Je super dcera si s ni hodne vyhraje a zatim drzi, a to ji dava celkem zabrat.
Ano jen se postrci a jede (jen se mi zda ze furt menime baterky- je to celkem zrout ale ma tam casto spoustu tech podlozek aby troubila, blikala apod), most vyjede uplne v pohode i s nakladem ve vagonu (a to tam dcera fakt nacpe cokoliv). Umi jet i mimo koleje a ma appku na mobil pres kterou se da ovladat.
Dcera má taky a baví ji hodně. Most teda nemáme. Baterky ale žere dost, musí se často měnit. Jinak je to ale pěkná hračka. A funguje mimo koleje, tak mašinku občas lovíme za sedačkou apod.
Ja ji ted poslala dal. Meli jsme ji pul roku a dceru nebavilo na ni jen koukat jak jezdi...
Kupovali jsme k druhým narozeninám a byla to nejlepší investice do hraček 👍 k vánocům nasledne (narozeniny ma v listopadu) dostal zbylé možné koleje a jede to u nás skoro pořád. Mladší dostal k prvním narozeninam ten oranžový vlak, krabici s kolejemi k němu jsme schovali a čekají na letošního Ježíška 😊
Za mě je super. Dokoupili jsme z Ali spoustu kolejí, křižovatek, je to vděčná hračka pro spoustu dětí, co k nám přijdou. Průšvih je, že to žere dost baterky, takže doporučuji nabíjecí. No a nám se bohužel strhl závit na šroubcích u víka na baterky a nejde nám to dobře zavřít. Takže přestává fungovat a já nevím, co s tím, máme ji dva roky.
@arianne starší má právě modrou mašinku na čudlík, a miloon koljeí, ovšem konstatoval, že jich je pořád málo 🙂 mladší 2 rky pořád ten čudlík zapíná a bojím se aby ho právě nezničil, tak přemýšlíme, že pořídíme ještě mašinku.
ale teda baterio jo? u té modré jsem za 3 roky měnili asi 2x-3x ?? je teda pravda, že se vytahuje jendou za čas - a i se sama po nějaké době vypne
Všem děkuji
@ladyhacek výhoda je, ze je to LEGO - hodně si zakládají na značce a zakaznickem servisu. Už se nám ta mašinka jednou rozbila, asi kombinace mimina, které s ni házelo, a staršího, co s ni zkoušel jezdit bez zapnutí. Prostě strhli motorek a chudak vlak nevyjel most. Manžel našel na lego stránkách kontakt a napsal jim, že bychom potřebovali koupit ten podvozek. Podvozek z lega poslali s hlubokou omluvou, ze nechápou jak se mohl rozbít a pro náš rozbitý si poslali kurýra, aby ho mohli zkoumat 😃❤ A baterky teda také máme dobíjecí, jinak bychom přišli na buben 😃

Most mame v baleni, vyjede ho,strcis jede,mame ji rok a funguje,jen nabijime baterky. Funguje i ovladani pres mobil. Je vtipne,kdyz ji syn pousi mimo koleje,mame detsky barevny koberec a reaguje i na nej,jako ty efekty. A nebo ji furt lovim z podpostele. Poruchovou nemame,ale znas to,stat se to muze,ze bude zlobit.