larinka21
23. lis 2018
231 

NAŠE PRVNÍ TESTOVÁNÍ S KAMARÁDKOU BABY ALIVE - BARUNKOU

Když se na koníkovi objevila upoutávka na možnost testování nové panenky od Hasbro, zkusila jsem štěstí, jelikož pár hraček od této značky už doma máme a nejsou to hračky bez nápadu, které se hned rozbijí. Ale hlavním důvodem bylo to, že Eliška má k dispozici „pouze“ poděděné panenky všeho druhu od své starší sestry. Je tedy pochopitelné, že každá holčička v tomhle případě uvítá možnost mít jen svou vlastní panenku, navíc úplně novou a se spoustou možností.

V den, kdy mi do pošty dorazila zpráva o tom, že jsme byly vybrané pro testování, odehrály se pro nás takové malé předčasné Vánoce. Čekání na balíček bylo pro Eli nekonečné, i když trvalo něco málo přes týden. Přeci jen se však dočkala. V den, kdy balíček dorazil a čekal na ní doma po návratu ze školky, proběhla tu velká vlna emocí - obrovská radost se slzičkami štěstí.

A teď už k samotnému testování:
Panenka byla v krabici uložena opravdu pečlivě, takže rozbití cestou ji neohrozilo. Bez pomoci dospělého nebo staršího dítěte by malé dítě, pro které je věkově určená, panenku jen stěží dostalo z krabice ven.

Naše panenka dostala jméno Barunka a ihned se stala právoplatným členem rodiny. A protože panenka byla po tak dlouhé a daleké cestě určitě hladová, bylo třeba ihned po rozbalení také vyzkoušet příslušenství – tedy mixér a v něm přípravu jídla. Faktem je, že toto zvládnou opravdu děti samostatně. Jen je důležité jim vysvětlit, kolik vody (po jakou rysku) do mixéru dát.

Osobně se mi moc líbilo, že funkce panenky lákají k vyzkoušení nejenom děti malé, ale i ti starší. A přiznám se, že i já jsem si vše musela vyzkoušet.

Jako další pozitivní věc hodnotím to, že se panenka vyrábí nejenom jako holčička, kterou si tedy pravděpodobně budou vybírat holčičky, ale i jako chlapeček. Takže kluci se už nemusí stydět za to, že si hrají s panenkami. Panenku najdete také v provedení blondýnky a blonďáka a brunetku s brunetem. Každý si tedy přijde na své.

Dalším kladem je to, že je panenka vyráběná tak, aby byla plně omyvatelná nejenom zvenčí, ale i zevnitř. I přesto, že v manuálu bylo napsáno, že panenka není určena ke hře ve vodě, naše Barunka vodní hrátky ustála bez úhony.

Co říct tedy závěrem? Naše testování hodnotím jako pozitivní zkušenost. Přiznám se, že nemít možnost si panenku vyzkoušet, pravděpodobně by mě pořizovací cena odradila od koupě. Nicméně zkušenost si panenku otestovat a zjistit, že pohled dospělého oka ohledně tzv. další zbytečné hračky doma a reálná dětská zkušenost, že panenka se stala nedílnou součástí života naší Elišky, mě přesvědčily, že za tu koupi opravdu stojí a rozhodně se v rozsáhlé škále a nabídce panenek neztratí.
Moc děkujeme koníkovi za naší novou kamarádku Barunku a slibujeme, že i nadále se o ní budeme s láskou starat.

#test_hasbro2

#recenze

#zkusenosti_babyalive

Komentář byl odstraněný

Zkusíme štěstí, protože týden před Ježíškem má Gábinka narozeniny. A já jsem si řekla, že od druhých narozenin teprve pomalu budeme učit na nočník. Panenka je určena asi pro věkově starší holčičky, ale malá panenky už teď miluje a mě nadchlo, že by mohla u nové kamarádky ,,okoukávat" jak chodí na nočník.
Už je sama krmí, meje, a dneska jsem jí přistihla, jak mi krade Belanthen, plenku a jde prebalit barbínu.
Recenze na panenku Barunku se mi moc líbila, tak soutěžíme tady 😊❤️

30. lis 2018

Také se mi tahle recenze líbí.Je opravdu podrobná a na panenku mě navnadila tak, že bych ji chtěla k Vánocům pro mou malou princeznu (14m) zatím ještě žadnou panenku nemá.
Tak zkusím štěstí.

30. lis 2018

Recenze se mi líbila i díky četnému obrazovému doprovodu - sice mírně naturalistickému, ale člověk si udělá ideální představu, do čeho u panenky jde a jak to reálně vypadá. Oproti jiným recenzím mi jen trochu chybělo shrnutí výhod a nevýhod formou + a -, včetně i informace o tom, že dokupované doplňky jsou poměrně drahé a navyšují tak cenu samotné panenky, popř. čím je nahradit. Ale pocitově se mi tahle recenze líbila nejvíce, takže dávám hlas jí 🙂.

Kdyby na mne v interní poště nevyskočila možnost soutěžit, vůbec bych se o panenky nezajímala, po přečtení recenzí ovšem musím říct, že mne docela zaujaly. Aktuálně čekáme třetí miminko, synovi jsou 4 a holčičce 1 rok, takže věci kolem malých dětí a jejich stravování i vyměšování jsou u nás stále na denním pořádku a častým tématem 🙂. Syn se navíc o nejrůznější pochody navíc hodně zajímá, nenásilnou formou si vysvětlujeme, jak věci fungují a konkrétně s ním řešíme i správné návyky, proč je dobré nejíst jen sladkosti (máme u něj velký problém s jídlem, odmítá i to, co dříve jedl) a hodně pít. V tomhle může být panenka výborně didaktická 🙂. Nemluvě o tom, že u něj už nádherně pracuje fantazie, miluje hry na role a to, že by měl doma takovouhle panenku, by ho mohlo motivovat. Nu a proč bychom případně měli panenku vyhrát my? Třeba i proto, že druhorozená holčička je na hračkách pořád trochu šizená, vše doma již máme nebo podědí po bráškovi, takže panenka by byla oficiálně její a až za půl roku dorazí čáp, mohla už by být trochu otřískaná a připravená na to zaujmout najednou roli "starší sestřičky" 🙂.

30. lis 2018

Moc hezky napsané. Bezva, že je přidáno spousta foteček a člověk si může udělat obrázek o tom jak panenka funguje. 👍

1. pro 2018

Krasna recenze ktera me moc zaujala panenku bych chtela pro svoji milovanou dceru abych ji udelala radast protoze papenky zboznuje.😊panenka me zaujala proto soutezime

2. pro 2018

Začni psát komentář...

Odešli