Příspěvky pro registrované uživatele se ti nezobrazují.
    ladylass
    11. pro 2018    Čtené 274x

    Testování Möllers

    Tak a je to tu, poprvé jsem se přihlásila, nebo spíš zkusila štěstí komentářem a byla jsem hned vybrána to testování. Neuvěřitelné, moc, moc, moc děkuji... Navíc produkt rybího tuku Möllers mě zaujal už před nějakou dobou, ale nějak nebyla odvaha ho zkusit, protože jsem se již hodněkrát "spálila" osvědčenými produkty na podporu imunity, vitamíny a dalšími reklamními nesmysly a jen co jsem se odhodlala a lahvičku koupila, (na její otevření se vlastně ani nedostalo), tak šup a další dvě přistáli v naší už dost rozsáhlé lékárničce.

    Bylo moc příjemné když 19.11. dorazil doručovatel s balíčkem, který nemusím platit a přesto v něm člověk najde něco užitečného a zdravého. Starší syn byl ve školce a dcerka poměrně hoooodně unavená z návštěvy bazénu, kam teď chodíme aspoň 2x do měsíce, relaxovat a trochu se "rozmáčet", takže jsem se nedočkavě na krabici vrhla jen já.

    Večer jsem před dítka položila lahvičky a se slov "vyberte si nový sirupek s vitamínky" jsem jim lahvičky předložila. Jak se dalo očekávat, vybrali od pohledu, a to lahvičku s rybičkou.

    Starší syn již navštěvuje školku třetím rokem, navíc prodělal několik angín, a jiných nemocí, takže sirupů a léků už vystřídal dost velké množství a ne vždy mu medicína chutnala, takže je opatrný a před ochutnávkou tekutinu pozoruje a očichá, prostě takový malý ochutnavač, naštěstí průhledná barva a sladká vůně zřejmě nenasvědčovali nějaké zradě a tak hrdě dávku zhltnul. Nebudu lhát trochu se zašklebil takže jsem čekala nějaké peprné označení, naštěstí mě počastoval jen poznámkou že je to divně mazlavý ale sladký takže chce ještě. No měl smůlu, doporučená dávka pro děti od 3 let je jedna lžička takže musel si počkat na další den.

    Mám ještě mladší dcerku je jí 28měsíců, ale je zvídavá a neodbytná takže když viděla, že brácha něco dostal, navíc z lahvičky s "bybou" nedala se odbít a tak jsem porušila doporučení a dala jí olíznout lžičku taky. Zřejmě jsem jí ale podráždila chuťové buňky, protože se na lahvičku začala sápat jako harpyje 🙂 a musela jsem jí lahvičku alespoň půjčit na prohlížení, když už jsem jí odmítala dát její obsah. Ryba a bubliny jí očarovali a při každém otevření ledničky na ní ukazuje a žádá si přídavek.

    Po týdnu testování mi to nedalo a zkusila jsem ochutnat také. Za mě je to hrozitánsky sladké a navíc ta žvýkačková vůně, pro děti určitě hodně lákavá ale pro mě, jakožto někoho, kdo se snaží trochu omezovat cukr, je to téměř odpudivé, a řekla bych, chuťově podobné jako glukózový test na těhotenskou cukrovku. Přesto jsem se nezalekla a následující den tedy otevřela druhou lahvičku, tentokráte s citronovou chutí a snažila se do testování zapojit i manžela. Bohužel přesvědčit mého muže aby ochutnal něco co nevoní jako pořádná "flákota" a navíc má v popisu "tuk z tresčích jater" bylo prozatím bezvýsledné, takže v užívání "citronku" pokračuji jen já. Asi dám na radu jedné z "ochutnavaček" zde na koníkovi a propašuji citronový olejíček do salátu.

    Bohužel i přes všechna preventivní opatření, jako je mírné otužování, jídelníček bohatý na ovoce a vitamíny obsažené v něm, návštěvy bazénu, cvičení, ale i užívání Möllers rybího tuku, u nás zatím nemoci nedokázalo zahnat stoprocentně a bacily se k nám pořád vracejí. Myslím však, že 14dní je na zocelení imunity sirupem málo, ale určitě tento produkt nezavrhnu, (jen proto že syn už zase kašle), prostě je třeba vytrvat, jak se říká "Řím také nepostavili za noc".

    #test_mollers #recenze  #zkusenosti_mollers