leilunka
18. kvě 2018
346 

Testujeme Huggies Little Swimmers

Měla jsem tu možnost testovat s dcerkou plenky a plavky v jednom Huggies Little Swimmers do 15 ti kilo. Jelikož na plavání chodíme pravidelně již téměř dva roky tak jsem testování uvítala! Dcerka plavání miluje a opravdu musím napsat, že v této plence byla jako v bavlnce.


Plínka se hned nenacucla jako jiné druhy a dcerka mohla poskakovat a blbnout ve vodě bez omezení. U jiných druhů za mnou neustále chodí a popotahuje si právě tu vrstvu mezi nožičkami jelikož ji asi "dře" o stehýnka a špatně se jí chodí. U Huggies Little Swimmers toto nebylo!

Velkým překvapením pro mě bylo, že plenka se nemusí náročně stahovat přes mokrá stehna, to byl po pravdě vždy boj. Zvláště u období "sama sama". Huggies Little Swimmers mají po bocích rozepínání na takové suché zipy což je perfektní! To oceníte, i když už děti hlásí, že chtějí vykonat potřebu, je to rychlé a výborné řešení!

V neposlední řadě musím vyzdvihnout veselé barevné motivy, dcerka nechce už nic jiného, než plavečky s Rybou a hlavně u toho i dětičky pěkně vypadají. Za sebe i za dcerku musím opravdu říct, že tyto plenky jsou zatím TOP mezi jinými druhy! A to jsme jich měli opravdu na vyzkoušení už dost.

Díky za takovouhle možnost testování! Ráda budu tyto plenky mezi maminkami vyzdvihovat.

Huggies Little Swimmers jsou jedničky! 

#test_huggies2

#recenze.

Začni psát komentář...

Odešli