeho jsou ty ornamenty, zkoušela jsem to z čokolády, ale ta pečením zcukernatěla a odpadávala z těsta ☹

    30. dub 2013

    @moncakolarova také netuším právě, kéžby tu byla nějaká profesionální cukrářka, která by věděla

    30. dub 2013

    nic jinýho mě právě nenapadá, možná nějaká domácí čokoláda, nevim co jinýho by ztuhlo a udrželo si tvar pod těstem.

    30. dub 2013
    30. dub 2013

    @moncakolarova tééda perfekt!!! 🙂 díky

    30. dub 2013

    @ladyduchess až budu mít čas tak jí hned zkusim

    30. dub 2013

    @ladyduchess
    @moncakolarova myslíte, že by to šlo udělat třeba i tak, že by se udělalo těsto na roládu, kousek se ho odebral a obarvil kakaem? že by se nedělalo samostatně to "těsto" na vzor?

    4. kvě 2013

    @verciiik
    @moncakolarova
    @ladyduchess já to zkoušela díky nákému časopisu a obarvené těsto jsem nastříkala na pečíčí papír a dala na 15sekund do trouby a pak opatrně nalila zbytek těsta na plech a docela dobrý...

    4. kvě 2013

    taky jsem dělala dle paní Brýdové - viz odkaz výše a dobrý, ale hodil by se ten papír na ornamenty

    13. kvě 2013

    @abcdef22 ahá mě to došlo až teď že na tom pečícím papíru či co to je jsou ty ornamenty předkreslené 😀 😀 😀 toš to je finta! 😀

    13. kvě 2013

    Tak určitě by se nerozpouštěli povidla.Mírně rozředit,nalít do PVC pytlíku a ustř.rožkem malovat na peč.papír .Na to pak nalít těsto a péct.

    23. zář 2013